FOTBAL  »  Superliga  »  GRUPA E / ANGLIA - CROATIA

4 masini

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2007 00:00

Continua razboiul de la distanta intre rusi si englezi. Daca miliardarul britanic Fred Done i-a stimulat pe israelieni sa incurce Sbornaia la Ramat Gan (2-1), anuntind ca-i va darui un Mercedes autorului golului victoriei, presedintele lui Spartak Moscova, miliardarul Leonid Fedun, vrea sa faca la fel cu croatii.

Fedun, a carui avere se ridica la 3,9 miliarde de euro, le-a promis nu una, ci patru limuzine Mercedes celor mai buni jucatori ai lui Slaven Bilici daca bat diseara pe Wembley. In felul acesta, Rusiei i-ar fi de ajuns o victorie in Andorra pentru a se califica. "Fac acest gest numai ca suporter. Daca avem o sansa cit de mica, trebuie sa profitam de ea", si-a motivat miliardarul rus demersul.

Interviu
Paradoxal, selectionerul croat Slaven Bilici e motivat si de englezi sa cistige pe Wembley. Pentru el, meciul va fi un interviu pentru un job in Premier League, in conditiile in care fosta sa echipa, West Ham, si-a aratat intentia de a-l angaja. "E meciul vietii mele", a recunoscut Bilici, care printr-o victorie le-ar da insularilor si o gaura de 33,5 milioane de euro, reprezentind bani pe care federatia engleza i-ar pierde ca urmare a absentei de la Euro.

"Sa lupte ca israelienii"
Desi are meci in Andorra, selectionerul rusilor, Guus Hiddink, e cu gindul tot la confruntarea de pe Wembley. Recunoscut pentru stilul sau direct si acid, tehnicianul olandez nu s-a lasat pina nu le-a expediat croatilor un avertisment: "Ma astept de la ei sa demonstreze in partida cu Anglia acelasi angajament si spirit de lupta pe care l-au aratat si israelienii simbata, cind ne-au batut pe noi cu 2-1".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează