FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASTRA

4 săptămâni de calvar » Lung jr povestește perioada delicată de după accidentarea la cap: "Am stat pe perfuzii"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 20:47

Proaspăt revenit la antrenamente după accidentarea horror suferită pe 18 martie în meciul cu CFR, Silviu Lung jr (27 ani) a vorbit despre calvarul prin care a trecut în perioada în care a stat departe de fotbal. 

"Mă simt foarte bine acum. Sunt din nou fericit că mă pot bucura de fotbal. Și țin să spun că nu a fost deloc plăcut să stau o lună departe de acest fenomen.

A fost o perioadă grea. În primele două săptămâni, nu am avut voie să ies din casă, am stat pe perfuzii, tot felul de vitamine.

După a treia săptămână, mi-am dat jos și gulerul cervical, iar cam în a patra săptămână am început ușor-ușor să mă plimb, am început alergările și antrenamentele", a declarat Lung jr, la TV Dolce Sport.

Portarul Astrei și al naționalei nu e deranjat de ideea de a evolua o perioadă cu o cască de protecție.

"Este foarte comodă casca. Este foarte ușoară, nu simți că ai ceva pe cap. Trebuie să o port o lună, două. Dar dacă o să mă obișnuiesc cu ea, aș vrea să o port mereu. 

Nu te incomodează cu nimic. Poate doar când o să fie foarte cald afară, atunci o să o mai dau jos", a mai spus goalkeeper-ul.

Citește și: I-a zis-o! :D » Alibec a încercat să-l "înțepe" pe Silviu Lung jr și a ieșit un schimb savuros de replici pe net

Playtech: BOMBĂ! Vicor Ponta, mesaj pentru români de pe patul de spital: 'Ar fi o lașitate din partea mea să tac'


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează