Comentarii (171)
 •  28 Martie 2008, 02:19

Intrati pe site la Antena 3 si o sa vedeti crima acolo. Nu va mai bateti capul cu Deaconu, Romania are probleme mai grele. In Romania se moare pe trecerea de pietoni, pe cel mai mare bulevard din tara, impanzit de politisti, cu salvarea care vine dupa 20 de minute, cu samit de securitate mondiala. SUNT SFASIAT. "DACA AS FI PENTRU O ZI PRESEDINTE, V-AS AMENATA PE TOTI SI NU M-ATI PRINDE".Daca as fi eu cucoana aia cu masina de 60.000 de euro, era prima persoana care in democratie era

•  28 Martie 2008, 02:19

Intrati pe site la Antena 3 si o sa vedeti crima acolo. Nu va mai bateti capul cu Deaconu, Romania are probleme mai grele. In Romania se moare pe trecerea de pietoni, pe cel mai mare bulevard din tara, impanzit de politisti, cu salvarea care vine dupa 20 de minute, cu samit de securitate mondiala. SUNT SFASIAT. "DACA AS FI PENTRU O ZI PRESEDINTE, V-AS AMENATA PE TOTI SI NU M-ATI PRINDE".Daca as fi eu cucoana aia cu masina de 60.000 de euro, era prima persoana care in democratie era

•  28 Martie 2008, 02:18

"DACA AS FI PENTRU O ZI PRESEDINTE, V-AS AMENATA PE TOTI SI NU M-ATI PRINDE".Daca as fi eu cucoana aia cu masina de 60.000 de euro, era prima persoana care in democratie era judecata de popor. Daca suntem in evul mediu sa ne comportam ca acolo, doamna daca faceam parte din familia fetei iti transmiteam moartea in direct cu toate televiziunile de fata.

•  28 Martie 2008, 02:17

•  28 Martie 2008, 02:11

interesant inainte de meciul cu buzau ce viteji erau ei rapidistii ca merg sa bage buzau liga 2 ca e steluta. dupa ce au mancat bataie nici un cuvant din partea lor..nimic mucles cica sant stresati si de aia au pierdut.Pariu fac ca daca se rejoaca meciul i bate steaua!!!

•  28 Martie 2008, 02:02

3 motive de ce Romania este inca o tara plina de comunisti. 1. au shalopete de camuflaj. 2. au shalopete de camuflaj. 4 au shalopete de camuflaj. in OCCIDENT se actioneaza DEMOCRATIC si nu in stil de mafie organizata. RUSINICA!!! HAI RAPID!! GOD BLESS!!

•  28 Martie 2008, 01:52

si din tot episodul acesta sper sa fi invatat toata lumea cate ceva. sper sa se faca regulamente astfel incat stadioanele sa fie mai sigure (au mai fost si multe alte episoade, dar asta ar trebui sa fie picatura care a umple paharul) si ca fiecare meci sa se poata desfasura normal.

•  28 Martie 2008, 01:49

2. Corect (din punct de vedere moral, nu regulamentar) ar fi sa se rejoace meciul din MINUTUL 1. Nu pun in discutie rejucarea din min 73 caci meciul a fost intrerupt cand jucatorii erau pe val, au trecut zile de atunci, s-au acumulat anumite tensiuni, nu e acelasi lucru, nu poate fi.

•  28 Martie 2008, 01:46

1. decizia lui Deaconu nu o fi fost regulamentara (nu cunosc cu exactitate regulamentul, deci poate sa fie sau sa nu fie), dar este absolut logica: atunci cand esti lovit din tribune si acorzi un ragaz sa se potoleasca si vezi ca tot continua, asta ar fi cam singura solutie care ti-a ramas la dispozitie. Eu unul nu as fi arbitrat in continuare.

•  28 Martie 2008, 01:32

..si ar mai fii ceva..e corect ca eu ca suporter stelist sa fiu privat de a merge la meciul Stelei din pricina unor suporteri Rapidisrti..mai exact sa platesc eu greseala altora...deci ce e corect?

• 1
  • •••
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
Comentează