Comentarii (70)
andystar
andystar  •  06 Ianuarie 2013, 21:44

Ne vom califica cu siguranta numai daca oieru va intari iar echipa pentru ca in vara se va pleca masiv :Tata,Bourceanu,chiriches,rusescu si altii vor fi vanduti !!

tigruzzu
tigruzzu  •  04 Ianuarie 2013, 19:13
Postat de daveroirl pe 04 Ianuarie 2013, 18:29

poti sa i-o servesti celei care te-a fatat ,sigur duce lipsa ...:))

Numai ție! Ianuarie anul ăsta ai exclusivitate.

daveroirl
daveroirl  •  04 Ianuarie 2013, 18:29
Postat de tigruzzu pe 04 Ianuarie 2013, 18:23

Îți dau plua îți dau...

poti sa i-o servesti celei care te-a fatat ,sigur duce lipsa ...:))

tigruzzu
tigruzzu  •  04 Ianuarie 2013, 18:23
Postat de daveroirl pe 04 Ianuarie 2013, 18:14

no sezi bland si be` ceva ,de obicei bei apa de la fantana ca-ti bate saracia la usa...:)

Îți dau plua îți dau...

daveroirl
daveroirl  •  04 Ianuarie 2013, 18:14
Postat de tigruzzu pe 04 Ianuarie 2013, 18:01

N-ai înțeles că ești prea prostălău. PluaȚI-O DAU, mă, țopârlane!

no sezi bland si be` ceva ,de obicei bei apa de la fantana ca-ti bate saracia la usa...:)

tigruzzu
tigruzzu  •  04 Ianuarie 2013, 18:01
Postat de daveroirl pe 04 Ianuarie 2013, 17:50

pe matwa ? cand vrei ! am auzit ca ai si o sora buna ,baga un bonus cu ea tantalucule ,ti-o trimit inapoi plina de slobozi sa ai si tu ce linge ,bonus!:))

N-ai înțeles că ești prea prostălău. PluaȚI-O DAU, mă, țopârlane!

xhthu
xhthu  •  04 Ianuarie 2013, 18:01
Postat de tigruzzu pe 04 Ianuarie 2013, 17:30

O dai la-ntors? Unde ai văzut tu că eu aș fi contestat calificarea 5telei? Ești prost? (întrebare cu răspuns dinainte știut) Eu am zis doar că ăștia de la ziar, ridicând în slăvi ”DOAR 5teOAIA”, au dat-o-n bară cu articolul ăla.

nu stiu unde vezi tu ca o dau la intors,probabil nici tu nu stii ce vorbesti.e simplu ,la vremea respectiva nimeni nu dadea sanse vreunei echipe romanesti ,nici cfrului pt ca nu era cap de serie ,juca prost si avea in urna echipe mai bine cotate,steaua era cap de serie si cu experienta europeana,dintre toate echipele fara sanse doar cfr a produs surpriza si s-au calificat si ei,dar ramane o surpriza,ce-i asa greu de inteles?e amuzant cum vrei sa te iei de steaua si nu stii cum s-o legi de un articol de acum 7 luni.amuzant si trist.dar te las asa,sa ramana steaua cu articole pe gsp si primaveri europene,si tu cu aberatu si cu insolventa

daveroirl
daveroirl  •  04 Ianuarie 2013, 17:50
Postat de tigruzzu pe 04 Ianuarie 2013, 17:45

Deci, cum ar veni, ați avut dreptate cu ”doar 5teOAIA” :-))) Acum mi-o sugiînc-o dată, ultima, și te las să speli veceurile irlandeze, că nu mai am timp de tine. Să te ștergi și pe barbă, nu uita. Pa! Sănătate! P.S. Dacă nu te superi, o să ți-o mai dau să te joci cu ea.

pe matwa ? cand vrei ! am auzit ca ai si o sora buna ,baga un bonus cu ea tantalucule ,ti-o trimit inapoi plina de slobozi sa ai si tu ce linge ,bonus!:))

tigruzzu
tigruzzu  •  04 Ianuarie 2013, 17:45
Postat de tigruzzu pe 04 Ianuarie 2013, 17:39

Îți dai și like-uri singur? Hai, dă-te-n-pioazda-mătii că am pierdut destul timp cu tine. Vezi că... doar 5teaua s-a calificat în grupele EL! CFR-ul n-a jucat în grupele EL.

Deci, cum ar veni, ați avut dreptate cu ”doar 5teOAIA” :-))) Acum mi-o sugiînc-o dată, ultima, și te las să speli veceurile irlandeze, că nu mai am timp de tine. Să te ștergi și pe barbă, nu uita. Pa! Sănătate! P.S. Dacă nu te superi, o să ți-o mai dau să te joci cu ea.

daveroirl
daveroirl  •  04 Ianuarie 2013, 17:41
Postat de tigruzzu pe 04 Ianuarie 2013, 17:39

Îți dai și like-uri singur? Hai, dă-te-n-pioazda-mătii că am pierdut destul timp cu tine. Vezi că... doar 5teaua s-a calificat în grupele EL! CFR-ul n-a jucat în grupele EL.

pe cine intereseaza bai cap de rama ,daca stam sa vedem toate greselile acestor asa zisi ziaristi ... ma bucur ca ti-a sarit mustarul pe monitor !:) am zis eu ca esti slab pregatit?:))

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 7
Comentează