Alte știri din fotbal
Gigi Becali e convins de ce va face Gică Hagi dacă va deveni selecționerul României: „Ar fi rușinos”
0
Bun prieten cu Lucescu, Gigi Becali comentează cumpăna selecționerului: „Nu știați?”
0
Lui Lucescu i se montează un defibrilator! Informații de ultim moment despre starea de sănătate a selecționerului
0
Un membru al Generației de Aur a rămas fără telefon în Turcia: „Am făcut reclamație la Poliție”
1
Știri din fotbal internațional
Au inaugurat „noul Azteca” » Imagini ca în jocurile video cu stadionul de la Cupa Mondială 2026
0
Bernardo Silva dezvăluie adevăratul motiv al plecării de la Manchester City
0
Naționala de nerecunoscut! Umilință în Noua Zeelandă, după ce s-a făcut de râs în preliminariile CM 2026
0
Iar probleme cu portarii! » Bayern suflă și-n iaurt înaintea „dublei” cu Real Madrid
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
2
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Transhumanța tocmai a intrat în patrimoniul UNESCO. Dar transhumanța, ca o ...
Libertatea
Trump anunță reluarea parțială a traficului prin Strâmtoarea Ormuz și o ...
Adevărul
Abuzuri în lanț: „Monica Iacob-Ridzi a cerut să trântească finala pentru ...
GSP SPECIAL
Ramona Miletic, românca ajunsă viceprimar în Viena: „Percepția austriecilor ...
Libertatea
Exact. Au fost si cazuri cand jucatorii plecati de "tineri" in strainatate au reusit. Sunt putine,dar sunt...
Unde chiar a ajuns capitan.
De ce e impotent? Ti-ai incercat norocul si te-a dezamagit in pat? Nebunatico...
Sa nu uitam ca Ajax l-a luat si pe Chivu...
Dar impotentul de patrick unde e ? :)
@dinamo_fan; Suntem o tara care a dat mereu fotbalisti de clasa. L-am avut pe Dobrin, apoi Balaci, Hagi si, de ce nu, Mutu (doar cei care sunt mai cunoscuti). De vreo 10-15 ani parca nu a mai aparut nimic (ma refer la jucatori ofensivi, nu fundasi). Asta ma face sa cred ca este dezastru in ceea ce priveste cresterea tinerilor jucatori, pt ca nu pot sa cred ca in Romania nu se mai nasc talente. Pe langa asta, cei care sunt mai slabi de inger nu pot face fata unui mediu marlanesc si manelistic, asa cum este in Romania, "care dauneaza grav caracterului".
Pai si pentru prostia unora sa-i punem pe toti pe foc? Poate din 20 va confirma unu'...si tot ar fi bine.
uite pe Alibec l-a luat Interul, pe Mitea Ajax..si unde au ajuns...
Tocmai asta ca il poti considera de perspectiva dupa ce duce macar un campionat intreg (nu neaparat titular, dar sa joace si el macar 20-30 de minute si cate un meci ici colo titular) si mai da si 3-4 goluri macar.Daca un singur elev dintr-o scoala a luat BAC-ul cu 6 sa zicem, iar restul au picat, nu inseamna ca acel elev e de perspectiva .
mai puneti l la socoteala si pe hagi jr.....! taica su a facut academie special ptr el....dar cam mari asteptari au fost.....
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.