Comentarii (40)
benaflek
benaflek  •  30 Aprilie 2015, 09:11
Postat de inexistentus pe 30 Aprilie 2015, 08:54

Există un aparat suprastatal cu rol de cenzor și care monitorizează întreaga activitate a societății,inclusiv structurile politice de putere democrate din România,care nu este altul decât Uniunea Europeană în strânsă legătură cu Statele Unite.Acestea din urmă își motivează intervenția în treburile interne prin”interesele” pe care le au și le apără în zonă. Suntem cobai, victime, elemente pe structura carora bogatii isi construiesc succesul.

bineinteles ca asa este. dar batalia intre bine si rau este castigata definitiv inca de la inceputul secolului xx .putin stiu asta.si mai putin stiu ca rusia a vrut sa ajute pe unionisti in razboiul contra confederatilor.lucrurile cu adevarat care conteaza sant omise cu bunastiinta iar lumii li se serveste numai ce vor ei sa se stie

1611478635763800
Trifan Aurel  •  30 Aprilie 2015, 09:09

Dati vina pe arbitrii,dar nu va uitati ca ratati toate loviturile de la 11 metri. Schimbati antrenorul motivaţi jucătorii. Aseara parca cerseati la arbitru :))

oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  30 Aprilie 2015, 08:57
Postat de travka pe 30 Aprilie 2015, 07:38

GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!

Asta a fost pretul negociat de Becali cu politicul corupt ca sa fie eliberat din puscarie: sa lase titlul clubului de partid finantat ilegal din banii publici prin coruptie si abuz in serviciu. VINDE PLECA LASA-NE.

inexistentus
inexistentus  •  30 Aprilie 2015, 08:55

Echipele romaneste ce ne vor reprezenta in Europa se vor face de ras mai mult ca niciodata.

inexistentus
inexistentus  •  30 Aprilie 2015, 08:54

Există un aparat suprastatal cu rol de cenzor și care monitorizează întreaga activitate a societății,inclusiv structurile politice de putere democrate din România,care nu este altul decât Uniunea Europeană în strânsă legătură cu Statele Unite.Acestea din urmă își motivează intervenția în treburile interne prin”interesele” pe care le au și le apără în zonă. Suntem cobai, victime, elemente pe structura carora bogatii isi construiesc succesul.

833960940028375
Cridon Gheorghe  •  30 Aprilie 2015, 08:36

ASA n-a primit un penalty in tot campionatul, a dat golurile din actiune si e pe primul loc pe cinstite... miloaga a primit doar in ultimele 3 etape 2 penaltyuri si le a ratat...sa fie sanatoasa!!!

ottobraun
ottobraun  •  30 Aprilie 2015, 08:30

Romania ASA!! Europa ASA!! Campionii ASA!! Ros Albastrii din Ardeal!

goldenboy008
goldenboy008  •  30 Aprilie 2015, 08:15

cel Putin 5 mimari de penaltiuri. Sunteti penibili. Auzeam ca FCSB da 2-3 differenta. Vertical sa cistigati tot in urmatoarele meciuri.

iowin
iowin  •  30 Aprilie 2015, 07:45

Tot o dati cu penltyuri neacordate.Daca mi amintesc bine,ultimele trei penaltyuri au fost toate ratate...Cand tu pierzi acasa ultimele trei meciuri(patru in acest retur,dintre care doua cu echipa de pe ultimul loc la acel moment),ce ar mi fi de zis?!Nu mi amintesc sa fi avut Steaua o asemenea serie vreodata de cand ma uit eu la fotbal.

travka
travka  •  30 Aprilie 2015, 07:38

GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează