FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

4 motive pentru care Dinamo - Craiova va fi un meci incendiar! Contra și Nistor, personaje cheie

Confruntare specială duminică seară, pe Național Arena, între personaje importante de la cei doi granzi ai României.
Confruntare specială duminică seară, pe Național Arena, între personaje importante de la cei doi granzi ai României.

Articol de - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 10:02 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 11:52

DINAMO - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Confruntare specială duminică seară, pe Național Arena, între personaje importante de la cei doi granzi ai României.

  • Dinamo - CS Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și Digi Sport.

Meci teribil pentru Dinamo și CS Universitatea Craiova. Nu doar prin prisma vechii confruntări a „câinilor roșii” cu oltenii, cei din Bănie având în Dinamo inamicul public numărul 1, indiferent ce titulatură au avut formațiile orașului. 

Roș-albii vin după două eșecuri consecutive, au un buget colosal de salarii după un mercato spectaculos, nu-și mai permit înfrângeri după ce au ajuns din nou în subsolul clasamentului, joacă tocmai împotriva liderului Ligii 1, cu maximum de puncte.

Iată de ce Dinamo - CS Universitatea Craiova se anunță o confruntare de 5 stele:

1. Este un meci al revanșei pentru Cosmin Contra. Când se raportează la ultimele performanțe, și ale antrenorului, și ale „câinilor”, „Guriță” și dinamoviștii acuză faptul că în deplasarea de la Severin, unde s-a jucat etapa cu CSU Craiova în primăvara lui 2017, s-a irosit șansa uriașă a lui Dinamo de a câștiga campionatul - sau măcar de a avea prim-planul - în urmă cu 3 ani. 

A fost un 2-2 cu un meci total, cu gol egalizator al lui Zlatinski în minutul 90+1, cu scandal și cu încăierare pe final, Contra având o izbucnire nervoasă: „Jegurilor, cu Steaua v-ați pus capră, cu noi vă dați viața!”.

 2. Jignirea nu a dus la o ruptură între „Guriță” și patronul Craiovei, Mihai Rotaru, cu o relație amicală în afara fotbalului. De aceea, în primăvară oltenii au vrut să-l angajeze pe Contra, detaliu recunoscut de ambele părți. Până la urmă, a fost preferat Cristiano Bergodi.

3. Contra se va confrunta cu Dan Nistor, ex-căpitanul roș-albilor în premieră adversar al echipei pe care a condus-o din teren. Cosmin nu l-a suportat niciodată pe actualul mijlocaș al juveților, de aceea s-a dispensat de serviciile lui pe vremea când amândoi erau în Ștefan cel Mare. La națională, ca selecționer, l-a convocat obligat de forma fotbalistului, dar Nistor a strâns doar 28 de minute în două meciuri.

4. Nistor va juca din primul minut contra echipei ce-i pusese chipul pe autocar în 2019! Cu toate acestea, fotbalistul s-a judecat cu Dinamo pentru suma restantă de 20.000 de euro

4 motive pentru care Dinamo - Craiova va fi un meci incendiar! Contra și Nistor, personaje cheie

Cei de la Craiova ar trebui să aibă mai mult respect pentru clubul Dinamo. Dacă e ura istorică față de club, ar trebui să aibă respect față de mine. La gol, Zlatinski a venit în fața băncii noastre și ne-a înjurat. Se transmite de la club. M-aș fi bucurat să aibă aceeași răutate și în alte meciuri - Cosmin Contra, în 2017

275.000 de euroa luat Dinamo de la Craiova pentru că l-a cedat pe Nistor în ianuarie 2020

1 victorieși 3 remize are Contra în duelurile directe cu CSU Craiova, ca antrenor al „câinilor”

2-2este scorul ultimelor două meciuri directe Contra - Craiova, "Guriță" fiind egalat de fiecare dată pe final, minutul 90+1, respectiv 89

3 goluriîn 4 meciuri are Nemec împotriva juveților, semnând el singura victorie din mandatul lui Contra cu oltenii, scor 2-1

VIDEO Toate informațiile înainte de Dinamo - CS Universitatea Craiova:

Citește și alte știri despre meciul Dinamo - CS Unviersitatea Craiova:

Dinamo aprinde derby-ul cu oltenii! Declarații explozive: „Craiova a fost implicată în niște meciuri cu probleme”

Mihai Bălașa i-a pus gând rău lui Dinamo: „Vrem să fim Agentul 007” + Cum prefațează Cristiano Bergodi partida

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
albalbastru72
albalbastru72  •  17 Octombrie 2020, 13:52

Sper sa nu intram pe virfuri si sa fim concentrati chiar daca Dinamo e la retrogradare.Hai Craiova!

ray51
ray51  •  17 Octombrie 2020, 11:01

E un meci in care e posibil ca echipa craioveana sa se bata singura. Altfel, dinamovistii n-au nici sansa unui egal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează