Alte știri din fotbal
Decisivul Petrolului din meciul cu Dinamo, reacție modestă: „Nu cred că sunt eu omul meciului”
1
Florin Prunea nu l-a menajat pe Devis Epassy după ce a „comis-o” cu Petrolul: „Dublă greșeală!”
1
S-a încăpățânat să gafeze: Epassy, două greșeli la faza în care Petrolul a egalat-o pe Dinamo
0
Metaloglobus a vândut PRIMUL jucător din istorie! Suma e infimă
0
Știri din fotbal internațional
Cristiano Ronaldo, golul #961: cum a înscris astăzi, în campionat
0
Câți bani a obținut FCSB din participarea în grupa unică Europa League
2
Mărturia chirurgului care l-a operat pe unul dintre fanii lui PAOK rănit în accidentul din Timiș: „E un miracol că a supraviețuit, dar...”
0
Chivu face „hattrick-ul” la Inter » „Conduce cu claritate, entuziasm, determinare și arată perspicacitate tactică”
3
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Trebuia să îl fac pe soțul ei să o părăsească pentru a putea rămâne cu ...
Libertatea
Mobilizare pentru Autostrada Bucureștiului: circulăm la vară pe A0 între A2 ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Volodimir Zelenski a vorbit cu Nicușor Dan despre energia din Ucraina: ...
Libertatea
Din pacate voi nu o sa intelegeti nici odata cum e sa ai un frate si sa iti si respecti fratele reciproc. Suntem mandri sa avem frate o echipa ca si Rapid. Oricum nu o sa aveti nici odata senzatia aia cand stai in tribune si urmaresti un meci ca si Poli - Rapid si sa auzi laude in tribune intre cele 2 galeri, respect si aplauze la fazele adversarilor nu huiduieli si injuraturi. Nici nu am ce sa mai explic oilor si cainilor si altor specii de animale.
AI atata dreptate,dar ce s-a le ceri O-ILOR.....ele stiu s-a behaie,si nimic mai mult.....FORZZA VIOLA&FZR!!!!!!
copacule !!! "timişoreni au "subordonat" Steaua în tribune" in tribune s'a referit ziaristu !! tu zici de ce s'a intamplat in teren !!! esti un mic RObotzel
daca stelistii mai fac doua egaluri se bat la retrogadare ha ha , cum poate becali sa se mai gandeasca la campionat ,poate la ala din liga a doua
adevarul e ca voi sunteti incapabili de asa ceva (ca sa raspund la nivelul vostru) voi aveti galerii pline de infractori si cavemen, e greu sa vezi diferenta cand in cap ai doar ura ;)
Comentariul tău...prietene, aia au facut ca si voi, si-au dat foc singuri...in plus, ati avut noroc ca era mai rece si nu batea vantul cum a fost atunci (25 de grade si vant puternic) :) ! Salutari sefului clasei si lui Aca :)!
:)) Nu exista stelisti in Timisoara....inafara celor care stau acolo temporar si vin din alte parti.Fara sa exagerez cu ceva.....dintre toti prietenii si cunostiintele mele doar 1 tine cu alta echipa inafara de Poli(Steaua) si ala e de 2 ani in Timisoara si e oltean din Severin...in rest bla,bla,bla
Pt autorii articolului : Parada ieftina de cultura pe care voi o faceti, ca sa il imitati pe Ioan Chirila, nu e ok in absenta unei culturi minimale. Nessun dorma de care vorbiti voi in articol nu este a lui Verdi ci a lui Puccini... Mai bine evitati pe viitor poantele astea.!
Daca ajungeti in CL noi o sa va tzinem pumnii...cat despre Steaua in CL o sa mai ajunga stai linistit...oricum am fost acolo primii...pe atunci voi nu stiati ce inseamna divizia a. Voi de atat frustrare si invidie nu puteti sa treceti peste niste cuvinte de genul...oi...mitici...pana la urma nu sunteti deloc mai buni decat noi bucurestenii...sunteti la fel de mitici ca si noi pentru ca va complaceti in aceeasi mizerie...iancu pinguinul din batman este cel mai mare cocalar in viata il bate cu 2-0 pe jiji
CAT DE PROSTI SA FIE STELISTII SA CREADA CA SI-AU DAT FOC INTENTIONAT LA PELUZA??? LA CATE MII DE ROLE S-AU ARUNCAT CU SIGURANTA A FOST UN ACCIDENT! ORICUM ''MILIARDELE'' DE SUPORTERI AI ECHIPEI DE LANGA CIMITIRUL GHENCEA NU VOR REUSI NICIODATA O ASEMENEA ATMOSFERA SI SPECATCOL. RESPECT POLI TIMISOARA,POLI SI RAPID SE IUBESC LA INFINIT!!! FZR
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.