Comentarii (367)
 •  29 Martie 2008, 23:05

Victorie de catifea! Echipa neputincioasa de domnisoare a lui Copos ajutata de gentleman-ul Tudor. Nu au avut sange-n pix sa joace in 11 la 11 sau de la barbat la barbat. Tudor sa nu mai arbitreze echipe bucurestene. Un arbitru pro bucuresti care risca sa fie transat intr-o buna zi pe bune. Ce se mai bucura nesimtiti astia de la Rapid. O victorie facilitata de Tudor! Rusine!

•  29 Martie 2008, 23:05

Bah fane ala e P R OS T rau bah! astia cred ca dak la steaua se pratica artele martiale pe teren... asa trebuie facut peste tot! tudor este un arbitru international, n-are el treaba cu oierii.... presimt ca o sa Be*lim nijte miei ca vine pastele acu... asa ca.. fugiti bah ca in meciul cu rapid!!!

•  29 Martie 2008, 23:04

Victorie de catifea! Echipa neputincioasa de domnisoare a lui Copos ajutata de gentleman-ul Tudor. Nu au avut sange-n pix sa joace in 11 la 11 sau de la barbat la barbat. Tudor sa nu mai arbitreze echipe bucurestene. Un arbitru pro bucuresti care risca sa fie transat intr-o buna zi pe bune. Ce se mai bucura nesimtiti astia de la Rapid. O victorie facilitata de Tudor! Rusine!

•  29 Martie 2008, 23:04

CINE IA MWWWIE DE LA O TARA INTREAGA?steaua si FANE:)))) steaua bucuresti p.w.l.a noua ne-o b.e.l.e.s.ti!!!! BRAVO Spectator bine ai sesizat :)))))))))))) SI DA,MIREL RADOI E CEL MAI TZI.GANOI....sa ma apuce de-un c.o.i:))))))

•  29 Martie 2008, 23:03

•  29 Martie 2008, 23:02

•  29 Martie 2008, 23:02

am uitat ceva sa imi bag pula in steaua :))) fortza rapid...... cacatilor de stelisti ce sunteti MWWWWUIE STELISTILOR oricum nu castigati ba titlul dea Domnu sa nu mergeti nici in champions league ca nu meritati sunteti pre slabi fratilor 1 punct e putin

•  29 Martie 2008, 23:01

•  29 Martie 2008, 23:01

CINE IA MWWWIE DE LA O TARA INTREAGA?steaua si FANE:)))) steaua bucuresti p.w.l.a noua ne-o b.e.l.e.s.ti!!!! BRAVO Andru bine ai sesizat :)))))))))))) SI DA,MIREL RADOI E CEL MAI TZI.GANOI....sa ma apuce de-un c.o.i:))))))

•  29 Martie 2008, 23:00

Suntem peste tot acasa!Am umarit meciul live video, aici din Germania. Bravo baieti!Felicitari!Tot asa mai departe! Sunt convins ca,mafia becalista nu ne va invinge niciodata!Am resistat noi structurilor ceausisto-securiste,care au incercat prin toate mijloacele sa ne distruga,dar nu au reusit.Stiu ca, suntem singur impotriva tuturor si mai ales impotriva nedreptatii. FORZZA RAPID!

• 1
  • •••
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • •••
  • 37
Comentează