FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

400.000 de euro pe an pentru Sepsi! » Fundaşul s-a ales cu un super-contract la Vaslui

Sepsi a mai jucat în Liga 1 la Bistriţa, Timişoara şi Tg. Mureş
Sepsi a mai jucat în Liga 1 la Bistriţa, Timişoara şi Tg. Mureş

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 29 mai 2012 23:05

Moldovenii au perfectat ieri două transferuri importante: fundaşul stînga de 25 de ani şi un stoper de la Feirense.

Adrian Porumboiu continuă transferurile importante în vederea următorului sezon de Liga 1 şi a participării în cupele europene. Ieri, Vasluiul a dat lovitura prin aducerea lui Laszlo Sepsi, fotbalist rîvnit şi de CFR, dar şi de Steaua.

Fundaşul stînga a fost răsplătit regeşte pentru că a ales să joace în Moldova, el primind aproximativ 100.000 de euro la semnătură, plus un contract de 300.000 de euro pe sezon! Tot ieri, galben-verzii au rezolvat şi transferul fundaşului central Fernando Varela, de la Feirense, echipă retrogradată din prima ligă portugheză.

Varela are 24 de ani, 1,82 metri şi poate evolua ca stoper, dar şi ca mijlocaş la închidere. Deşi s-a născut în Portugalia, Varela evoluează pentru echipa naţională a Insulelor Capului Verde, unde a strîns 13 selecţii şi două goluri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
leroiv72
leroiv72  •  30 Mai 2012, 12:59

nici la timisoara nu a fost cine stie ce piesa grea! iar acolo a avut totusi o echipa, alte conjucturi, conditii de performanta, etc. ma rog, sunt banii lui..dar, ma repet...unii chiar ii mananca banii degeaba!

leroiv72
leroiv72  •  30 Mai 2012, 12:58

eu nu stiu cum porumboiu,(care fata de alti "patroni" de pe la noi are cat de cat are ceva in cap si nu ma refer numai la fotbal ci in general) poate sa dea asemenea salarii! si nu dpdv al potentei finaciare(caci are bani destui) ci al raportului calitate/pret/prestanta! caci exceptand acest ultim sezon, wesley nu prea'si merita sutele de mii de euro pe an! la fel si sanmartean, adailton, etc. asta, vb antevorbitorilor mei, daca sumele sunt adevarate... la fel si in cazul acestui sepsi...sa ma ierte Dumnezeu, dar nu a rupt gura targului acest baiat. daca sa zicem ca la tg-mures a fost o situatie mai speciala(echipa mica, grijile retrogradarii, a venit doar pt 3-4 luni) nici la ti

soopafly
soopafly  •  30 Mai 2012, 11:29

Nici arabii nu i-ar da salariul asta. E vrajeala...si daca nu e vrajeala: Porumboiu ori e nebun, ori e prost :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează