Alte știri din fotbal
Sorin Cârțu numește „o altă mare victorie obținută astăzi”, după 5-0 în fața lui FCSB
0
5-0 cu FCSB nu l-a entuziasmat peste măsură pe Filipe Coelho: „Să fim umili”
0
Umilința supremă din vestiarul Craiovei: „Cei de la FCSB dormeau la faza aia!”
0
După 0-5 la Craiova, Vali Crețu a dat tot din casă: „Conflictul cu Garita? Asta i-am zis!” + de ce a cerut bani mai mulți
2
Știri din fotbal internațional
Barcelona strălucește la Sevilla și de la 0-1! Băieții lui Flick n-au adversari
0
Cristi Chivu, despre ce s-a întâmplat la pauză: „Le-am spus-o. Este adevărul absolut și este ceea ce gândesc”
0
Ce scrie presa din Italia după AS Roma - Inter și notele primite de Chivu: „Campionii Italiei nu pot face asta”
0
AS Roma - Inter: FABULOS! Cristi Chivu a făcut-o din nou, pe terenul liderului din Serie A!
6
Lifestyle
„Uite, sunt pătrată!” » Noua iubită a lui Icardi s-a dezbrăcat și s-a pozat în oglindă, ca să le dea peste nas criticilor
0
A lăsat fotbalul pentru un weekend și a plecat într-o aventură pe două roți: „Nu vă uitați iar - ce culoare are bicicleta?”
1
„De ce sunt fetele supărate? Asta face ea, la propriu. Fă-ți treaba, soro!”
5
A apărut filmarea finală cu Bîrligea și Antonia: ce a ieșit din imaginile prin care și-au pus suporterii în cap
7
Componente secrete folosite în avioanele de vânătoare F-35 ale SUA au ...
Libertatea
Podul care nu duce nicăieri: gigantul de beton abandonat care a devenit ...
Adevărul
„Un feroce criminal și un spărgător de mare clasă” » Cine a fost ...
GSP SPECIAL
Mașina unor tineri s-a făcut praf într-un camion românesc, pe un drum din ...
Libertatea
asa merg lucrurile in tara asta...4 din 5 commenturi sunt despre un KKT...cre ca ati uitat de mult despre ce era vb si carei problema aici..ca nah...gramatica e mai esentiala... si btw...cat de tembell (am scris intentionat cu doi l, ca numi cenzureze) trebuie sa fii sati salvezi cui si cat ai dat shpaga?? astai bun de banc, "CULMEA PIC-ULUI".
..principali vinovati sunt observatori,ei supervizeaza daca arbitri au tinut cont de spaga primita,ei dau raportul si decontul catre lupescu ,sandu,prunea ,ei sunt cei care forteaza arbitri ,ii incurajeaza si le acorda note.
..da, este o eroare grava ca se fac greseli gramaticale,acesta este si motivul coruptiei in Romania . @muf lex,ia-o-n mufa si du-te la culcare ca "bubuie" scoala in tine.
se referea la "aceasi"...kre de fapt se scrie "aceiasi"...
ha ha ha. asta e tare de tot. oi fi facut clasele 1-4 cu "ziaristu". muflex se refera la "aceaşi", mai cap patrat.
Ai de capu' meu :)) Stai in banca ta. Arbitri se scrie, nene. Cine vorbeste de cate clase? Doar daca-l articulezi hotarat devine arbitrii. Spus pentru tine, daca e vorba de niste (aceiasi, in text) arbitri e cu un i, daca te gandesti la careva specific (arbitrii corupti au mancat salam, de exemplu) e cu doi i. E asa de greu??
"aceaşi arbitri" de 2 ori, deci nu e intamplator. nu inteleg cum l-a lasat invatatoarea sa termine 4 clase pe cel care a scris articolul asta...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.