Alte știri din fotbal
Oribil! Denis Alibec a înjurat copiii Chindiei după remiza de la Târgoviște: „Duceți-vă-n p**a mea”
0
El este alesul lui Kyros Vassaras pentru semifinala barajului FCSB - FC Botoșani
0
Florin Gardoș a ieșit la atac după Chindia - Farul: „M-am uitat pe reluări”
0
I-a activat clauza lui Marius Coman! Ce se întâmplă cu atacantul care în martie era convocat la națională
0
Știri din fotbal internațional
Bayern - Stuttgart, finala Cupei Germaniei
0
Otto Hindrich a ratat calificarea în Conference League din cauza unui „gol indirect” marcat în minutul 90+7
0
Istorie pe Wembley! Au promovat în Premier League cu un gol marcat în minutul 90+5
0
Diego Simeone: „El este cel mai bun antrenor la ora actuală”
0
Lifestyle
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
2
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
6
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
12
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui » Virginia posta fix în acel moment o fotografie provocatoare
8
„Timpul nu este de partea Rusiei”: pierderile de pe front și economia apăsă ...
Libertatea
Criza politică din România a stricat planul Budapestei privind gazul din ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
CEO-ul unui mare grup de companii compară situația din România cu criza din ...
Libertatea
N-ai citit tot. In ultima fraza se scrie ca acest interviu fost publicat in 2017
Semeghin stia cum sa tranteasca meciurile cu stil, de asta il injura si scuipa pe prietenasul lui: pe camera trebuiau sa para cei mai mari dusmani, sa nu existe banuieli.
Mincinosilor...Semeghin lucreaza in Anglia...de unde si pana unde mai e coleg si acuma cu Balan?
Probabil este chestie ce ține de sutele ani de iobăgie, pe la ăia nu s-a purtat articolul hotărăt de când s-au retras romanii.
Îi prinzi pe gușteri imediat, dacă ții neapărat. De exemplu: „ îi dau lui X, ei zic: îi dau la X ”. :))
N-am treabă cu porțelanul chinezesc, mă lasă rece, metre. :))
@samertx - Nu mai rad dinamovistii cu gura pana la urechi de "glumele" baietilor cu multe clone platite de la cluj? Dar ce s-a intamplat? Ca pana acum era asa o dragoste nefireasca intre voi si ei......sau v-ati prins ca nu va iubesc nici pe voi deloc? Cam greu, dar ati inteles.....
Tati, de obicei, cei fabricați sunt responsabili cu materia cenușie aici, pe site. Nu-i cazul tău, bag seama. :)
Degeba te-ai născut în Caracal dacă cei ce te-au fabricat sunt din Vaslui , respectiv Huși , s-au întâlnit într-o parcare din Caracal , și ... hop , și tu ... Ce ești ? Oltean prost , sau moldovean sub orice critică ?
Ești puțin agitat, lucrezi la nivel de intelect cerebral? :))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.