Alte știri din fotbal
Răzvan Raț pariază pe Pancu la Rapid: „Spiritul lui este important și sper să-l predea mai departe în vestiar”
0
Noul transfer de la FCSB face exact ce vrea Becali » Cum ar putea arăta echipa cu el în teren
5
„Mai vin trei jucători, unul sperăm cât mai repede” » Anunț de ultimă oră al președintelui Rapidului: „Sută la sută!”
3
Cristi Manea, reacție clară despre viitorul său în Giulești! „Ca printr-o minune, m-a făcut bine!”
1
Știri din fotbal internațional
FIFA a deschis „Cutia Pandorei”, Oliver Kahn intervine: „Dacă tot rescriem istoria fotbalului, am o sugestie”
0
Charalambous vrea să-i dea lovitura lui Dinamo! L-a văzut în Superligă și l-a cerut la noua echipă
0
La câți bani a renunțat Radu Drăgușin pentru a semna cu Fiorentina
0
Cristiano Ronaldo se gândește deja la Euro 2028? Starul portughez își lasă o portiță deschisă
1
Lifestyle
Gestul unui influencer american într-un hotel din Lacul Como a șocat Italia: „Gata, ajunge, e nebunie”
0
Fără milă » Cristiano Ronaldo, ținta meme-urilor după eliminarea Portugaliei de la Mondial
5
A luat pauză de la fotbal! Unde s-a refugiat cea mai sexy fană din Superliga: „Îți taie respirația!”
3
Leo Messi a întâlnit-o din nou pe presupusa amantă și n-a ezitat s-o îmbrățișeze: „Când mă uit la tine...”
2
Orașul care se scufundă. Raportul cercetătorilor de la Institutul de Fizică ...
Libertatea
Ieșean lăsat cu un credit de 40.000 de lei pe numele său. Escrocul a ...
Adevărul
Și caii se dopează, nu-i așa? Scandal imens pe hipodromul de la Ploiești: ...
GSP SPECIAL
Condiția pusă de Grindeanu lui Bolojan pentru a începe negocierile privind ...
Libertatea
bravo. mi-a placut cum ai punctat. doctorii ar vrea sa fie platiti si pacientii mereu sanatosi. preotii oricum n-or sa se planga .... :))
bah moderator *** ...mi-ai sters concertul *** .....nu am facut aluzie la JIJI =)))))))))))))))))))))))))))))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
*** ......... CE PROBE AI BAH ASTA CARE AI SCRIS ACEST ARTICOL ??????? ...becali nu mai da bani pe transferuri ... ..pe cei de la piatra neamt i-a luat ..pt o datorie mai veche
nici unul din cei patru nu va fi transferat la steaua!!!!motivul?simplu...COSTA BANI!!!si gegel nu va scoate bani el vrea ...sa bage bani in buzunar!!!suntem satui de minciunile acestui *** dar...si de minciunile ziaristilor!!!!!
^preferintele muzicale.Scuze...
nu cred ca e cazul aici.Din ce se spune intrarea era libera si era un mic concert rock.De altfel cam toti pe care i-am vazut la tv dand declaratii au fete care le da de gol preferintele medicale.Ceea ce ma deranjeaza insa la culme in aceste zile este sanctificarea pacalicilor cu halat care isi spun medici.Vezi domnule, ce sacrificiu fac acestia.Ce merite au?Ca isi fac meseria?In ce tara de idioti traim daca am ajuns sa ridicam in slavi normalitatea?Dar acei pompieri care isi risca viata la propriu la ficare interventie de ce nu sunt aminititi?Nu merge propaganda pentru ei, nu da bine la proshtime
gogule .*** si inca ceva ca esti prost ...a fost intrarea libera ...femeia de servici care avea 5 copii era bogata ????????????????????????? ...***
pe tudor hategan gaman ...
tara arde ...si voi ne scrieti aberatii ..ne doare *** de tintele stelei ...*** ..cu tinetele stelei de la piatra neamt .....
Cred ca nu va veni nici unul dintre cei patru fotbalisti amintiti in articol. Cat despre tragedie, pot spune doar atat: mortii cu mortii, vii cu vii. Odihneasca-se in pace ! Oricum, noi cei care n-avem bani de "spart" in cluburi, suntem in afara acestui gen de pericole... Fiecare dintre cei de acolo au "spart" macar un salariu minim pe economie, doar ca sa se dea mari. Suntem cam satui sa-i tot plangem pe bogatani. Sa mai planga si ei cand vad oameni sarmani, care n-au servici si nici venituri ca sa subziste.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.