FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS

5 antrenori la 10 jucători » Echipa din Liga 1 care va renunţa la 15 dintre cei 25 de fotbalişti din lot!

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 29 decembrie 2017 09:00

Ultima clasată în Liga 1, Juventus Bucureşti, a trecut la remanierea masivă a lotului, după numirea noului antrenor, Marius Baciu.

Surse din cadrul clubului susţin că dintre cei 25 de jucători care au jucat în acest sezon "vor rămâne cel mai probabil doar 10". Asta în condiţiile în care stafful tehnic are 5 membri, Baciu urmând să fie ajutat de secunzii Erik Lincar şi Marcel Abăluţă şi de antrenorii de portari Sorin Bobariu şi Cristi Dumitru. Adică ar fi doi jucători la un antrenor! Dintre actualii componenţi ai lotului ar urma să rămână sigur portarii Stoian şi Drăghia, dar şi Wallace, Florin Ștefan și Ciprian Petre, conform libertatea.ro.

Dacă s-ar înjumătăţi punctele în acest moment, pentru play-out, Juventus ar avea 5 şi s-ar afla la numai trei până la locul de baraj, care ar fi ocupat de Gaz Metan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează