Comentarii (9)
 •  18 Iulie 2009, 10:53

si voi ce vreti ? vreti 2 ani la rand de liga 1 ? cate pretentii ...

•  17 Iulie 2009, 16:11

suntem praf....cu lotul asta su ntem primii sub linie...

•  06 Iulie 2009, 21:38

MAI BINE AR FI DACA MAI BAGA MANA PYNALTI IN BUZUNARUL SAU SA MAI IA JUCATORI CA ALTFEL NE-A ARS DESTUL CU CE RUSINE ACU 2 ANI IAR TU GELU CRACANA AR FI BINE SA NU IL MAI PUPI IN BOT SI IN K... CA RE DESTUI CARE SA O FACA !!!

•  01 Iulie 2009, 12:13

Nu discutam de taxe si impozite aici. Daca vrei sa stii, se platesc ff multe taxe pentru canalizatie pe teritoriul judetului si al unor orase (CL hotaraste tariful). Naspa e de echipa....Fara 3-4 jucatori...ne intoarcem plini de nervi de la stadion... De asta imi este frica....Mai bine nu promovam decat sa facem 6 puncte tot campionatul...

•  30 Iunie 2009, 16:24

Mai bine ati scrie ca Pinalti e anchetat de DNA in legatura cu celebra taxa Pinalti, prin care a vrut sa ia bani cu japca de la E-ON Gaz, pentru conductele care trec prin municipiu. Le-a calculat si penalitati saracul Pinalti...ce sa mai, i-a indatorat pe nemti pina la moartea speciei :-))). Acuma...a intrat la...gaz cu aia de la Taxe si Impozite locale.

•  29 Iunie 2009, 20:58

luatil pe paul tincu de la iasi si pe daminuta

•  29 Iunie 2009, 19:05

Daca Farul a retrogradat cum ramine cu Rusmir, nu-l putem lua inapoi la Ceahlaul?. Nu ne trebuiesc vedete la echipa, toti care vin sa joace la Ceahlaul, trebuie sa munceasca pentru ca sa raminem si la anul in liga 1. Dam credit in continuare celor care au contribuit la promovarea echipei in liga lui mitica.

•  29 Iunie 2009, 18:58

Asa comentam si cind am inceput pregatirile in liga 2, cu aceiasi echipa tinara si fara experenta in jocuri si am reusit promovarea in primul esalon de fotbal. Eu zic sa avem incredere in conducerea executiva si cea tehnica a Ceahlaului, pentru ca ei ii cunosc mai bine pe jucatori si nu mai avem nevoie de nume si vedete care vin ne iau bani si noi retrogradam in esalonul secund. Sa dam incredere in acesti jucatori care au reusit promovarea in liga lui Mitica. HAI CEAHLAUL

•  29 Iunie 2009, 14:13

Un lot cu care nu vom face fatza in Liga I!!! Cum ramane cu Mansour si lotul ''Poli Timisoara''? Daca i-am transfera definitiv ar mai fi ceva sanse, dar cu lotul asta suntem victime sigure! Poate reusim sa transferam si noi 3-4 jucatori de valoare certa... Hai Ceahlaul!

Comentează