Alte știri din fotbal
Tudor Băluță a criticat arbitrajul după meciul cu FC Botoșani: „Jocul ar trebui lăsat mai liber. Este sport de contact”
0
Monday > Friday :) » Etim, interviu aparte: „Îmi place? Nu. Am de ales? Nu”
0
Omul meciului din Craiova - Botoșani, mesaj pentru Mircea Lucescu
0
Miron spune ce a vrut la gafa inexplicabilă din Craiova - Botoșani
0
Știri din fotbal internațional
Villarreal - Real Madrid, în runda 21 din La Liga. Mbappe a deschis scorul
0
PSV a evitat un eșec rușinos în prelungiri, după un meci cu desfășurare incredibilă: Dennis Man, schimbat la pauză!
1
Bournemouth - Liverpool 3-2 » Final electrizant pe Vitality Stadium: au înscris golul victoriei în 90+5'!
0
Haos! Suporterii au invadat terenul în timpul meciului și au adunat toate mingile!
0
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Instructor de schi, despre diferențele între pârtiile românești și cele ...
Libertatea
Groenlanda, într-un schimb complex între SUA, Danemarca și Germania. De ce ...
Adevărul
„Elementar, dragul meu Watson!” » Părintele celui mai celebru detectiv a ...
GSP SPECIAL
Detaliile negocierilor de la Abu Dhabi dintre Rusia și Ucraina. Moscova ...
Libertatea
si voi ce vreti ? vreti 2 ani la rand de liga 1 ? cate pretentii ...
suntem praf....cu lotul asta su ntem primii sub linie...
MAI BINE AR FI DACA MAI BAGA MANA PYNALTI IN BUZUNARUL SAU SA MAI IA JUCATORI CA ALTFEL NE-A ARS DESTUL CU CE RUSINE ACU 2 ANI IAR TU GELU CRACANA AR FI BINE SA NU IL MAI PUPI IN BOT SI IN K... CA RE DESTUI CARE SA O FACA !!!
Nu discutam de taxe si impozite aici. Daca vrei sa stii, se platesc ff multe taxe pentru canalizatie pe teritoriul judetului si al unor orase (CL hotaraste tariful). Naspa e de echipa....Fara 3-4 jucatori...ne intoarcem plini de nervi de la stadion... De asta imi este frica....Mai bine nu promovam decat sa facem 6 puncte tot campionatul...
Mai bine ati scrie ca Pinalti e anchetat de DNA in legatura cu celebra taxa Pinalti, prin care a vrut sa ia bani cu japca de la E-ON Gaz, pentru conductele care trec prin municipiu. Le-a calculat si penalitati saracul Pinalti...ce sa mai, i-a indatorat pe nemti pina la moartea speciei :-))). Acuma...a intrat la...gaz cu aia de la Taxe si Impozite locale.
luatil pe paul tincu de la iasi si pe daminuta
Daca Farul a retrogradat cum ramine cu Rusmir, nu-l putem lua inapoi la Ceahlaul?. Nu ne trebuiesc vedete la echipa, toti care vin sa joace la Ceahlaul, trebuie sa munceasca pentru ca sa raminem si la anul in liga 1. Dam credit in continuare celor care au contribuit la promovarea echipei in liga lui mitica.
Asa comentam si cind am inceput pregatirile in liga 2, cu aceiasi echipa tinara si fara experenta in jocuri si am reusit promovarea in primul esalon de fotbal. Eu zic sa avem incredere in conducerea executiva si cea tehnica a Ceahlaului, pentru ca ei ii cunosc mai bine pe jucatori si nu mai avem nevoie de nume si vedete care vin ne iau bani si noi retrogradam in esalonul secund. Sa dam incredere in acesti jucatori care au reusit promovarea in liga lui Mitica. HAI CEAHLAUL
Un lot cu care nu vom face fatza in Liga I!!! Cum ramane cu Mansour si lotul ''Poli Timisoara''? Daca i-am transfera definitiv ar mai fi ceva sanse, dar cu lotul asta suntem victime sigure! Poate reusim sa transferam si noi 3-4 jucatori de valoare certa... Hai Ceahlaul!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.