FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

4 pentru națională » Gheorghe Mulțescu și-a propus jucători la naționala lui Daum: ”Pot fi soluții”

Articol de - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 00:00

Gheorghe Mulțescu a propus patru juveți la naționala lui Daum: Ivan, Vătăjelu, Băluță și Briceag.

Craiova traversează una dintre cele mai bune perioade de la debutul în Liga 1, iar Gigi Mulțescu pare să fi găsit formula câștigătoare alăuri de care să atace titlul de campioană.

Tehnicianul vrea să profite de acest moment bun pentru a promova câțiva jucători și la prima reprezentativă.

Dacă Andrei Ivan, 19 ani, și Bogdan Vătăjelu, 23 de ani, se află deja în vizorul selecționerului neamț, Mulțescu vine și cu două nume surpriză: mijlocașul Alexandru Băluță, 23 de ani, și fundașul Marius Briceag, 24 de ani: "Vom mai juca trei meciuri până la anunțarea lotului pentru întâlnirea cu Polonia. Vătăjelu și Ivan sunt cei mai îndreptățiți, pentru că sunt în baza de date a selecționerului. Băluță vine tare din spate, a avut evoluții fantastice în ultima perioadă. Briceag poate fi și el o soluție, chiar dacă la început ați criticat folosirea lui pe dreapta", a declarat antrenorul de 64 de ani.

"Cum să nu vrem să ieșim campioni? Le-am inoculat jucătorilor această idee într-un colțișor al minții. Nu vedeți că jucăm orice meci ca pe o finală? Totuși, este o etapă intermediară, nu s-a încheiat nici măcar turul"
Gheorghe Mulțescu, antrenor CSU Craiova

2.900.000 €este valoarea estimată totală a celor 4 jucători propuşi de Mulțescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close