FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

4 puncte minus! » ”U” Cluj a fost somată de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor să-i achite datoria lui Dolha

U Cluj are în continuare probleme financiare.
U Cluj are în continuare probleme financiare.

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 ianuarie 2013 22:11

”Şepcile roşii” au ajuns în pragul depunctării dacă nu-i plătesc mijlocaşului 16.600 de dolari pînă la începutul săptămînii viitoare.

Din cauza problemelor financiare, "U" Cluj este singura echipă din Liga 1 care nu poate susţine un stagiu de pregătire în afara graniţelor ţării în iarnă. Pe lîngă problemele legate de activitatea zilnică a lotului, "şepcile roşii" au primit ieri o lovitură grea de la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF.

Clubul clujean trebuie să-i achite pînă marţi 16.600 de dolari lui Bogdan Dolha (28 de ani), fostul jucător al "studenţilor", altfel va fi depunctat. Dacă nu va putea face dovada plăţii, Universitatea va fi depunctată cu 4 puncte, cîte două puncte pentru fiecare 15 zile de întîrziere.

Dolha se judecă încă din 2010 cu Universitatea, iar de o lună a primit decizie definitivă favorabilă de la comisiile de specialitate. Pe lîngă datoria către jucător, clubul ardelean trebuie să plătească şi o amendă de 7.000 de lei.

În prezent, "şepcile roşii" ocupă locul 16 în clasamentul Ligii 1, cu 17 puncte. Dacă va fi depunctată, formaţia clujeană îşi va păstra poziţia, dar distanţa faţă de primul loc neretrogradabil ar creşte la 5 puncte.

ALTE ŞTIRI DESPRE U CLUJ:

Tobă i-a iertat
Într-o situaţie similară s-a aflat şi mijlocaşul Georgian Tobă. Acesta a cîştigat litigiul cu "U" Cluj, prin care îşi cerea restanţele financiare, şi a amînat în repetate rînduri plata. În cele din urmă, mijlocaşul a ajuns la o înţelegere cu formaţia clujeană pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului şi, deşi avea o decizie favorabilă de la comisie, a renunţat la proces.

Bistriţa a scăpat
Codaşa Ligii 1, Gloria Bistriţa, s-a aflat şi ea pe punctul de a fi depunctată. Fostul portar al alb-albaştrilor, Filip Lăzăreanu, a cîştigat încă din luna noiembrie a anului trecut procesul cu echipa lui Jean Pădureanu, prin care urma să primească 48.000 de euro. Liga Profesionistă de Fotbal a amînat la infinit punerea în aplicare a deciziei Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor şi astfel Gloria a scăpat de depunctare şi de neprogramarea în campionat. Zilele trecute, clubul bistriţean şi-a plătit restanţele către Lăzăreanu şi a reintrat în legalitate.

Trial pentru prima echipă
În încercarea de a completa lotul de jucători, tehnicianul Marius Popescu a organizat aseară un trial pe terenul sintetic de la Baza Sportivă "Dan Anca". La selecţie au participat mai mulţi juniori, dar şi jucători care activează în ligiile inferioare. Antrenorul Universităţii va decide în următoarele zile dacă va păstra la prima echipă vreun jucător dintre cei prezenţi la trial.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
andystar
andystar  •  25 Ianuarie 2013, 21:06
Postat de ovidiu_3003 pe 25 Ianuarie 2013, 08:48

Ete paranoicul narcisist ...mare clujan ...i se rupe sufletul de U Cluj...nu ti e rusine cocalare ...marsh de aici ...

Shoot your self !!!!!!

alpin
alpin  •  25 Ianuarie 2013, 10:08

Asa patesc toti cei care se angajeaza slugi la stana albaneza! Buzaul s-a dus, Urziceniul la fel, slUga Cluj urmeaza si vine din urma Dinamo, din care Borcea a facut capra pentru cioban! Asa merita toti tradatorii de neam!

ciollo
ciollo  •  25 Ianuarie 2013, 09:05
Postat de andystar pe 25 Ianuarie 2013, 01:39

Pacat de numele u cluj ca va retrograda ! Rusine primariei cluj !

Ce are a face primaria Cluj cu aceasta situatie? Informeaza-te mai intai cine sunt actionarii si pe urma sa-ti exprimi parerea. Sau ai dorii probabil ca primaria sa arunce banii contribuabililor in buzunarul infectului 'domn' Busca (a carui afacere e echipa U), ptr ca acesta s-a suparat si si-a luat jucariile si a plecat din Cluj, ptr simplul motiv ca nu a reusit sa fraiereasca primaria cu afacerile lui murdare. Rusine teparului Busca, nu primariei... Dar, ca de obicei, din departare lucrurile se vad putin distorsionat.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează