Alte știri din fotbal
Se pregătește o mutare de senzație în Superliga: interes pentru vicecampionul României
0
Reacția lui Adrian Mititelu, după ce Juan Bauza a semnat cu Levadiakos: „E jucătorul nostru!”
7
A venit un fotbalist de 3 mil. € în România: „Un fel de Bîrligea. Va fi bun cu O SINGURĂ condiție”
3
Programul complet al turului al treilea din Cupa României: cu cine joacă Steaua și CS Dinamo
0
Știri din fotbal internațional
Argentina, zi comemorativă pentru a sărbători victoria împotriva Angliei la Campionatul Mondial: „Victoria istorică a naționalei”
0
KuPS - Universitatea Craiova, turul 3 preliminar de Europa League » Echipa de start aleasă de Coelho
3
Număr-record de cereri de bilete pentru derby! Bayern ar putea umple de aproape 5 ori stadionul » Un abonament la Bayern e cât la Rapid
2
Juan Bauza, prezentat oficial la noua echipă » Va fi antrenat de fostul tehnician din Superliga
1
Lifestyle
Și-a etalat formele lucrate la sală pe plajele din Egipt » Campioana națională, imagini spectaculoase din vacanță
5
4.700 de locuri și gazon artificial » Cum arată stadionul din Finlanda unde Universitatea Craiova joacă azi
6
„Jucăriile mele” » Cristiano Ronaldo și-a prezentat bolizii de 25 de milioane de euro
4
A treia oară e cu noroc? Dublul campion NBA s-a căsătorit cu modelul celebru croat. Diferența de vârstă e de 19 ani!
1
Începe procesul lui Călin Georgescu și Horațiu Potra. Ce a decis Înalta ...
Libertatea
Locurile interzise de pe țărmul Dunării, dispărute sub ape. „Grănicerii au ...
Adevărul
Cum a ajuns să arate stadionul fostei campioane a României, pe care au ...
GSP SPECIAL
ALADIN anunță furtuni cu rafale de vânt de până la 80 km pe oră, de-a ...
Libertatea
Ca deobicei "dau 10 milioane!" si vin 2-3 jucatori slabi pe bani putini de care o scape la iarna. "vai nu mi-a placut ce mi-a adus meme" dar nu ar angaja pe nimeni profesionist care sa-i aduca jucatori buni. Cred ca scuza asta cu meme e de ochii lumii sa aiba pe cine da vina ca nu a bagat nici macar jumate din ce zice.
Cum lui Becali ii place sa se auda vorbind, la fel se intampla si in cazul analistilor sportivi. De ce iau de bun tot ceea spune acest personaj? Cand a mai bagat Becali 10 milioane de Euro in jucatori? In afara de Barligea, pe care a platit in total 3 milioane de Euro, nu a mai facut transferuri cu o valoare semnificativa. Ce inseamna asta? Ca omului ii place sa se laude, sa vorbeasca pentru a fi in atentia celorlalti si pentru a distrage atentia de la problemele reale ale echipei. Din partea mea, continuati cu fituicile pentru Becali. La fel ca la scoala, o sa le folositi degeaba. Doar ne pierdeti timpul cu stiri bombastice, dar atat de rasuflate!
Am o idee despre unde ar fi buna aceasta fițuică dar nu pot sa scriu aici. Nu pricepeți că nea Cici are un SRL și face "bizniz" așa cum considere el? Daca era vorba despre Steaua sau macar FCSB continuatoarea Stelei, se puteau face mii de discuții că între microbiști dar aici vorbim de FC FCSB SRL, o firma de interes personal (nu public).
Impresia mea e ca FCSB nu are un departament de scounting, in ultimii ani FCSB s-a bazat mai mult pe achizitii de la alte echipe din Romania (Farul, Botosani, Cluj, Dinamo). FCSB trebuie sa caute jucatori afara, dar trebuie sa aiba oameni care sa faca chestia asta sistematic, sa fie profesionisti. Alte echipe din Liga 1 cu resurse financiare mult mai mici ca ale FCSB (ex. Arges, Botosani) au adus multi jucatori de afara, unii din ei chiar buni. Chiar Dinamo a adus jucatori de afara bunicei, ultimul exemplu fiind chiar portarul Belarouche. Jucatorii romani care vin de afara (Dragus, F. Coman) niciodata nu dau randament, fiindca sunt demotivati, ei se intorc de la mai bine si nu fac eforturi deosebite. Lukic nu va funnctiona la FCSB, nu e genul de atacant care sa-i placa lui Becali. Iar Rafa Munteanu... filiera clasica de la Farul, uneori merge, alteori nu.
Pe cine inteteseaza ce fac nishte zarghiti cu diplome de penitenciar? Apropo, si fituica e tot un furt. Dar la o astfel "echipa" la ce sa ta astepti?
FCSB are mare nevoie sa rezolve 2 probleme: 1. Eliminarea totală a arbitrajelor favorabile; 2. Eliminarea totală a laudelor din presa sportivă.
Gata mă s au trezit experții , pai voi nu l ascultați pe Gigi la tv de 3 luni zice de Drăguș , Coman și Lukic . Copy paste . De Ilie știam că e limitat acum n am convins și de Zicu .
Glumiti, Dragus se lupta cu Salah pentru locul de titular.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.