FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, AZI 21:00, TELEKOM, LOOK, DIGI, GSP.RO

4 motive de îngrijorare pentru Florin Bratu înainte de Dinamo - Astra de diseară

Balaure i-a îngheţat de tot pe “câini” la ultimul meci direct, trimiţându-i direct în play-out FOTO Raed Krishan
Balaure i-a îngheţat de tot pe “câini” la ultimul meci direct, trimiţându-i direct în play-out FOTO Raed Krishan

Articol de , - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 09:30

Dinamo - Astra // Roș-albii se duelează diseară cu o echipă pe care n-au mai învins-o în ultimele 6 meciuri acasă și care i-a retrogradat în play-out în ediția precedentă.

Dinamo revine la duelurile din Liga 1 după pauza competițională și umilința din Bănie, 0-3, ce-a marcat a 4-a deplasare la rând în care primește trei goluri pe meci.

"Câinii" dau de un adversar incomod, cu care au avut numeroase confruntări și coșmaruri în ultimii ani. Chiar dacă patronul Astrei, Ioan Niculae, și-a declarat simpatiile dinamoviste din tinerețe, chiar dacă în conducere există mai mulți oficiali cu trecut sau afinități roș-albe și chiar dacă antrenorul, Gheorghe Mulțescu, este o fostă glorie a clubului din Ștefan cel Mare.

4 motive de îngrijorare pentru Florin Bratu și compania:

  1. "Câinii" nu au mai învins în ultimele 6 confruntări directe de campionat acasă, 3 victorii giurgiuvenii și tot atâtea rezultate de egalitate, chiar ultimele trei partide. În total, au fost 6 victorii Dinamo, tot atâtea remize și 4 victorii Astra
  2. 4 ani și 5 luni au trecut de la ultima victorie a roș-albilor acasă: pe 20 aprilie 2014, scor 2-0.
  3. Cu 2-0 a învins Astra Dinamo în cea mai recentă confruntare directă, pe 24 februarie 2018, rezultat în urma căruia bucureştenii, antrenaţi de Vasile Miriuţă, au retrogradat în play-out.
  4. 4 goluri a încasat Astra în 7 etape, având cea mai bună apărare, alături de Sepsi, giurgiuvenii fiind singurii neînvinși din Liga 1.

1
meci s-a încheiat fără gol între cele două echipe, în decembrie 2011, cu Astra gazdă

13
meciuri consecutive fără eșec au bifat dinamoviștii pe teren propriu, 10 victorii și 3 remize, de la eșecul, 1-2, cu Juventus Colentina

6-1
este cea mai mare diferență de scor, victorie a Astrei la Giurgiu, pe 6 decembrie 2014

Vezi și: EXCLUSIV Bratu l-a supărat rău pe Negoiță! Patronul i-a reproșat transferurile din vară și îl poate demite în curând

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  14 Septembrie 2018, 12:07
Postat de Costel Pisleaga pe 14 Septembrie 2018, 11:41

MUTIU - CIOBOTARIU(ehmann) , T.MEZAGUE , M.POPESCU , R.GRIGORE - POPOVICI , V.OLTEANU - NISTOR , COOPER , SALOMAO - SUBOTIC !!!

Mutiu ?:))) Nu se compara niciodata cu Penedo...Popescu, Katsikas, Popovici si Axente nu ar trebui sa mai joace titulari, au avut evolutii foarte slabe...

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  14 Septembrie 2018, 11:41

MUTIU - CIOBOTARIU(ehmann) , T.MEZAGUE , M.POPESCU , R.GRIGORE - POPOVICI , V.OLTEANU - NISTOR , COOPER , SALOMAO - SUBOTIC !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează