Alte știri din fotbal
De ce au fost totuși fani în tribune la România - Bosnia, deși UEFA a interzis accesul spectatorilor
0
România - Bosnia, în Liga Națiunilor » Ratare uriașă, singur cu portarul
121
Ianis Zicu a rupt tăcerea: „Am spus că vreau la FCSB! I-am cerut un singur lucru domnului Becali”
0
Basarab Panduru a văzut echipa lui Hagi și nu s-a abținut: „Meciurile astea oficiale sunt tratate ca niște amicale”
0
Știri din fotbal internațional
Liga Națiunilor, 5 meciuri se joacă acum » Belgia - Franța și Turcia - Italia, duelurile serii
1
Suedia - Polonia, meci din grupa României de Liga Națiunilor » Deschidere de scor în minutul 8
0
Discursul lui Pavlidis i-a inspirat înaintea victoriei din Germania » Căpitanul grec e lăudat de Schweinsteriger
1
Jovo Lukic este gata să îi facă viața amară României » Cum va sărbători dacă înscrie pe Arena Națională
1
Lifestyle
Începe demolarea! » Prim pas bifat pentru viitoarea arenă de 54 de milioane de euro
0
Ce s-a întâmplat în weekend pe celebra arenă din România pe care nu s-a mai jucat fotbal de 17 ani
1
Apariție tulburătoare a soției lui Jurgen Klopp » Ulla are (doar) 52 de ani
10
Fostul mare fotbalist spune de ce refuză căsătoria cu iubita mai tânără cu 38 de ani: „Ajung cinci!”
1
Călin Georgescu în sala de judecată. Ce a făcut în timpul procesului în ...
Libertatea
Constatarea unei familii care a renunțat la viața din SUA pentru un sat din ...
Adevărul
Ion Țiriac a scos «bestia» din colecție! Cum arată limuzina din 1968 pe ...
GSP SPECIAL
Procuror în Consiliul Superior al Magistraturii, despre judecătorii prea ...
Libertatea
Ti-ai facut rebranding, georgica?
Forta Sepsi OSK ! Forta Beegodi!
Hihi, sper ca vii si miine pe aici, dupa meci!!!
...domnule *** esti simpatic...tin cu U Cv de mic din anii 70 in 72-73 chiar ma certam cu baietii mai mari pe strada ca noi luam campionatul nu dinamo ...asa sunt eu optimist ...cred ca maine avem 75 la suta sanse sa castigam ...si ma duc la stadion desi o sa vin pe jos acasa daca nu prind un taxi ...important sa incepem bine si sa fim peste 10 000 de suporteri la debut ...nu mi am huiduit niciodata echipa si nici n am strigat vreodata demisia chiar daca langa mine toata lumea striga ...imi place sa vad meciul de la tribuna 2 a ...numai bine ...
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
nu uita: daca ceseu cistiga miine, e sarbatoare. Daca nu cistiga, e caterinca. Ceva entertainment tot iese :). Sansele de sarbatoare is cam de 5%, asa ca mai bine te pregatesti de caterinca, alaturi de suporterii "de rezultat", ca mine. Nu de alta, da' parca te vad ca incepi cu "huo" si "demisia" chiar din prima etapa! Mai bine incepe relaxat. Char daca sansele de retrogradare is mai mari decit alea de playoff anu' asta. Ti-ai luat abonament? nasol. Dupa ce o sa-l vezi prima data pe Silva si cind or disparea pe ceva bani rapizi Baiaram, Ivan si Markovici, o sa intelegi ca un meci al lui ceseu e ca un film de ala la care si rizi si plingi: plingi dupa bani si rizi de aia care intra pe stadion dupa tine.
...nu ne intereseaza analizele partinitoare facute de dusmanii nostri fcsb istii ...maine vedem al cui este colacul ...daca incepem bine nu ne mai opreste nimeni ...
Ce-ai, ba, mogosene... ti s-a terminat apa?
Tu ești mititelian ! Huuuuuuooooooo , *** !
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
O mare greseala vinzarea lui Pigliacelli, si faptul ca stau degeaba scouterii... sau poate ca nu are acest club asa ceva, fiindca nu am vazut nici eu, nici cei mai ,,buni,, suporteri- transferuri REUSITE! PRIMELE POSTURI CARE TREBUIE ACOPERITE-fundas stinga, Bancu e o vrajeala... 1 atacant masiv si de VALOARE MAXIMA, 1 mjlocas de banda, MINIM...
urmeaza primul meci si prima infringere fara drept de apel (cu Sepsi). Dupa un meci chuit, fara doua pase creative legate. Cu pase intre fundasi si portar, etc. Si, sigur, de vina va fi seceta, terenul inclinat spre poarta lui ceseu, vintul din fata, ARBITRII corupti si potrivnici, lipsa VAR, razboiul din Ucraina, etc. Nu-i nimic, la anu' (si la multi ani) siiigur!! ia ceseu titlu'. Imediat dupa ce se desfiinteaza cefereu' ca urmare a capodoperei de ieri. Cel putin asa trebuie sa gindeasca suporterii adevarati, nu aia de rezultat.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.