Alte știri din fotbal
Adrian Mititelu a vorbit cu Vladislav Blănuță și dezvăluie: „Era stupefiat! Asta mi-a spus că vrea să facă”
1
Nu la Genoa! Franz Stolz, prezentat la noua echipă, chiar în ziua în care Rapid i-a anunțat plecarea
1
Negocieri avansate pentru transferul titularului de la Rapid!
0
Gigi Becali dezvăluie suma reală pentru care a plecat Șut și îi anunță înlocuitorul: „5 clase peste ei!”
22
Știri din fotbal internațional
Anunț din Italia: negociază transferul lui Radu Drăgușin! » „Se discută cifrele mutării de la Tottenham”
0
PSG - Marseille, mare derby pentru Supercupa Franței, în Kuweit! » Echipe probabile + cote
0
AC Milan - Genoa, în runda 19 din Serie A » Șucu îi poate da o mână de ajutor lui Chivu
0
Real Madrid - Atletico Madrid » Duel tare în semifinala Supercupei Spaniei
0
Lifestyle
Moștenitoarea imperiului Lamborghini a provocat controverse în Italia: „Ce faci, le dai peste nas?”
1
Femeia care l-ar fi refuzat pe Cristiano Ronaldo, apariție ireală de Anul Nou » Au rămas fără cuvinte când au văzut ținuta
3
Clipul viral cu Novak Djokovic și o influenceriță superbă a încins internetul » Sârbul s-a furișat în spatele ei și a învățat-o cum se face
0
Natalia Mateuț, apariție incendiară într-o destinație exotică: „Cel mai bun loc de pe Pământ”
17
Un primar din SUA le cere agenților lui Trump „să se care dracului” din ...
Libertatea
Cauza morții tânărului de 25 de ani, internat cu fractură de femur la ...
Adevărul
Ana Ularu și ce ar fi făcut dacă n-ar fi fost actriță: „Sportul mi-a dat ...
GSP SPECIAL
Moldoveanul de 25 de ani găsit mort pe un câmp a fost împușcat în tâmplă de ...
Libertatea
mai bine converteati RON-ii in moneda Botswanei, ca sa puteti zice ca fiecare jucator primeste 999999999999999 milioane.
ba eu zic CFR - Steaua 0-52
prietene Pascani e un angajat al corporatiei austriaco-canadiani-maghiare Tri Granit la care este numit director peste Romania. El are acces la banii companiei si atat. Gigi este un om de afaceri, prbabil cel mai potent la bani lichizi din Romania. Terminti cu prostiile nu mai comparati patronul cu angajatul
IN PRIMUL RAND NU SE MAI FOLOSESTE MONEDA "ROL" DATI SUMELE IN "RON":p DE BATUT PE CFR NU STIU DACA VA BATE STEAUA DAR CU SIGURANTA VA FI UN MECI FRUMOS PENTRU "pro" - NU VA BATE NICIODATA CFR PE STEAUA CU 4-O CEL MULT LA UN GOL DIFERENTA VA BATE O SA VEDEM PE TEREN CARE VA AVEA TACTICA MAI BUNA
Bani castigati cu sudoare(de Gigi, de Arpad). Chiar merita sa-ti dai obstescul 'sfarsit' pentru banutii astia... La egal cat primesc ?
Caror jucatori le da acesti bani?!? Nu cred ca cei de la CFR vor lua acesti bani!! II va pierde ca pe cei cu "valiza"!!!
UAU...300 de milioane .... ah deci lei vechi... deci 30.000.... ah deci doar 8000 euro. Doamne cat de prost e GSP asta.
CFR-Steaua : 7-1 !
...nu da 300 de milioane (vechi) ci 8.000 de eruo, ceea ce inseamna mai putin. CFR-ul da 15.000 de euro !!! DE CE NU ATI PUS TITLUL ARTICOLULUI RAPORTAT LA CFR ?...ORICUM PASZKANY E CLAR PESTE BECALI, SI ASTA VA PUTETI DA SEAMA DIN FAPTUL CA IN ULTIMELE EMISIUNI AROMANUL E 'MIEL' CAND AUDE DE PASZKANY...SI NU VA LASATI AMAGITI DE TOP 300...ALA E PENTRU NESTIUTORI...
30.000 lei poate, de 2 ani moneda nationala s-a denominat!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.