FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO, VINERI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

4 jucători, OUT din lotul lui Dinamo pentru meciul de la Iași » Ce echipă ar putea folosi Bratu

Bratu și Subotic FOTO: Cristi Preda
Bratu și Subotic FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 20 septembrie 2018 19:26

Dinamo e obligată să câștige vineri seara, pe terenul lui Poli Iași, pentru a stopa seria negativă din Liga 1. Florin Bratu urmează să efectueze mai multe schimbări în primul "11", iar câteva nume importante nu vor fi în lot mâine seară. 

  • Poli Iași - Dinamo se joacă vineri, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Conform Radio Dinamo, Mihai Popescu, Vlad Olteanu, Mihai Neicuțescu și Mircea Axente nu vor fi în lotul de 18 pentru partida de la Iași. Primii 3 fuseseră titulari în ultimul meci din campionat, înfângerea cu Astra Giurgiu, 1-2, în timp ce Axente va bifa a doua absență consecutivă din lot.

Lor li se alătură portarul Mihai Eșanu, dar și Marco Ehmann și Ionuț Șerban, fotbaliști obișnuiți deja să nu se afle nici măcar pe bancă. 

În plus, Bratu are și probleme cu jucătorii de bază: Ivan Pesic este accidentat, iar mijlocașul Armando Cooper e incert, putând fi totuși rezervă.

Cum ar putea arăta echipa mâine: Penedo - Corbu, Katsikas, Mezague, Popovici - Gomelt, Nistor - Hanca, Moldoveanu, Salomao - Subotic
Rezerve: Muțiu, R. Grigore, D. Ciobotariu, Delorge, Tîrcoveanu, Cooper, D. Popa

Vezi și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
adi2008
adi2008  •  20 Septembrie 2018, 23:16

Tot stresati oamenii cu una din cele mai proaste echipe all time. N-ar fi timpul sa mai scrieti ceva si despre fotbal?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Septembrie 2018, 21:11
Postat de lapusneanul pe 20 Septembrie 2018, 20:38

nu inteleg cum puneti botul la ce scriu astia, fac pariu(cu toate ca nu sunt fan dinamo) ca cel putin trei jucatori din .probabila , vor lua loc pe banca de rezerve..

nu cred ca asta o sa fie formatia..dar am comentat in ca o nimeresc astia. formula cu cei straini e cea mai proasta posibila iar Hance e cel mai slab din lot.

1603630919884559
Belciug Gigi  •  20 Septembrie 2018, 21:11

Oare lucrurile vor sta asa ca in articol?? Nu cred....

Vezi toate comentariile (12)
Comentează