Alte știri din fotbal
Steaua - Corvinul, ultimul meci al etapei #6 din play-off-ul Ligii 2 » Se încinge lupta la promovare
0
Play-out-ul din Liga 2: final în cele 8 partide
0
Final în Chindia Târgoviște - FC Voluntari, în play-off-ul Ligii 2 » Succes uriaș în lupta pentru promovarea directă în Superliga
0
„Să meargă la altă echipă” » De ce s-a răzgândit Gigi Becali: a făcut meciul perfect!
0
Știri din fotbal internațional
Ancheta privind moartea lui Diogo Jota și a fratelui său s-a încheiat: detaliile tragediei
0
PAOK - OFI Creta, în finala Cupei Greciei » Răzvan Lucescu luptă pentru trofeu
0
Getafe - Barcelona, duel în runda 32 din La Liga
0
Cristi Chivu poate deveni campion în Italia înainte să joace etapa viitoare » Ce trebuie să se întâmple
0
Lifestyle
Noul model Dacia a fost surprins pe stradă! Imagini-spion cu mașina care urmează să fie lansată
0
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
5
„O să îmi pun o poză în lenjerie și o să îmi bubuie Instagramul” » Gluma sportivei numită „cea mai frumoasă din România”
19
Locul exact din Galați unde a lovit drona rusească: un cartier de case în ...
Libertatea
Scandal între Italia și Elveția: Roma refuză să plătească spitalizarea ...
Adevărul
Banca Națională a României, decizie spectaculoasă la 40 de ani de la ...
GSP SPECIAL
George Simion continuă să-l atace pe Nicușor Dan după ce a fost reclamat la ...
Libertatea
da da sa vina comisioaneleeee hahah auzi Anton e de mult la echipa ar cam fi cazul sa plece....pe digisport scrie clar ca sunt cluburi din belgia, impresari de acolo, deci clar manevrele lui Rednic de unde isi ia comision
***, stii vb aia gustul, religia si apartenenta politica nu se discuta, aoate oamenii au vrut sa sustina psd, care e problema?! dar ma repet pt un prost ca tine pt azecea oara, nu exista asa ceva, nu afost nimic organizat de galerie, si pun pariu ca la acel miting, pt un cozonac au fost multi fcsb-isti undecover ca tine....
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Unde era ultrașul și spiritul lui zăcea lovit de umilința prin care au trecut alții în mod organizat. :)) Tu pisălogești aici ca moara stricată, în timp ce ultrașul Jan a convocat ultraseria să-i fie partașă azi, ăsta subiect ptr. tine, măi! :))
Pe Rotariu ar trebui sa-l dati chiar daca nu aveti oferte!:)))
tu poti sa spui ce vrei,nu stii ce inseamna sa fii ultras,cei care inteleg fenomenul se rusineaza,incearca sa manipuleze,pentru ca este de neconceput ca o galerie sa fie prezenta,in mod organizat,la un congres al unui partid politic.urmareste ce s-a intamplat la meciul vostru contra iesenilor,cand s-au injurat cei din galerie intre ei.
Am fost și eu acolo. Sunt pesedist, dar nu mi-am pus fularul cu Dinamo la gât, ca să înțelegi că scrii prostii, ai șters copiuțele cu insolvența și le bagi pe alea cu politica. Poate pricepe Ghomsi ceva din asta, metre! :))
acolo a fost prezent pana si reprezentantul cel mai de seama al galeriei,impreuna cu cateva mii de oameni.orice scuza pentru gestul asta nu reprezinta altceva decat o dovada de indobitocire si spirit de turma accentuat.
Tu nu înțelegi, amestecând galeria cu unii dintre membrii ei, ceea ce te face un simplu simplist. Și n-am crescut la coada vacii, ci la capul măgarului, băi, păcurare! :))
Mai scutură și tu ocarina aia, ai înecat-o cu salivă. Cânți fals. :))
nu ai cum sa intelegi,avand in vedere ca nu ai fost prezent de ani buni pe un stadion si ai crescut la coada vacii.o galerie de fotbal nu se poate implica,nu poate fi folosita ca masa de manevra pentru un partid politic.cand a facut-o,nu mai reprezinta nimic.intreaba si tu lumea de ce s-au injurat suporterii intre ei la meciul contra celor de la Iasi.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.