FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CSMS IAȘI

3 probleme arzătoare înainte de Steaua - CSMS Iași » De ce se chinuie Marica, Reghe bagă un fotbalist care n-a mai jucat de 17 luni + cel mai important ieșean e stelist!

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2016 01:00

Steaua joacă diseară cu CSMS Iași, la Pitești, de la ora 20:30, iar Reghe are mai multe lucruri pe care să le analizeze înainte de acest meci.

  • De ce are probleme Marica explică Florin Bratu, care și-a încheiat cariera din cauza unei accidentări la genunchi, un loc sensibil și pentru atacantul Stelei. "Fotbaliștii de pe alte posturi nu suportă lovituri ca atacanţii. Gândește-te câţi atacanţi s-au retras, în istoria fotbalului, din cauza accidentărilor la genunchi", explică Bratu. Interviul complet îl puteți citi în ediția tipărită de azi și în cea digitală!

 

  • Reghe va trimite în teren un jucător-surpriză cu moldovenii! Acesta revine pe gazon într-un meci oficial după 17 luni! Ultima dată cînd a jucat a fost în septembrie 2014, de atunci bifând doar două apariții, dar nu la nivel de primă ligă. Toate detaliile sunt în ziarul de azi și în Gazeta digitală!

 

  • Scandal la Iași înaintea partidei cu Steaua. Echipa luptă pentru prima calificare europeană din istoria orașului, dar s-a aflat că unul dintre cei mai importanți oameni e fan Steaua! Dezvăluiri spectaculoase la chioșcuri și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Interviu cu italianul Davide Petrucci, de la CFR Cluj: "Ferguson m-a plăcut, cu Van Gaal n-am avut șanse"
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
1519105274978616
Cristian Corneliu  •  28 Februarie 2016, 06:49

Control antidoping, proba de sange, la meciurile cu FCSB. Fara pungutele preparatorului fizic german, fcsbistii sunt niste epave.

merace
merace  •  27 Februarie 2016, 21:26

Singura problema arzatoare la Steaua este ca e condusa de fosti puscariasi.

portardelegenda
portardelegenda  •  27 Februarie 2016, 15:50

nu baga Reghe pe nimeni , il baga Gigi

Vezi toate comentariile (30)
Comentează