Articol de GSP - Publicat luni, 10 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 22:43
Steaua a învins şi Astra, 2-0, şi s-a distanţat la 10 puncte de locul 2. Gigi Becali e foarte mulţumit de ceea ce a realizat în acest an şi nu mai crede că e posibil să piardă campionatul.
"Cînd am spus că nu le dau primă dacă trec centrul terenului am glumit, dar gluma mea s-a adeverit. În prima repriză n-am văzut nici un jucător cu mingea la picior în careul Stelei.
Patronul Astrei spunea că mizează pe diferenţa de valoare, că e mai valoroasă Astra faţă de Steaua. Asta m-a ambiţionat. Eu sînt fericit. Primăvara europeană, aproape 10 milioane de euro încasate de la Uefa, campioni în proporţie de 99 la sută, sînt şi deputat în Parlamentul României...
Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat un an plin de biruinţă.
Ferguson zicea că îl bagă pe Rooney să joace în Liga Campionilor pentru că îşi iese din mînă dacă nu joacă din 3 în 3 zile, aşa a ajuns şi Steaua.
Steaua te năuceşte în viteză, te bagă la abator şi te face tocăniţă", a spus Gigi Becali la Fanatik Show, pe Digi Sport.
Matei Popa la raport: iată ce nu a făcut nici măcar o dată noul portar de la FCSB!