FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 1-1

5 momente care nu s-au văzut la TV în Farul - FCSB » Olaru a înjurat birjărește un spectator și a devenit inamicul numărul 1

Darius Olaru, în momentul în care a înjurat un spectator +14   FOTO
Darius Olaru, în momentul în care a înjurat un spectator

Articol de , , - Publicat duminica, 15 decembrie 2024 23:24 / Actualizat luni, 16 decembrie 2024 05:37

Pe alocuri tensionată, partida dintre Farul Constanța și FCSB, scor final 1-1, a oferit dueluri tari și contre verbale între jucători.

Nervii s-au transferat și în tribune, unde fanii au reacționat dur, după ce au fost înjurați de căpitanul Darius Olaru. Iată 5 detalii care nu s-au văzut la TV.

1. Și găleata a luat foc!

Minutul 15 a adus un moment hilar, care a stârnit râsete în tribune. Galeria gazdelor a trimis pe teren o fumigenă, în spatele porții apărate de Alexandru Buzbuchi, iar arbitrul George Găman a oprit meciul.

Unul dintre pompieri a intervenit și a pus fumigena într-o găleată și a plecat liniștit spre colțul terenului, fără să observe că găleata a luat foc. A avut nevoie de atenționările spectatorilor pentru a reacționa, dar și de ajutorul unui coleg, care a venit cu un extinctor și a stins focul, însă găleata a ars complet.

+9 FOTO

2. Faulturile s-au triplat în repriza a doua

Prima repriză a arătat un joc cursiv, primul fault venind abia în minutul 22. De altfel, până la pauză s-au înregistrat doar 4 faulturi, câte două de fiecare parte. Lucrurile s-a schimbat total în a doua jumătate a meciului, extrem de fragmentată, astfel că până la final numărul faulturilor a crescut la 17.

3. Panicați de Cristi Ganea

O fază petrecută la marginea terenului, în minutul 34, a creat panică atât printre jucători, cât și printre spectatori. Cristi Ganea a fost lovit violent cu mingea, în plină figură, de la mică distanță de către Valentin Crețu. Jucătorul Farului s-a prăbușit inert pe gazon, iar coechipierii s-au repezit să-i acorde primul ajutor.

Fundașul în vârstă de 32 de ani și-a revenit cu greu, după intervenția medicilor, dar a reintrat destul de repede pe teren și a continuat jocul, deși a acuzat dureri de cap pe finalul primei reprize.

4. Darius Olaru a înjurat birjărește un suporter: „Să-mi s*** p*** cu mă-ta!”

Căpitanul campioanei, Darius Olaru, a devenit inamicul numărul 1 al fanilor constănțeni, după un conflict verbal cu spectatorii aflați la Tribuna a 2-a.

În minutul 51, la un aut în favoarea echipei sale, internaționalul tricolor s-a întors către public și i-a înjurat pe cei care-l contestau, gest care nu a rămas netaxat. Pe reluările oferite de televiziuni a fost evident ce a rostit fotbalistul: „Să-mi s*** p*** cu mă-ta!”.

Din acel moment, a fost fluierat la fiecare atingere de balon, iar mesajele dure au curs la adresa lui. „Chiri, du-te și ia-i banderola ăluia, că treaba lui este să se înjure cu fanii”, „Ieși afară, javră ordinară!" și "Să-ți mănânc coliva!” au fost câteva dintre apostrofările morbide venite dinspre fani.

Ploaia de apostrofări și huiduieli a fost întreruptă doar de schimbarea mijlocașului bucureștean, în minutul 73.

5. Clinciuri multiple

Două perechi de jucători s-au duelat în dese rânduri peste limita regulamentului. Ba chiar s-au contrat dur și verbal, fiind nevoie de intervenția „centralului” George Găman pentru a potoli spiritele. Astfel, Alibec și Dawa pe de o parte și Bîrligea și Bălașa pe de alta parte au încins atmosfera, dar arbitrul a preferat să țină cartonașele galbene în buzunar, avertizându-i verbal în câteva rânduri pe cei patru.

Citește și:
Cătălin Oprișan nu iartă un ZEU al fotbalului: „Peste Maradona, dar un trădător. Am suferit ca un câine din cauza lui”
Campionate
Cătălin Oprișan nu iartă un ZEU al fotbalului: „Peste Maradona, dar un trădător. Am suferit ca un câine din cauza lui”
„Așteptăm naționala aici!” » Euforie la Pitești, după anunțul CNI: „Ați văzut termenul de finalizare? Spuneau că nu se face arena”
Superliga
„Așteptăm naționala aici!” » Euforie la Pitești, după anunțul CNI: „Ați văzut termenul de finalizare? Spuneau că nu se face arena”
Scandalul finalului de an! Președintele unui colos din Europa, arestat pentru trafic și consum de cocaină!
Campionate
Scandalul finalului de an! Președintele unui colos din Europa, arestat pentru trafic și consum de cocaină!
Acord cu CSM București: se face supertransferul anunțat în premieră de GSP!
Handbal
Acord cu CSM București: se face supertransferul anunțat în premieră de GSP!
EXIT din România. O celebră companie suedeză a vândut afacerea din țara noatră
Profit.ro
EXIT din România. O celebră companie suedeză a vândut afacerea din țara noatră
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

„Fotbalistul Anului”, Andrei Rațiu, interviu de gală la Madrid: „Nu sunt arogant. Sunt doar timid” + „Vini jr. cel mai incomod? Nu! El e mult mai electrizant!”

„Trebuie obsesie, dar și liniște” » David Popovici e „Sportivul Anului” și vorbește într-un interviu-eveniment despre o mare provocare: „N-am trecut niciodată prin așa ceva”

Comentarii (1)
florar
florar  •  15 Decembrie 2024, 23:47

Da...Obsesia cu Olaru continua !!! Că Olaru a primit crampoane pe pulpa piciorului fara că arbitrul să fluiera desigur că nu s a văzut la GSP ...Fix problema pentru care Olaru a fost eliminat cu Iașul pentru crampoanele puse lui Bordeianu !!! Dacă era invers cat scria GSP !!! Maniera de arbitraj a lui Gaman a pregătit meciul de miercuri cu oltenii lui ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează