Comentarii (29)
elzorro
elzorro  •  14 Noiembrie 2012, 20:21

eu zic sa le micsoreze pedeapsa de la cati ani au pe suspendare la inchisoare pe viata :) dar cum dumnezeu dna`ul , insitutie infiintata in 2002 , analizeaza niste cazuri dinainte de 2002 .. .eu pe asta n o inteleg

arch0n
arch0n  •  14 Noiembrie 2012, 20:19

daca au declarat recurs nu insemna ca se recunosc vinovati. motivatia e mult mai complexa decat "miscsorarea oedeosei" care mi se pare doar o ineptie a presei. faptul ca a platit prejudiciul insemana ca vrea o pedeapsa cat mai mic iar unul din elementele care conteaza este recuperarea prejudiciului

maryspu
maryspu  •  14 Noiembrie 2012, 20:18

Eu unul prefer sa nu faca nici unul puscarie dar sa nu mai aud de ei niciodat, sa fie exclusi din lumea sportiva si sa nu mai apara deloc la tv

alexxmr
alexxmr  •  14 Noiembrie 2012, 20:13
Postat de alpin pe 14 Noiembrie 2012, 20:10

"De asemenea, fraţii Ioan şi Victor Becali, Mihai Stoica şi Cristi Borcea au depus recurs pentru micşorarea pedepselor." Asta inseamna ca se recunosc vinovati si cer clementa!!!

Cred ca aici e vina jurnalistilor , care au facut studii la frecventa redusa ..:)

alpin
alpin  •  14 Noiembrie 2012, 20:10

"De asemenea, fraţii Ioan şi Victor Becali, Mihai Stoica şi Cristi Borcea au depus recurs pentru micşorarea pedepselor." Asta inseamna ca se recunosc vinovati si cer clementa!!!

arch0n
arch0n  •  14 Noiembrie 2012, 20:04

In primul rand in sistemul nostru de drept nu are nici o relevanta faptul ca sunt 40, 50, 100, sau 1000 ani de inchisoare. pedepsele sunt individualizate, pentru fiecare in parte, in functie, printre altele, de cat de mult a participat la infractiune sau de prejudiu (paguba). Factorii care influenteaza cuatumul pedepsei sunt mult mai multi. In ceea ce priveste "iertat fiindca a recunoscut si platit", acesta este un factor de natura sa influenteze cuatumul pedepsei ( a primit doar 3 ani) si nu vinovatia sa. In recursul propriu se poate obtine doar o "imbunatatire" (reducere) a pedepsei, dar cum a facut si Parchetul recurs se poate si o majorare a acesteia daca este admis

c3sar
c3sar  •  14 Noiembrie 2012, 19:55
Postat de djamorphis pe 14 Noiembrie 2012, 19:47

O intrebare pentru cei care se pricep in Drept. In acest moment "inculpatii" pot cere doar diminuarea perioadei de pedeapsa? Nu pot contesta verdictul Curtii de Apel in totalitate?

Evident ca pot.

aloys_
aloys_  •  14 Noiembrie 2012, 19:52

Si popescu la RACOARE, o sa prinda mai multe acolo decat de la impresari, poate invata sa stea in genunchi ca giovanni la tratativele cu sefii Barcelonei, numa' ca la puscarie e un pic diferit...;)

robotzel
robotzel  •  14 Noiembrie 2012, 19:50
Postat de behaitoarea_woody_reloaded pe 14 Noiembrie 2012, 19:28

Popescu trebuie iertat pentru ca a recunoscut. Celelalte mizerii trebuie bagate in puscarie cu pedepse marite. Memelusha are ocazia sa faca p mare la Jilava.

a recunoscut si a si platit banii respectivi

djamorphis
djamorphis  •  14 Noiembrie 2012, 19:47

O intrebare pentru cei care se pricep in Drept. In acest moment "inculpatii" pot cere doar diminuarea perioadei de pedeapsa? Nu pot contesta verdictul Curtii de Apel in totalitate?

• 1
  • 2
  • 3
Comentează