Alte știri din fotbal
Ilie Dumitrescu a comentat plecarea lui Daniel Pancu de la CFR: „Nu are cum să-ți meargă”
0
Ioan Varga l-a contrat imediat pe Daniel Pancu: „Zici că a câștigat Champions League!”
0
Raul Rusescu a ales Dream Team-ul Superligii: „E surpriza sezonului!”
0
Ultima notă primită de Ciprian Deac ca jucător » Cine e repetentul pentru antifotbal în CFR Cluj - FC Argeș
0
Știri din fotbal internațional
„Omis” de Gică Hagi la echipa națională, Adrian Șut a cucerit al doilea trofeu în Emiratele Arabe Unite
0
Delegația echipei calificate la Mondial, băgată în carantină din cauza epidemiei de Ebola
0
Cesc Fabregas, reacție tăioasă față de obiectivul lui Chivu: „E o lipsă de respect. Sigur nu va juca la Inter!”
0
Șarmanta prezentatoare TV a fost cucerită de stilul lui Cristi Chivu: „Mi-a plăcut ce a încercat el să transmită”
0
Lifestyle
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
1
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
5
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
12
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
Benzina s-a scumpit, motorina s-a ieftinit. Cât costă un litru de carburant ...
Libertatea
SURSE Leafa lui Nicușor Dan crește cu peste 1.000 de euro. Cât vor încasa ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Adevărul despre Berilă, criminalul care a ucis șase oameni într-o singură ...
Libertatea
D-le Manolache.La fel ca si Alin esti o rusine pentru sportul romanesc ***.Pai nu ti-e rusine sa scrii astfel de aberatii despre CSU??Csu este echipa adevarata a cRaiova si si-a castigat in instanta toate drepturile vechii echipe.Dar dta stii acest lucru numai ca dezinformezi pe cei care habar nu au de trecutul fotbalului romanesc.Itiu scriu si d-tale ca CSU a pierdut meciul cu FCSM in urma unul penalty acordat pentru un asa zis hent petrecut in afara careului.Nu te-am auzit atunci sa scrii ceva nerusinatule.Muriti de necaz ca nu mai aveti acreditare la CSU si scrieti toate tampeniile pe care le cred numai tinerii care nu au habar ce au facut Steaua si Dinamo inainte de 1989 si dupa aceea .Ai uitat de cazul valiza???Ai uitat cum apasa pe butoane Borcea??? Ai uitat cum a fost pulverizata marea echipa a Crtaiovei in 1984 si apoi si Dinamo si Steau i-au furat toti jucatorii???Ai ramas fara memorie sau doar esti prost informat???Rusine!!!!!!!!!!!!!!!!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
va bateti capul degeaba ..la digi dimineata popescu a spus cum abordeaza meciurile cu vitou si fcsb ..v-a avea interen f multi copii ..amotivat ca il ateapta jocul cu volutari ..blat pe fata .menajeaza jucatori .cu dinamo erau in stare sa intre si spectatorii nmai sa poata lua un punct acum joaca cu copii de 17 ani in teren ..ma rog ca dumnezeu sa-i trimita de unde au venit ..de nicaieri si mititelu sa le dea un sut sa ajunga direct unde a fost becali simimi..mititelu juca dragonic cu dinamo da o face de multe *** si cu fcsb si alte ecipe angrenae la titlu ..stapanudeSc;lavi la abordat de multe ori sa faca blat dar se pare ca a avut orgoliul ala otenesc a lui mihai viteazu si nu sa indoit ..rembrand ovidiu popescu e edereravat in abordari ,el e cu jmenurile sa vanda tablouri *** ,eu nu stiu ana reghe stie ..el cu conduita si respectul e certat ..mai si filozxifeaza ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Domnule Liviu Manolache vreti sa-mi explicati si mie si poate nu doar mie, ce legatura este intre FC U Craiova, echipa lui mititelul si unde o instanta s-a exprimat ca nu mosteneste nimic din palmaresul vechii echipe si Universitatea Craiova din 1986? Va multumesc.
Craiova-Viitorul si FCSB-Craiova. Meciuri minunate. Se pot scoate bani multi si buni de aici. Mai ales de la piperian.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.