FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - DINAMO, 20:30, LIVE VIDEO PE GSP TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

4 egaluri în ultimele 5 partide dintre Dinamo şi Poli

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 noiembrie 2008 00:00

În ultimii 2 ani s-a făcut greu diferenţa între Poli Timişoara şi Dinamo. În ultimele 5 partide disputate s-au înregistrat 4 egaluri, singurul meci decis fiind cel de pe 20 august 2006 cînd Dinamo a învins cu 3-1 pe teren propriu.

12.04.2008  - Poli Timisoara - Dinamo 1 - 1
27.10.2007  - Dinamo - Poli Timisoara 1 - 1
04.03.2007  - Poli Timisoara -  Dinamo 1 - 1
20.08.2006  - Dinamo -  Poli Timisoara 3 - 1
07.06.2006  - Poli Timisoara -  Dinamo 0 - 0

Vezi mai multe statistici pe campionate.ro

În ultimii 2 ani s-a făcut greu diferenţa între Poli Timişoara şi Dinamo. În ultimele 5 partide disputate s-au înregistrat 4 egaluri, singurul meci decis fiind cel de pe 20 august 2006 cînd Dinamo a învins cu 3-1 pe teren propriu.

12.04.2008  - Poli Timisoara - Dinamo 1 - 1
27.10.2007  - Dinamo - Poli Timisoara 1 - 1
04.03.2007  - Poli Timisoara -  Dinamo 1 - 1
20.08.2006  - Dinamo -  Poli Timisoara 3 - 1
07.06.2006  - Poli Timisoara -  Dinamo 0 - 0

Vezi mai multe statistici pe campionate.ro

Citește și:
Cutremur la CCA: „Banii sau demisionăm toți!” » Colțescu, primul care face pasul în spate: „M-am născut elegant și demn, așa o să și mor!”
Superliga
Cutremur la CCA: „Banii sau demisionăm toți!” » Colțescu, primul care face pasul în spate: „M-am născut elegant și demn, așa o să și mor!”
A venit răspunsul Craiovei, după ce Gigi Becali s-a enervat că Mihai Rotaru i-a cerut „dobândă”
Superliga
A venit răspunsul Craiovei, după ce Gigi Becali s-a enervat că Mihai Rotaru i-a cerut „dobândă”
Sarah Rizea, înotătoarea cu părinți români, aleasă Miss Italia 2026! » „Tatăl meu, Marian, e tâmplar”
Altele
Sarah Rizea, înotătoarea cu părinți români, aleasă Miss Italia 2026! » „Tatăl meu, Marian, e tâmplar”
Déjà vu! România, eliminată de Franța în „sferturile” Europeanului, dar cu biletul la Campionatul Mondial în buzunar
Volei
Déjà vu! România, eliminată de Franța în „sferturile” Europeanului, dar cu biletul la Campionatul Mondial în buzunar
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Ai o informație? Scrie-ne pe [email protected]! Gazeta își protejează întotdeauna sursele.

Suedezul trecut prin Superliga dezvăluie ce l-a uimit în România și solicită: „UE trebuie să se implice, ceva trebuie făcut la voi”

Soția a răbufnit pe internet după ce jucătorul a părăsit lotul naționalei României: „Rușine să vă fie! Lacrimile mele au fost infinite”

Comentarii (1)
 •  08 Noiembrie 2008, 12:40

Ce inseamna s-a facut greu diferenta!!? Adica Dinamo a avut tot timpul de partea sa valoarea in disputele cu Timisoara! ca le convine unora sau nu, asta e... Timisoara a avut de fiecare data de partea ei doar atitudinea mult prea razboinica, de multe ori tocmai arbitrii de care o acuza pe Dinamo si aranjamentele de culise ale dusmanilor traditionali ai lui Dinamo, in spta steaua, Nasu sandu si Costica Valcea... De aic a venit asa zisul "echilibru"! Hai , nu mai faceti pe pro s

Vezi toate comentariile (1)
Comentează