FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 1-1

5 momente care nu s-au văzut la TV în Farul - FCSB » Olaru a înjurat birjărește un spectator și a devenit inamicul numărul 1

Darius Olaru, în momentul în care a înjurat un spectator +14   FOTO
Darius Olaru, în momentul în care a înjurat un spectator

Articol de , , - Publicat duminica, 15 decembrie 2024 23:24 / Actualizat luni, 16 decembrie 2024 05:37

Pe alocuri tensionată, partida dintre Farul Constanța și FCSB, scor final 1-1, a oferit dueluri tari și contre verbale între jucători.

Nervii s-au transferat și în tribune, unde fanii au reacționat dur, după ce au fost înjurați de căpitanul Darius Olaru. Iată 5 detalii care nu s-au văzut la TV.

1. Și găleata a luat foc!

Minutul 15 a adus un moment hilar, care a stârnit râsete în tribune. Galeria gazdelor a trimis pe teren o fumigenă, în spatele porții apărate de Alexandru Buzbuchi, iar arbitrul George Găman a oprit meciul.

Unul dintre pompieri a intervenit și a pus fumigena într-o găleată și a plecat liniștit spre colțul terenului, fără să observe că găleata a luat foc. A avut nevoie de atenționările spectatorilor pentru a reacționa, dar și de ajutorul unui coleg, care a venit cu un extinctor și a stins focul, însă găleata a ars complet.

+9 FOTO

2. Faulturile s-au triplat în repriza a doua

Prima repriză a arătat un joc cursiv, primul fault venind abia în minutul 22. De altfel, până la pauză s-au înregistrat doar 4 faulturi, câte două de fiecare parte. Lucrurile s-a schimbat total în a doua jumătate a meciului, extrem de fragmentată, astfel că până la final numărul faulturilor a crescut la 17.

3. Panicați de Cristi Ganea

O fază petrecută la marginea terenului, în minutul 34, a creat panică atât printre jucători, cât și printre spectatori. Cristi Ganea a fost lovit violent cu mingea, în plină figură, de la mică distanță de către Valentin Crețu. Jucătorul Farului s-a prăbușit inert pe gazon, iar coechipierii s-au repezit să-i acorde primul ajutor.

Fundașul în vârstă de 32 de ani și-a revenit cu greu, după intervenția medicilor, dar a reintrat destul de repede pe teren și a continuat jocul, deși a acuzat dureri de cap pe finalul primei reprize.

4. Darius Olaru a înjurat birjărește un suporter: „Să-mi s*** p*** cu mă-ta!”

Căpitanul campioanei, Darius Olaru, a devenit inamicul numărul 1 al fanilor constănțeni, după un conflict verbal cu spectatorii aflați la Tribuna a 2-a.

În minutul 51, la un aut în favoarea echipei sale, internaționalul tricolor s-a întors către public și i-a înjurat pe cei care-l contestau, gest care nu a rămas netaxat. Pe reluările oferite de televiziuni a fost evident ce a rostit fotbalistul: „Să-mi s*** p*** cu mă-ta!”.

Din acel moment, a fost fluierat la fiecare atingere de balon, iar mesajele dure au curs la adresa lui. „Chiri, du-te și ia-i banderola ăluia, că treaba lui este să se înjure cu fanii”, „Ieși afară, javră ordinară!" și "Să-ți mănânc coliva!” au fost câteva dintre apostrofările morbide venite dinspre fani.

Ploaia de apostrofări și huiduieli a fost întreruptă doar de schimbarea mijlocașului bucureștean, în minutul 73.

5. Clinciuri multiple

Două perechi de jucători s-au duelat în dese rânduri peste limita regulamentului. Ba chiar s-au contrat dur și verbal, fiind nevoie de intervenția „centralului” George Găman pentru a potoli spiritele. Astfel, Alibec și Dawa pe de o parte și Bîrligea și Bălașa pe de alta parte au încins atmosfera, dar arbitrul a preferat să țină cartonașele galbene în buzunar, avertizându-i verbal în câteva rânduri pe cei patru.

Citește și:
E gata! România e calificată MATEMATIC la barajul pentru Campionatul Mondial din 2026, înainte de meciul cu Bosnia
Nationala
E gata! România e calificată MATEMATIC la barajul pentru Campionatul Mondial din 2026, înainte de meciul cu Bosnia
Situație incredibilă în preliminariile CM 2026 » Fosta campioană mondială are nevoie de 9-0 în ultima etapă cu naționala momentului
Campionatul Mondial de Fotbal 2026
Situație incredibilă în preliminariile CM 2026 » Fosta campioană mondială are nevoie de 9-0 în ultima etapă cu naționala momentului
FABULOS! Kylian Mbappe a intrat în istorie » Nimeni n-a mai reușit asta vreodată
Campionatul Mondial de Fotbal 2026
FABULOS! Kylian Mbappe a intrat în istorie » Nimeni n-a mai reușit asta vreodată
A stat la câțiva metri de Cristi Chivu și a înnebunit pe toată lumea: „M-am simțit profesoară azi”
Campionate
A stat la câțiva metri de Cristi Chivu și a înnebunit pe toată lumea: „M-am simțit profesoară azi”
Zara a adus în România cel mai recent concept global de magazin flagship FOTO
Profit.ro
Zara a adus în România cel mai recent concept global de magazin flagship FOTO
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Cum a plecat Daniel Bîrligea de la Sibiu, după amenințările lui Becali » A părăsit stadionul împreună cu cel cu care s-a certat!

Un fost golgeter al Rapidului crede că ”sezonul ăsta chiar cred că sunt principalii favoriți la titlu. Iar Gâlcă e atuul lor cel mai puternic”

Comentarii (1)
florar
florar  •  15 Decembrie 2024, 23:47

Da...Obsesia cu Olaru continua !!! Că Olaru a primit crampoane pe pulpa piciorului fara că arbitrul să fluiera desigur că nu s a văzut la GSP ...Fix problema pentru care Olaru a fost eliminat cu Iașul pentru crampoanele puse lui Bordeianu !!! Dacă era invers cat scria GSP !!! Maniera de arbitraj a lui Gaman a pregătit meciul de miercuri cu oltenii lui ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close