FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

33, dar nu ca la doctor, ci termen în Dosarul Transferurilor » 8 oameni din fotbal acuzaţi de evaziune fiscală » Următorul termen 3 octombrie

Proaspăt recăsătorit, Borcea ar trebui să vină din luna de miere de la Miami în faţa judecătorilor
Proaspăt recăsătorit, Borcea ar trebui să vină din luna de miere de la Miami în faţa judecătorilor

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 septembrie 2011 15:46

UPDATE 15:40 // Tot azi au mai fost audiaţi Ion Stan, fost membru în Consiliul de Administraţie al lui Dinamo, şi Marcel Popescu, fostul preşedinte al lui CS Dinamo şi membru în CA la clubul de fotbal. Următorul termen în Dosarul transferurilor a fost stabilit pentru 3 octombrie 2011, la ora 12:00, termen la care a fost citat şi Cosmin Contra.

UPDATE 14:40 // Iulian Arhire, transferat şi el tot la Pohang Steelers, de la Oţelul Galaţi, prin intermediul aceluiaşi agent, Sică Puşcoci a spus că nu ştia suma pentru care a fost vîndut. "Nu ştiu cîţi bani a dat Pohang pe mine. Am auzit, mai tîrziu, prin Coreea de Sud, că s-ar fi dat 700.000 de dolari. Puşcoci s-a ocupat de transfer".

UPDATE 14:15 // Dinu Gheorghe, oficial al Rapidului la momentul transferului lui Dulca în Corea de Sud susţine că "doar cine a plătit poate explica diferenţa de bani de la 125.000 de dolari la 600.000 de dolari. Rapid avea contract cu managerul Sică Puşcoci conform căruia Dulca putea fi vîndut cu minimum 450.000 de dolari". Tot Dinu Gheorghe a afirmat că "la controlul ANAF din 2006, imediat după transferul lui Bratu la Galata aflu că Rapid împrumutase cu 500.000 pe Giovanni şi cu 600.000 pe Gică Popescu".

UPDATE 13:55 // Balaş a confirmat spusele lui Martin. A adaugat şi că "din partea Rapidului, actele de transfer au fost semnate de impresarul Sică Puşcoci".

UPDATE 13:35 // Cristian Chivu: "Banii pe care i-am primit în 2004, trei tranşe în jur de cîte 35.000 de euro fiecare, sînt pentru drepturi de imagine. Nu mai ştiu clar de la care dintre firme, Adidas sau Coca Cola". După ce a dat declaraţiile, Chivu a putut pleca. El a fost audiat cu prioritate pentru că trebuie să se întoarcă în Italia. Instanţa va reveni la cazul "Dulca" şi-l va audia pe Mircea Balaş, fost preşedinte la CFR la transferul lui Dulca.

UPDATE 13:20 // Jean Pădureanu solicită instanţei să fie lăsat să plece din sală. Nu se simte bine. Primeşte acceptul. Urmează să fie audiat Cristian Chivu.

UPDATE 13:00 // Primul audiat a fost Ioan Martin, responsabilul de la CFR în transferul lui Cristi Dulca de la CFR-Rapid-Pohang Steelers. Declaraţia sa a produs rumoare în sală: "George Copos mi-a oferit 25.000 de dolari ca să nu reclam nereguli la transfer". Dulca a plecat pe 600.000 de dolari de la Rapid în Coreea de Sud, iar la FRF contractul este de 125.000 de dolari!

UPDATE 12:40 // Audierile au început la 12:40. Dintre inculpaţi, Giovanni Becali, MM Stoica, Gigi Neţoiu şi Cristian Borcea sînt absenţi

UPDATE 12:23 // Victor Becali a ajuns şi el la tribunal şi stă de vorbă cu ceilalţi inculpaţi din Dosarul Transferurilor

UPDATE 12:19 // Cristi Chivu a ajuns şi el la tribunal. A fost încercuit de mai mulţi oameni care l-au rugat să se întoarcă la echipa naţională. Întrebat dacă ajunge la meci, diseară, a spus că "nu, am un program stabilit de club pe care trebuie să-l respect. Nu pot ajunge la meci".

UPDATE 12:15 // Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid: "Am fost chemat în acest dosar chiar dacă eu nu am făcut decît să depun dosarele la federaţie. Aveam o grămadă de treabă la club, dar trebuia să răspund citaţiei. Cred că nici în 20 de ani lucrurile nu se vor elucida în acest caz".

UPDATE 12:06 // Surprinzător, Dinu Gheoghe şi George Copos au sosit împreună la tribunal, în ciuda informaţiilor că nu-şi mai vorbesc şi că despărţirea preşedintelui de Rapid este iminentă!

UPDATE 12:05 // La cîteva momente după preşedintele Gloriei Bistriţa a ajuns şi ex-dinamovistul Vladimir Cohn, urmat de fostul internaţional Gică Popescu. Acesta din urmă stă singur şi răsfoieşte Gazeta Sporturilor

UPDATE 12:00 // Jean Pădureanu a fost primul ajuns la tribunal. S-a plimbat singur pe holurile clădirii

Astăzi are loc a 33-a înfăţişare în Dosarul Transferurilor, audierile fiind programate să înceapă la ora 12:00.

În acest dosar, opt oameni de fotbal sînt acuzaţi de evaziune fiscală: Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Ioan şi Victor Becali, Gică Popescu, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu.

Printre numele care ar trebui să treacă astăzi pe la tribunal se regăseşte Cristi Chivu, fotbalist care a mai fost citat ca martor şi la ultimele două termene, dar nu a putut ajunge.

GSP.ro te va ţine la curent cu ce se întîmplă la Tribunal.

Citeşte aici ce s-a întîmplat la ultimele audieri

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (14)
adrianrr
adrianrr  •  05 Septembrie 2011, 17:42

Asta se oftica,pentru ca i.a dat teapa Copos =))) n.a vazut niciun ban.

fbi8220
fbi8220  •  05 Septembrie 2011, 17:29

BINE CA ATI DAT TOTI IN MITITELU , AR TREBUI SA VA FIE RUSINE HOTII ADEVARATI SUNT LIBERI SI FAC LEGEA IN FOTBALUL ROMANESC , MAFIA ESTE LA BUCURESTI

viorescu
viorescu  •  05 Septembrie 2011, 15:25

Sa-i termine pe jegosii astia odata! Sper sa nu musamalizeze. Asta ar fi de altfel cam greu ca totul a inceput, ca de obicei, de afara nu de aici. Aici totul decurge "normal"!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează