FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

4 ruine la Steaua! "Bă, dacă eu făceam ca Toșca, mă lăsam de fotbal! De Amorim nu driblează nici un stâlp"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 13:30

Marcel Răducanu a fost extrem de vehement la adresa Stelei și i-a criticat extrem de dur pe Toșca, De Amorim, Boldrin și Golubovici.

"Sunt acești jucători, Boldrin, De Amorim. Vai de capul meu! Un milion de euro a dat Steaua pe ei? Culmea e că ei jucau la Astra altceva, că doar au luat campionatul.

Lui De Amorim, dacă-i pui un stâlp în față, intră în el. Nu îl driblează! Boldrin trăiește doar din loviturile libere și penalty-uri. Nu ai cum să joci fotbal cu Golubovici. Nu știe cu «hoața». Stă și el acolo.

Vai, și Toșca... Dacă eu rașchetam două mingi, cum a făcut el la Zurich, plecam de pe stadion și mă lăsam! Nu se poate ca tu, jucător de națională, să dai două «garofițe», așa le spuneam noi", a spus Răducanu pentru Libertatea.

Citește și: Reghe nu se aștepta la asta! Antrenorul Stelei, făcut KO: "Ce să facă în Bundesliga? Să fie bucătar sau șofer? Văd că este în panică"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 Decembrie 2016, 22:32

Mai bine zi de Stanciu! Cati " stalpi" a driblat de cand este la Anderlecht ?

gerulozaurus
gerulozaurus  •  10 Decembrie 2016, 19:45

jucator de nationala Alin Fleasca, a dat atunci doua lumanari consecutive ca sa inchida gura tuturor contestatarilor care il vedeau ca pe un fotbalist :)

arsenie_b
arsenie_b  •  10 Decembrie 2016, 17:44

Tosca nu e ruina, e doar o *** obosita. Locul lui e la voluntari sau chiajna

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează