FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

3 zile decisive pentru Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 noiembrie 2007 00:00

Gigi Becali i-a anuntat pe fotbalisti ca isi joaca viitorul la Steaua in urmatoarele doua meciuri: derby-ul cu Dinamo si partida cu Slavia Praga. Jumatate de saptamina de foc pentru Steaua. Dinamo si Slavia Praga sint echipele care vor veni in Ghencea in decurs de doar 3 zile. Prima disputa se va juca in penultima etapa a turului Ligii I, iar confruntarea cu vicecampioana Cehiei va fi in penultima runda a grupei H a Champions League.

Desi a declarat ca "voi face curatenie la iarna, cind voi da afara 6 jucatori", Gigi Becali i-a anuntat pe actualii componenti ai lotului ca mai au doua sanse de a ramine in lot si dupa Revelion. "Derby-ul cu Dinamo e foarte important macar pentru locul 2, care e practic loc de Champions League, deci trebuie neaparat cistigat! Apoi, in meciul cu Slavia vreau sa spalam rusinea din Liga, unde am pierdut toate meciurile. Vreau sa iesim cu fruntea sus! E sansa voastra", le-a transmis Becali jucatorilor.

Pentru Iacob, Cristocea si ceilalti stelisti aflati pe lista neagra a patronului, doua victorii in urmatoarele doua meciuri oficiale l-ar determina pe Becali sa nu mai renunte la serviciile lor.

Partidele care vor decide lotul Stelei pentru 2008

Steaua - Dinamo, simbata, 24 noiembrie, ora 20:30, Kanal D
- pretul biletelor n-a fost stabilit si nici data la care vor fi puse in vinzare

Steaua - Slavia Praga, marti, 27 noiembrie, ora 21:45, ProTV
- pretul biletelor: 35 RON - peluze, 50 RON - tribuna a II-a, 100 RON - tribuna I, 200 RON - tribuna 0

Ce prime vor avea?
In mod normal, bonusurile financiare pentru cele doua meciuri ar trebui sa fie de 3.000 de euro de om in intilnirea cu Dinamo si cite 15.000 de euro in cazul unei victorii cu Slavia Praga. Gigi Becali a spus insa ieri ca "deocamdata nu vreau sa vorbesc despre acest aspect. O voi face cu citeva zile inaintea jocurilor". E posibil ca primele sa fie marite tocmai pentru a-i stimula in plus pe fotbalisti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează