FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

4 subiecte atinse de Dică » Antrenorul pune banii jos: "Dacă se întâmplă așa, semnez că luăm titlul sută la sută!" + Rugăminte pentru Contra

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 20:55

Nicolae Dică e gata să facă pariu că dacă FCSB va intra cu 5 puncte avans în play-off, va reuși să câștige titlul. Tehnicianul roș-albaștrilor a dat detalii din vestiar și a vorbit și despre "națională". 

"Dacă intru cu 10 puncte avans în play-off, adică 5 pentru că se înjumătățesc, semnez că iau titlul 100%!", a zis Nicolae Dică la TV Digi Sport. 

2puncte distanță are FCSB față de locul 2 în Liga 1, CFR Cluj, după 7 etape 

Ce a mai spus astăzi antrenorul: 

...mesaj pentru Contra: "Sper ca România să ia un avantaj cu Muntenegru, pentru ca Pintilii să fie scos mai devreme. Are 33 de ani și nu mai poate ține ritmul din 3 în 3 zile. Bineînțeles, mă gândesc și la meciul nostru cu CFR de etapa viitoare". 

...cum își motiva jucătorii sezonul trecut: "Anul trecut am avut o discuție cu băieții, pentru că stăteam mult în cantonament, mai ales că jucam din 3 în 3 zile și le-am zis că dacă ajungem pe primul loc nu mai stăm așa mult. Aveau doar două zile în care dormeau acasă. Am ajuns în play-off pe primul loc, dar era final de campionat și am decis că e mai bine tot să stăm în cantonament. Încercam să-i motivez. Anul ăsta nu mai e problemă, pentru că nu mai avem meciuri în cupele europene". 

...despre Gnohere: "Harlem Gnohere are acum cu un kilogram sub greutatea lui optimă. El are 95 de kilograme. La INMS i-au dat că greutatea lui optimă este de 96 de kilograme. Înainte alerga 8,5 kilometri pe meci, acum ajunge la 9 chiar 9,5. I-am zis că vreau să aibă cel puțin 10".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
7martie2018
7martie2018  •  07 Septembrie 2018, 09:02
Postat de adriann_ pe 07 Septembrie 2018, 00:19

Daca mai sta un an la fcsb bietul Dica o sa inceapa sa delireze mai rau decat ciobanul puscarias. Du-te Dica, pleaca de acolo cat mai ai tiglele pe casa...

Trage tare infractorul șef să ia titlul anul ăsta, corupe adversari din timp, cumpără de la adversari încă din prima etapă etc. Sunt disperați!

alinpestean
alinpestean  •  07 Septembrie 2018, 08:58
Postat de mosvasile pe 07 Septembrie 2018, 08:34

Las-o jos Nicusoare,ca poa'sa "antreneze"si Lutzu,daca "investitorul"cumpara campionatul!"Baag 3 milioane si tot iaau 10 milioane"!Eee?Poate cineva sa zica ca nu se pricepe el la afaceri?

Sigur ca da .Si cu Astra a cumparat patronul si cu Botosani acuma.Voi chiar nu va respectati un pic ? Vorbiti asa numai ce va taie capul ? Pai anul trecut la Iasi ce a cumparat?Mai ce specii de oameni ma isunteti.

mosvasile
mosvasile  •  07 Septembrie 2018, 08:34

Las-o jos Nicusoare,ca poa'sa "antreneze"si Lutzu,daca "investitorul"cumpara campionatul!"Baag 3 milioane si tot iaau 10 milioane"!Eee?Poate cineva sa zica ca nu se pricepe el la afaceri?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează