Comentarii (367)
 •  29 Martie 2008, 22:30

CINE IA MWWWIE DE LA O TARA INTREAGA?steaua si FARTOS:)))) steaua bucuresti p.w.l.a noua ne-o b.e.l.e.s.ti!!!! BRAVO AAAA :)))))))))))) SI DA,MIREL RADOI E CEL MAI TZI.GANOI....sa ma apuce de-un c.o.i:))))))

•  29 Martie 2008, 22:30

Dulaul a ridicat coada sa faca moral in cuibul de zburatori,prieteni stiu de ce !

•  29 Martie 2008, 22:29

IMI PARE RAU SA TE DEZAMEGESC RZVANE!!! MIREL, BANEL LACATUS ILIE CRISTOCEA MORENOS HABIB SI VOI SUPORTERII SUNTEZTI T.I.G.A.N.I.!!!!!

Extraordinar! Festival! Recital! Spectacol! Rapid este de neoprit cu Tudor la centru! Arbitrul echipelor bucurestene! Ce antrenor intunecat aveti! Rusine porcilor! Extraordinar! Festival! Recital! Spectacol! Rapid este de neoprit cu Tudor la centru! Arbitrul echipelor bucurestene! Ce antrenor intunecat aveti! Rusine porcilor! Extraordinar! Festival! Recital! Spectacol! Rapid este de neoprit cu Tudor la centru! Arbitrul echipelor bucurestene!

CINE IA MWWWIE DE LA O TARA INTREAGA?steaua si FARTOS:)))) steaua bucuresti p.w.l.a noua ne-o b.e.l.e.s.ti!!!! BRAVO AAAA :)))))))))))) SI DA,MIREL RADOI E CEL MAI TZI.GANOI:))))))

nu joaca ceahlaul nimic ... asta da fotbal pe teren!!! ... blat ordinar nu v-ar fi rusine ...:))

CINE IA MWWWIE DE LA O TARA INTREAGA?steaua si FARTOS:)))) steaua bucuresti p.w.l.a noua ne-o b.e.l.e.s.ti!!!! BRAVO AAAA :)))))))))))) SI DA,MIREL RADOI E CEL MAI TZI.GANOI:))))))

•  29 Martie 2008, 22:28

Comentatori de doi bani. Bai nene da cum va aleg astia din gramada de retardati? Nu pot sa va inghit comentariile pro rapid. Voi cred ca comentati doar ptr. rapidisti. Sunteti varza!

stati asa ca nu se stie daca primesc punctele jucatorii de culoare de la rapid:)):))...haha ce fotbal jucat cu un om in +....bye bye 0-3-ilooor

• 1
  • •••
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • •••
  • 37
Comentează