Alte știri din fotbal
Atac direct la Florin Tănase: „Eu nu îl mai aduceam înapoi niciodată! Îl lăsam să se chinuie prin țările arabe”
0
Detalii de ultimă oră despre noul transfer din Giulești: Rapid nu l-a cumpărat definitiv!
0
Transfer din Serie A! Victor Angelescu, anunț iminent despre noua bombă încercată de Rapid: „Există posibilitatea să vină mijlocașul”
0
Au apărut imaginile de pe șantierul care l-a făcut pe Daniel Pancu să exclame: „Am impresia că visez!”
0
Știri din fotbal internațional
Liga Campionilor: după spectacolul de ieri, preliminariile continuă cu alte două partide » Deschidere de scor în primul meci
2
Tragedie! Fotbalistul a murit pe loc, după ce a fost lovit de fulger
1
După plecarea lui Radu Drăgușin, Bogdan Lobonț pariază pe Tottenham: „Merg pe mâna lor!”
0
Reacția lui Cristi Chivu după amicalul cu rivala AC Milan: „Nu ne interesează rezultatul”
0
Lifestyle
„Jucăriile mele” » Cristiano Ronaldo și-a prezentat bolizii de 25 de milioane de euro
3
A treia oară e cu noroc? Dublul campion NBA s-a căsătorit cu modelul celebru croat. Diferența de vârstă e de 19 ani!
0
BYD atacă segmentul de lux: chinezii lansează o limuzină care să rivalizeze cu Mercedes și BMW
0
Omul din umbră din echipa „Zeiței de la Montreal”: „Nota 10? Meritul Nadiei 80%. Eu – 1%!” + De ce nu vorbește Comăneci despre barbariile lui Karolyi
9
Ce avere are Mirabela Grădinaru, partenera președintelui Nicușor Dan. ...
Libertatea
Orașul european superb de care mulți turiști nu au auzit. Are aproape 900 ...
Adevărul
Cum a ajuns să arate stadionul fostei campioane a României, pe care au ...
GSP SPECIAL
Ploi torențiale, grindină și vijelii în 34 de județe și București. Harta ...
Libertatea
pai credeam ca veniti si voi cu ceva detalii gen meciuri amicale, ca asta cu cantonamentele in austria si anglia se stia deja dar pentru asta trebuie sa mai si munciti nu doar sa va uitati la fotbal club
BRAVO REGHE! mihai stoica este un jucator de perspectiva. important este sa se lucreze cu el pisicologic. asa sunt oltenii in general. simt mai multa nevoie de sentiment de colo si de dincolo. ce ii ofera seful tau este exact ce poate mintea lui sa procreeze cand este treaz. nu stiu cum se manifesta cand doarme, dar poate ca o televiziune va incerca sa ne arate si asta.
Daca si formatorii se muleaza pe ignoranta unei majoritati...Exact invers ar trebui sa se intample
pentru ca manelismul ne curge prin vene si ne place sa copiem de la altii.... pe mine ma enerveaza si incurajarea Forza X! in loc de Hai X sau Lupta X! GSP se muleaza pe majoritatea cititorilor
Da, pe 14 iunie e reunirea turmei. Pe 15 este tunsul de vara. Pe 16 sunt invitati la nunta lui Tatarusanu cu Doru Bratu, nasi fiind Gigi si mana sa dreapta, Mache cel Iute de Mana. Pe 20 incepe cantonamentul la Stana de Vale.
TREI TURURI PRELIMINARE ???, ce bafta are steaua :))) , NU VA AJUNGE DELOC IN GRUPE :)))) NICI O SANSA
Voi ati auzit vreodata presa sportiva din Anglia inaintea unui mare derby al lor sa titreze in spaniola "Derby de Inglaterra " ? In loc de " Derby of England " ? Sau "Derby de Francia" la francezi ? In niciun caz,aia-ti iau gatul pentru asa ceva....Intreb,nu vreau sa jignesc pe nimeni desi eu chiar ma simt jignit de campania asta furibunda cu "Derby de România " !!! Iar articolul este adresat publicului roman,in limba romana despre un derbi al Romaniei...Unde-i smecheria ? Ne luam singuri la misto,ne luam singuri de fraieri ? De ce ne schimonosim modul simplu,firesc de comunicare aruncand tot felul de kitsch-uri (sic! ) la inaintare ?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.