Alte știri din fotbal
Eugen Neagoe a plecat de la Petrolul » Reacția antrenorului + Favoritul să-l înlocuiască
3
Clauză de reziliere actualizată pentru titularul lui Dinamo
0
Scrisoarea deschisă trimisă de Hamit Altintop: „Dacă reușiți calificarea, succesul este al vostru. Dacă eșuați, responsabilitatea e a noastră. Tu vei scrie povestea!”
0
„Joacă sigur cu Turcia!” » Daniel Pancu anticipează o mutare a lui Lucescu și declară: „Cu asta dăm lovitura!”
0
Știri din fotbal internațional
Fiul lui Cristiano Ronaldo, aproape de Real Madrid!
0
Griezmann, după transferul în MLS: „Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am ales să joc aici”
0
Legenda Angliei, mesaj emoționant după anunțul plecării lui Salah: „A fost minunat să te avem în fotbalul englez”
0
Atletico Madrid continuă războiul cu Real și arbitrajul: „Sperăm ca «mașinăria» să-și facă timp”
2
Lifestyle
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
4
Avertizare meteo ANM de ploi de până la 35 l/mp, ninsori și vânt puternic, ...
Libertatea
Ce pot face românii care vor să-și monteze panouri fotovoltaice în lipsa ...
Adevărul
A adus toți românii mari la Galatasaray și este impresionat de Mircea ...
GSP SPECIAL
Patru tactici-cheie prin care Iranul poate forța retragerea SUA, chiar dacă ...
Libertatea
Super joc online cu dacii si romanii htt p://ww w.travian.ro/?uc=ro5_35029 Merita incercat
acest cioban pateaza numele STEAUA este in stare de orice sant stelist si imi este rusine de ce se intampla in campionat,daca se juca corect nu aveam fata de primele 3 locuri
Foarte slab articolul!
Ar trebui organizata o revolutie pt a elimina diavolul care isi baga coada in fotbalul romanesc,care pateaza istoria Stelei.Cineva sa-i explice oierului ca poate sa faca mai multi bani pe trotuar,folosind aceleasi tactici.Forza rapid
cu tot cu ajutorul lui mircea sandu zis si whisky STEAUA O SA IA CAMPIONATUL PESTE 20 ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lui Becali ii plac doar cei mai slabi antrenori din istoria Stelei: Piturca si Zerolaroiu (fara a-l mentiona si pe Hagi, care nu poate fi considerat totusi antrenor :)) ) Nu inteleg de ce ii omite pe Zenga sau Protasov, care au de departe cele mai mari merite in rezultatele bune ale Stelei din perioada 2004-2006! Un fatarnic si un nerecunoscator, acest Becali!
RESPECT VASLUI!!! Porumboiu si suporterii Vasluiului merita felicitati pentru ca "au pus punctul pe i". Pacat ca jucatorii vostri nu au vrut sau nu au putut. Pacat pentru ca aveti o echipa mai valoroasa ca Steaua. Si ma bucur ca stelistii au ajuns de rasul Romaniei. Milogii si cersetorii s-au adunat langa Cimintirul Ghencea. RUSINE STEAUA !!! Pacat de istoria voastra...
BLAT
BLAT ORDINAR!!!! Desfiintati steaua, bagati-l la puscarie pe berbecali si poate atunci vom avea un campionat mai "pe bune"
Pai Arsenal la Bucuresti cate faze au avut. Si au dat un gol. Pacat ca nu se vorbeste de apararea STELEI, ca se uita de faptul ca STEAUA nu a pierdut la mai mult de un gol in L.C. STEAUA nu are atac si mijloc creativ, dar in aparare i-a gol foarte greu.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.