FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

3 porunci date de Gigi ”coach” » Becali s-a impus în fața lui Reghe: cum a bătut-o Steaua pe CFR

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2017 00:00

Becali și-a impus toate principiile și acestea au funcționat contra lui CFR: Pintilii a pierdut echipa, Popescu a fost mijlocaș central, Alibec nu mai e responsabil de fazele fixe.

Ideile patronului sunt incontestabile, antrenorul doar le pune în aplicare. Și se mai dovedesc și inspirate uneori comenzile din lojă!

Becali a recidivat împotriva lui CFR Cluj, după ce avusese succes când l-a titularizat pe Andrei Cristea împotriva Valenciei în meciul-revenire din Ghencea și apoi l-a impus pe Vali Badea în play-off-ul Champions League cu Standard Liege în 2007. Fiecare dintre ei a marcat și a fost decisiv în succesul roș-albaștrilor.

Gigi a mai oferit o mostră de strategie și duminică seară, fără să aibă nevoie de licența Pro.

I-a găsit postul lui Popescu

Reghecampf a executat de pe bancă planul patronului: "Să joace cu Pleașcă fundaș dreapta sau cu cine vor ei, numai cu Ovidiu Popescu nu! El trebuie să fie doar mijlocaș central, că pe postul ăsta e noul Lampard, atât e de bun!", a ordonat Gigi. Nu a jucat Pleașcă fundaș dreapta, a fost folosit Gabi Enache.

Suficient ca să-l urce pe Popescu mijlocaș central ofensiv, în cuplu cu Boldrin, o formulă în care fostul jucător al Timișoarei a strălucit. A provocat majoritatea fazelor importante ale Stelei și a marcat un gol spectaculos din lovitură liberă pentru 2-0.

Becali crede că utilizarea lui Ovidiu la mijloc îl face mai ușor de vândut, întrucât postul îi dă ocazia să se remarce mai ușor. Un principiu verificat duminică seară: Popescu a marcat primul lui gol în Liga 1 în roșu și albastru.

Alibec nu mai bate cornerele

Becali a mai dat un ordin: s-a arătat uimit că Reghecampf îl desemna pe Alibec să execute toate fazele fixe, inclusiv cornerele, momente statice în care steliștii aduceau în careu fotbaliști mai scunzi și mai firavi și-l sacrificau pe masivul Denis, pus să centreze de la colțul terenului.

"Nu pricep de ce bate el cornere!", s-a mirat patronul înaintea duelului cu CFR și Alibec și-a pierdut rolul. Au executat stângaciul Boldrin și dreptaciul Popescu, în funcție de partea de pe care se obținea cornerul.

Denis a dispărut și de la loviturile libere din lateral, inclusiv în faza din care Ovidiu a transformat spectaculos, la ultimul gol al partidei!

Pintilii nu mai are loc

Tot dintr-un interes de business, Gigi a cerut să dispară din echipă Pintilii. Internaționalul român a fost trecut pe bancă la jocul cu CFR, în ciuda contribuției pe care el a avut-o de curând în victoria de la Craiova, unde a marcat un gol frumos împotriva lui CSU.

Triunghiul de la mijloc l-a avut pe Muniru închizător, pe postul pe care ar fi putut să evolueze Pintilii. Ghanezul e mai tânăr cu opt ani, 24 față de 32, ceea ce-l face mai ușor de vândut.

Totuși, Reghecampf a fost obligat pe parcursul meciului să schimbe și l-a trimis pe Pintilii în locul africanului în partea a doua, deoarece Muniru avea un "galben", continua să joace foarte agresiv și risca eliminarea.

Reghe n-a mai suportat întrebările

Antrenorul execută comenzile din lojă, dar e deranjat că Becali le pronunță în public, în intervențiile televizate pe care le are.

După victoria cu CFR, Reghecampf a cedat în fața întrebărilor reporterilor, care se refereau la comentariile și la sugestiile pe care le pronunță Gigi: "De ce mă tot întrebați despre ce spune patronul? Chemați-l pe el la interviuri dacă vreți să aflați ce părere are!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  14 Martie 2017, 19:00

Reghe = *** ciobanului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manty_one
manty_one  •  14 Martie 2017, 15:47
Postat de blatistu49 pe 14 Martie 2017, 15:44

niste badarani arma FCSB ului e Blatul cu victime pe burtacum a facut si CFR ul figuratie

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  14 Martie 2017, 15:44

niste badarani arma FCSB ului e Blatul cu victime pe burtacum a facut si CFR ul figuratie

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close