Alte știri din fotbal
Deschidere rapidă de scor în CFR Cluj - Csikszereda » Duel între două formații în mare nevoie de puncte
0
Vi-l mai amintiți? » Decizia MAJORĂ luată de atacantul care a fost decisiv pentru CFR Cluj: „Unul dintre cei mai îndrăgiți de la echipa noastră”
0
Sepsi, pe loc promovabil direct după victoria cu Concordia Chiajna, din primul duel al rundei #17 » Clasamentul ACUM
1
Zeljko Kopic mesaj pentru dinamoviști: „Și acum, de Crăciun, și la anul”
0
Știri din fotbal internațional
Înaintea meciului direct, De Rossi și-a amintit că a fost coleg cu Cristi Chivu: „Cum mă simt să îl văd? Să vă zic”
0
Fostul jucător al CFR-ului, dorit în Premier League! Crystal Palace și Birmingham îl vor în ianuarie
0
Carlo Ancelotti a primit o ofertă de nerefuzat și urmează să semneze » El câștigă acum 10 milioane de euro, dar noua propunere este peste acest prag!
1
Fanii se revoltă înainte de Cupa Mondială: „Scandalos!”
0
Mondial de locul 9
S-au stabilit grupele de la Mondial
Titularul din Dinamo - Foresta e instalator de gaze!
„Mă doare sufletul”
Investitoarea suedeză s-a retras
Am întrebat 100 de olandezi
Duarte a semnat
Acuzații GRAVE la adresa lui Tadici
Dat afară după doar 14 minute!
Zouma, „accidentat” definitiv
Lifestyle
Fosta finalistă de la Wimbledon le-a făcut o surpriză fanilor, într-o ținută provocatoare: „Crăciunul a venit mai devreme!”
6
Lux! Cu ce își ocupă timpul Cristina Neagu după retragere: „Te-ai mutat acolo?”
6
Fosta gimnastă a devenit milionară la 20 de ani: „Cum naiba reușeam să fac asta?” » Cum s-a îmbogățit
0
Are 47 de ani, iar ținuta ei transparentă a provocat controverse la tragerea la sorți: „Prea îndrăzneaţă pentru un eveniment fotbalistic”
10
Marina britanică a vânat timp de trei zile un submarin rusesc care a reușit ...
Libertatea
Prețurile exorbitante ale biletelor pentru Campionatul Mondial 2026 ...
Adevărul
Primul proiect pentru sport pe care și-l asumă primarul Ciprian Ciucu în ...
GSP SPECIAL
Kovesi, primele declarații despre magistrații care au dezvăluit abuzurile ...
Libertatea
bravo. mi-a placut cum ai punctat. doctorii ar vrea sa fie platiti si pacientii mereu sanatosi. preotii oricum n-or sa se planga .... :))
bah moderator *** ...mi-ai sters concertul *** .....nu am facut aluzie la JIJI =)))))))))))))))))))))))))))))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
*** ......... CE PROBE AI BAH ASTA CARE AI SCRIS ACEST ARTICOL ??????? ...becali nu mai da bani pe transferuri ... ..pe cei de la piatra neamt i-a luat ..pt o datorie mai veche
nici unul din cei patru nu va fi transferat la steaua!!!!motivul?simplu...COSTA BANI!!!si gegel nu va scoate bani el vrea ...sa bage bani in buzunar!!!suntem satui de minciunile acestui *** dar...si de minciunile ziaristilor!!!!!
^preferintele muzicale.Scuze...
nu cred ca e cazul aici.Din ce se spune intrarea era libera si era un mic concert rock.De altfel cam toti pe care i-am vazut la tv dand declaratii au fete care le da de gol preferintele medicale.Ceea ce ma deranjeaza insa la culme in aceste zile este sanctificarea pacalicilor cu halat care isi spun medici.Vezi domnule, ce sacrificiu fac acestia.Ce merite au?Ca isi fac meseria?In ce tara de idioti traim daca am ajuns sa ridicam in slavi normalitatea?Dar acei pompieri care isi risca viata la propriu la ficare interventie de ce nu sunt aminititi?Nu merge propaganda pentru ei, nu da bine la proshtime
gogule .*** si inca ceva ca esti prost ...a fost intrarea libera ...femeia de servici care avea 5 copii era bogata ????????????????????????? ...***
pe tudor hategan gaman ...
tara arde ...si voi ne scrieti aberatii ..ne doare *** de tintele stelei ...*** ..cu tinetele stelei de la piatra neamt .....
Cred ca nu va veni nici unul dintre cei patru fotbalisti amintiti in articol. Cat despre tragedie, pot spune doar atat: mortii cu mortii, vii cu vii. Odihneasca-se in pace ! Oricum, noi cei care n-avem bani de "spart" in cluburi, suntem in afara acestui gen de pericole... Fiecare dintre cei de acolo au "spart" macar un salariu minim pe economie, doar ca sa se dea mari. Suntem cam satui sa-i tot plangem pe bogatani. Sa mai planga si ei cand vad oameni sarmani, care n-au servici si nici venituri ca sa subziste.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.