Alte știri din fotbal
Momentul care a stârnit hohote de râs în studio și l-a făcut pe Raul Rusescu să exclame: „Vai de capul meu!”
0
David Miculescu a răbufnit: „E o umilință! Dau și un exemplu absurd acum”
1
Ironia supremă! Faza serii pe Arena Națională, la FCSB - CFR Cluj
1
Daniel Pancu a început să țipe la flash-interviu: „Eu acum am aflat! Nu e egalitate!”
0
Știri din fotbal internațional
AS Roma - AC Milan 1-1 » Rezultat excelent pentru Cristi Chivu, care se desprinde în fruntea clasamentului din Serie A
0
Noapte sângeroasă! Au apărut imaginile: sârbii și croații s-au luat la bătaie, 23 de răniți
0
Juventus - Napoli 3-0 » Campioana Italiei, OUT din lupta pentru „Scudetto”?
2
Endrick a reușit primul „hattrick” în Ligue 1 și Lyon rămane în TOP 4
0
Lifestyle
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
9
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Instructor de schi, despre diferențele între pârtiile românești și cele ...
Libertatea
Revoltă în comuna unde s-ar fi mutat suspectul de 13 ani al crimei din ...
Adevărul
„Elementar, dragul meu Watson!” » Părintele celui mai celebru detectiv a ...
GSP SPECIAL
Zeci de mii de români și polonezi au plecat din Marea Britanie, împinși de ...
Libertatea
pana acum plecari excelente :))
Sapa mai incolo ca aici e ciment !
Sper sa ne batem pentru evitarea retrogradarii nu sa retrogram direct,intelegi ba nene?
Multi dintre astia erau petarde DAR va fi o mare problema cu jucatorii aia tineri fara experienta ! PRevad o situatie neagra la Rapid ! :))) B-ul e aproape !
BLZE era varza , iar asa virf slab nu am vazut in viata mea. Habar nu avea sa puna un stop, daca vrea ii arat poate il ajuta pe viitor, tot timpul cu spatele la poarta si foarte slab fizic ,la orice contcat era jos inainte ca mingea sa ajunga la el, slab rau. . Nu stiu ce a vazut Sabau la el,statea rau si in teren, habar nu avea de tactica, dar nici nu a avut cine sa il invete, pt. ca Sabau (am spus-o de la inceput) este in continuare un antrenor slab , daca aveam un alt antrenor poate nu eram in aceasta situatie, atrageai sponsori si oameni la stadion, dar cind nu joci cine sa vina? pe Figueiredo nu l-am vazut, nu comentez! Surdu era deja prea prost sa ramana, asa ca nu am pierdut nimic
mai staţi, bă, nu plecaţi ! ce, nu ştiaţi că la rapid se "joaca cu inima" ? ....las' că vine corsicanu' sa vă dea banii.....trebuie sa fiţi rapidişti "adevaraţi"....
Ma eu nu prea sunt optimist in privinta celor tineri, in Romania nu se mai scot jucatori adevarati de ani de zile + adevaratele talente pleaca in strainatate de la varste fragede( Damiuta, Mitea, Maxim, Bumba, Alibec, si lista continua) deci ce avem noi aici, este chiar de liga 2-3, nu prea cred ca vor face fata, dar trebuie incercat macar ! Oricum sunt mai buni ca Surdu, Bilasco, Codrea ....
Nu plange dupa ei, dar nu poate sa sara in sus de bucurie sa vada toti ca asta se vrea, nu? De fapt a vrut sa spuna ca pana acum au plecat 3 din jucatorii care nu fac nimic si iau o gramada de bani, urmeaza si restul. Raman cei care joaca fotbal. :)
bine ar fi sa ne spuna rada ce performante am avut cu astia care pleaca , ar trebui sa nu mai planga atata dupa ei si sa se uite si la cei tineri , care sunt tinuti pe loc la echipa a 2 a , de niste nonvalori care mananca banii clubului ....
perfect pana acum ! am scapat de 3 petarde, toate 3 din atac, unde am suferit cel mai mult sezonul asta; i-am luat de prea multe ori apararea lui surdu dar in final am ajuns la concluzia ca baiatul asta este egal cu 0 ! figuiredo nici daca juca 50 de meciuri la rapid tot nu inscria in gol ! iar ilijovski avea potential insa nici nu mai tin minte nr ratarilor singur cu portarul pe care le-a avut asta; un atacant bun daca ar fi avut ocaziile lui ilijovski, probabil avea minim 10 goluri inscrise; afara si cu bilasco ca sa terminam cu atacantii ! goga as vrea sa ramana pt ca e ce avem mai bun in atac; asa iesim din forma dar are executii de atacant; sper sa-si revina in retur...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.