Alte știri din fotbal
Marica a rămas surprins când a văzut cine e dispus să meargă la FCSB: „Ceva face bine Gigi Becali”
0
Aproape de revenire, George Pușcaș dezvăluie calvarul prin care a trecut: „Injecții și antiinflamatoare”
0
David Miculescu, dorit de o campioană din Europa
8
Plecat de la Dinamo, declară: „Mi-au făcut o reclamă de zici că mă duc în Dubai”
2
Știri din fotbal internațional
Momente înghețate! Meciul Borussiei Dortmund, perturbat de colapsul subit al unui jucător, paramedicii au intervenit imediat
0
Profesorul și-a învins elevul » Interul lui Cristi Chivu, prea naiv pentru Real Madrid și Jose Mourinho
10
Ce s-a întâmplat în momentul reîntâlnirii dintre Cristi Chivu și Jose Mourinho
0
L-a „îngropat” pe Cristi Chivu de față cu Mourinho: gafă imensă în Real Madrid - Inter
0
Lifestyle
Soția românului dat afară în Turcia a ieșit la atac: „Cartonaș roșu!”
9
Surpriză: România, ignorată! Unde au ales să fabrice noua Dacia Spring + cum arată și preț
1
Apariție inedită la meciul lui Cristi Chivu: 10 femei l-au însoțit pe celebrul rapper
1
Toți ochii pe ea! » Reporterița care a „înnebunit” fanii din Formula 1: „Iată de ce Leclerc a terminat cursa de la Monza atât de repede”
3
Tribunalul București a aprobat cererea de intrare în insolvență a STB. ...
Libertatea
Judecătorii CCR numiți de PSD ar pregăti o procedură pentru înlăturarea ...
Adevărul
Răzvan Lucescu, cerere de protecție pentru numele tatălui său: sunt 1.027 ...
GSP SPECIAL
Un șofer de BMW a tras cu mitraliera și un pistol pe șosea: când au deschis ...
Libertatea
bineinteles ca asa este. dar batalia intre bine si rau este castigata definitiv inca de la inceputul secolului xx .putin stiu asta.si mai putin stiu ca rusia a vrut sa ajute pe unionisti in razboiul contra confederatilor.lucrurile cu adevarat care conteaza sant omise cu bunastiinta iar lumii li se serveste numai ce vor ei sa se stie
Dati vina pe arbitrii,dar nu va uitati ca ratati toate loviturile de la 11 metri. Schimbati antrenorul motivaţi jucătorii. Aseara parca cerseati la arbitru :))
Asta a fost pretul negociat de Becali cu politicul corupt ca sa fie eliberat din puscarie: sa lase titlul clubului de partid finantat ilegal din banii publici prin coruptie si abuz in serviciu. VINDE PLECA LASA-NE.
Echipele romaneste ce ne vor reprezenta in Europa se vor face de ras mai mult ca niciodata.
Există un aparat suprastatal cu rol de cenzor și care monitorizează întreaga activitate a societății,inclusiv structurile politice de putere democrate din România,care nu este altul decât Uniunea Europeană în strânsă legătură cu Statele Unite.Acestea din urmă își motivează intervenția în treburile interne prin”interesele” pe care le au și le apără în zonă. Suntem cobai, victime, elemente pe structura carora bogatii isi construiesc succesul.
ASA n-a primit un penalty in tot campionatul, a dat golurile din actiune si e pe primul loc pe cinstite... miloaga a primit doar in ultimele 3 etape 2 penaltyuri si le a ratat...sa fie sanatoasa!!!
Romania ASA!! Europa ASA!! Campionii ASA!! Ros Albastrii din Ardeal!
cel Putin 5 mimari de penaltiuri. Sunteti penibili. Auzeam ca FCSB da 2-3 differenta. Vertical sa cistigati tot in urmatoarele meciuri.
Tot o dati cu penltyuri neacordate.Daca mi amintesc bine,ultimele trei penaltyuri au fost toate ratate...Cand tu pierzi acasa ultimele trei meciuri(patru in acest retur,dintre care doua cu echipa de pe ultimul loc la acel moment),ce ar mi fi de zis?!Nu mi amintesc sa fi avut Steaua o asemenea serie vreodata de cand ma uit eu la fotbal.
GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!GALCA DEMISIA!!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.