Alte știri din fotbal
Necunoscutul venit de peste Atlantic a rupt toate barierele, ajungând titular în Superligă și internațional U21: „Nici nu-mi vine să cred, a fost un an superb!”
0
Preferințele lui Lixandru și Tănase: „Top 3 alimente pe care le consum la masa de Crăciun”
0
„Nu m-au arestat pentru asta!” » După 6 ani, Gabriel Tamaș dezvăluie adevăratele motive pentru care a făcut pușcărie în Israel: „Abia se prelingea apa pe perete”
1
Alex Dobre și mâncarea lui preferată de Crăciun: „Am foarte mare grijă”
0
Știri din fotbal internațional
Un fost jucător al lui Inter crede că știe de ce Chivu nu câștigă împotriva granzilor
0
Jose Mourinho și-a vărsat nervii pe el în conferință: „Fals! Te pedepsesc”
0
Au scăpat de el abia după doi ani și jumătate. În sfârșit, amiabil! » Suma câștigată stând degeaba e imensă
0
Fiul lui Zinedine Zidane a schimbat naționala și a avut un debut de vis sub privirile tatălui
1
David Popovici, „Sportivul Anului” 2025
Cristi Chivu e „Antrenorul Anului”
„Fotbalistul Anului” e Andrei Rațiu
7 situații uluitoare din istoria Anchetei GSP
Favoritul lui Pițurcă în Ancheta GSP
Final de an în Liga 2
„Bomba” iernii în Superliga
„Era boschetar pe stradă”
Înlocuitorul lui Olaru!
Mondial de locul 9
Lifestyle
Plaje exotice vs bradul tradițional » Fotbalul românesc s-a împărțit de Crăciun: imagini din vacanță
2
Fosta soție a legendei din NBA șochează din nou! A apărut la eveniment fără lenjerie intimă și cu un iubit mai tânăr cu 20 de ani
2
Starul din NBA a avut parte de o surpriză de proporții din partea iubitei sale » Cadoul primit l-a făcut să exclame: „E cel mai bun lucru din lume”
0
Fosta soție a legendarului Tom Brady s-a căsătorit în secret cu antrenorul de jiu-jitsu: „Nu ar trebui să fiu învinovățită”
1
Donald Trump se laudă că l-a presat pe Emmanuel Macron să crească prețul ...
Libertatea
Tragedie în Ajunul Crăciunului. Un motociclist de 31 de ani a intrat ...
Adevărul
Poetul Robert Șerban: „Am fost nebun după baschet, în liceu jucam ore în ...
GSP SPECIAL
Veste proastă pentru Vladimir Putin. Cine este favorit să devină ...
Libertatea
Pe Adepții lui mititelu care mai vorbesc de Cartu ii rugam sa se șteargă la gura.
N-ai raspuns la intrebare, Trascau: DE CE INTRI, daca tu singur zici ca "nu intereseaza pe nimeni" echipa aia?? :)))
Prostane ai si tu doua replici si cu alea defilezi toata ziua. La cit beau eu bai gramada e posibil ca si tu sa bei mai mult ca mine iar daca am intrat la fc mititelu am comentat numai la aberatiile voastre
Bai Trasnea...:)) 1. Observ ca ti-a scazut dramatic vigilenta "autocorectului" si ai revenit la exprimarea ta originala... Probabil ca pet-urile goale sunt de vina...:)) 2. "...mai intru si eu..." nu inseamna ca nu intri. De fapt, esti prezent in fiecare zi aici, Trascau! 3. Ia "tradu" acum (merge si cu cuvintele tale) ce ai vrut sa spui cu "...pe care suporter din lumea asta l-ar fi interesat patronul in dauna echipei"? Patronul - am inteles... dar echipa? Care echipa, bai... "scriitorule"??:)))
Se vede cit de gramada esti, poate nu stiai aici esti pe un articol despre cel mai reprezentativ jucator in viata al universitati craiova, om pe care nu stiti cum sa il mai terfeliti dar pe cine nu terfeliti voi pt ca oricum nimeni nu este cu mititelu. Ca mai intru si eu pe articolele voastre poate, dar nu va intrec pe tine si pe saormar, aberatiile cu care veniti nici nu suporta comparatii. Ba gramada tu vb de escrocherie dar bati cimpii ca de obicei de fapt nici nu sti pe ce lume traiesti, unde e escrocheria?, fa-i un rezumat daca te duce capul. Spune ba gramada ce club din lumea asta si-ar fi asteptat patronul 4 ani sa se puna pe picioare?, pe care suporter din lumea asta l-ar fi interesat patronul in dauna echipei? Vedeti numai conspiratii dar nu vedeti lucruri elementare .
1. Minciunel, daca FCU nu intereseaza pe " nimeni", ai vreo explicatie logica a prezentei tale pe articolele dedicate ei? Parca te numesti Potec, nu Nimeni, nu?:))) 2. In orice tara civilizata din lume, nu era posibila o asemenea escrocherie, "parafata" oficial in justitie!
George ești incurabil … revino-ți bă băiatule pt ăștia ca tine idol este Adi m.
Ba gramada ,impostor este exact definitia lui mititelu, un mincinos ,un sarlatan care a scris cea mai neagra pagina din istoria craiovei si pe deasupra nici nu se mai da dus , stai linistit acolo cu fc mititelu , nu intereseaza pe nimeni echipa asta, va agatati de un nume, doar asa va mai baga lumea in seama altfel sunteti zero . In orice tara din lume un patron ca mititelu ar fi fost alungat, ar fi fost presat sa vinda din cauza rezultatelor catastrofale si a scandalurilor in care a tirit clubul, numai voi tot incercati sa-l transformati in erou ,in haiduc care ar lupta impotriva sistemului. Va meritati soarta si desfiintarea care va paste cit de curind
Trantea, ai macar idee ce e ala "impostor"?
Ba gramada , impostor mai mare decit mititelu nu gasesti, el si voi terfeliti numele stiintei, nu vedeti ca nu respectati istoria, nu respectati nimic, cirtu , craioveanu si toti ceilalti sunt impostori prostane? Ei au creat istoria dupa care tipati. Ce istorie lasa in urma mititelu ba gramada? Si prin prisma rezultatelor, mititelu e cel mai mare impostor din istoria craiovei, retrogradari, dezafilieri , absenta totala din fotbal, asta e mititelu. Ba gramada, nu esti in stare sa sustii macar decent un club lasi pe altul, o echipa de fotbal nu e a ta chiar daca esti patron, e a unei comunitati , a unui oras.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.