FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

5 cazuri noi de COVID-19 la FCSB! Fotbaliștii s-au reinfectat

FCSB se confruntă cu 5 noi cazuri de COVID-19 în rândul fotbaliștilor.

Articol de - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 11:04 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 14:26

• FCSB urmează s-o întâlnească pe Academica Clinceni luni, 19 octombrie, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 7 din Liga 1.

Jucătorii care au fost depistați pozitiv vineri, 9 octombrie, la FCSB:

• Ovidiu Popescu (26 de ani, mijlocaș central)
  • Andrei Miron (26, stoper)
  • Iulian Cristea (26, stoper)
  • Valentin Crețu (31, fundaș dreapta)
  • Andrei Pandele (17 ani, mijlocaș central)

5 cazuri noi de COVID-19 la FCSB

Informația a fost dezvăluită de Prosport, iar surse autorizate din cadrul clubului au confirmat ulterior pentru GSP.ro rezultatul analizelor.

Cei 5 au fost depistați pozitiv și în urmă cu două săptămâni, însă între timp testele lor au devenit negative.

FCSB. MM Stoica, detalii despre lupta jucătorilor cu COVID-19:

Moruţan și Cristea au fost negativi cu două zile înainte de meciul cu Dinamo (n.r. 3-2). Am primit târziu veştile că din cinci jucători doi au devenit negativi. Ei erau în bază, în izolare. Am chemat preparatorul de la Academie şi a făcut antrenament cu amândoi, pe rând.

Cristea facea antrenamente singur, pe bandă, și când era pozitiv. Eu aşa i-am dat vestea. Mă sunase Gigi să îmi spună că a ieşit Cristea negativ şi el alerga pe bandă. E emoţionant. Banda şi-au pus-o pe hol şi ieşea fiecare din cameră şi făcea bandă, unul după celălalt, ca să nu-şi piardă total pregătirea.

Pe Tănase îl durea nasul de cât îşi băgase betadină şi apă oxigenată, să îşi cureţe căile respiratorii. A zis că îl doare atât de tare că nici când se operase nu îl durea aşa. Băieţii ăştia au făcut nişte sacrificii imense, lumea nu le înţelege 

Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO Dorinel Munteanu, scandal cu FCSB: „Cluburile din România nu plătesc taxele jucătorilor”

Citește și:
Nemaivăzut la TV! Pancu a început să țipe și l-a distrus pe Bergodi: „Eu eram arestat! Să-mi vină un străin în țară să-mi bată jucătorul pe teren?!”
Superliga
Nemaivăzut la TV! Pancu a început să țipe și l-a distrus pe Bergodi: „Eu eram arestat! Să-mi vină un străin în țară să-mi bată jucătorul pe teren?!”
Scene HALUCINANTE după derby-ul câștigat de CFR Cluj » Bergodi își iese din minți, sare să-i bată pe Cordea și Muhar » Antrenorul DĂ CU PUMNII în adversari
Superliga
Scene HALUCINANTE după derby-ul câștigat de CFR Cluj » Bergodi își iese din minți, sare să-i bată pe Cordea și Muhar » Antrenorul DĂ CU PUMNII în adversari
Chipciu l-a distrus, după CFR - U Cluj: „Dacă ești tare, nu mai sări atât în piscină”
Superliga
Chipciu l-a distrus, după CFR - U Cluj: „Dacă ești tare, nu mai sări atât în piscină”
Andrei Nicolescu, anunț-bombă pentru Dinamo: „Am făcut eforturi inimaginabile”
Superliga
Andrei Nicolescu, anunț-bombă pentru Dinamo: „Am făcut eforturi inimaginabile”
EXCLUSIV SURPRIZĂ Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, vând și ies de pe o piață
Profit.ro
EXCLUSIV SURPRIZĂ Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, vând și ies de pe o piață
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Nemaivăzut la TV! Pancu a început să țipe și l-a distrus pe Bergodi: „Eu eram arestat! Să-mi vină străin în țară să-mi bată jucătorul pe teren?!”

Studiu șocant citat de Guardian: „Aceste alimente sunt atât de nocive încât ar trebui tratate mai degrabă ca țigările, nu ca hrană!”

Comentarii (92)
dinamofurata
dinamofurata  •  10 Octombrie 2020, 15:56

S-au reinfectat sau nu se vindecasera ? Cum e posibil sa te vindeci de un virus si in cateva zile sa te infectezi din nou nu acelasi virus si sa iesi pozitiv la test ? Cine face ancheta epidemiologica la FC Fcsb ?? Miroase a zadarnicirea combaterii bolilor, care se pedepseste cu puscarie. DSU ar trebui sa faca niste investigatii pe acolo.

sampaolo
sampaolo  •  10 Octombrie 2020, 14:06

MM, prostul! Ăia ieșeau pe rând să facă "banda," respirau același aer și se infectau toți. Ce proști sunt FîCîSîBî-istii. Practic MM e fanionul lor. Echipa coate goale, fără identitate și fără stadion, FC FCSB. :))

10203358445722434
Laurentiu Ion  •  10 Octombrie 2020, 12:09

Cred ca este clar acum pentru toată lumea ce s-a întâmplat. Jucătorii au fost făcuți "negativi" prin testele făcute la clinica lui Gigi doar pentru a juca cu Dinamo. Nu au cum sa se reinfecteze asa de repede atâția jucători. De fapt ei nu s-au vindecat niciodată. În EL nu au putut juca pentru ca UEFA nu accepta testele făcute la clinica lui Gigi, dar cu Dinamo merge și așa.

Vezi toate comentariile (92)
Comentează