FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 1-0

VIDEO + FOTO 5 idei după derby-ul Universitatea Craiova - Dinamo » Cum a fost surprins Burcă și scandarea ironică a suporterilor olteni

CS Universitatea Craiova a învins-o cu 1-0 pe Dinamo, în runda cu numărul 16 din Superligă. „Câinii” tocmai au bifat a 10-a etapă fără victorie în Liga 1. Și rămâne înghețată pe loc retrogradabil. +28   FOTO
CS Universitatea Craiova a învins-o cu 1-0 pe Dinamo, în runda cu numărul 16 din Superligă. „Câinii” tocmai au bifat a 10-a etapă fără victorie în Liga 1. Și rămâne înghețată pe loc retrogradabil.

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 19:27 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 19:41

CS Universitatea Craiova a învins-o cu 1-0 pe Dinamo, în runda cu numărul 16 din Superligă. „Câinii” tocmai au bifat a 10-a etapă fără victorie în Liga 1. Și rămâne înghețată pe loc retrogradabil.

Ultimul succes al lui Dinamo în primul eșalon a fost pe 19 august, cu Voluntari, 3-2, în deplasare. De atunci au urmat trei remize și 7 eșecuri! „Haita” n-a jucat rău în Bănie, mai ales în prima repriză, dar a plătit tribut neatenției din startul derby-ului, apoi pentru lipsa de precizie a atacanților. Fiindcă băieții din față de la Dinamo sunt orice, numai atacanți nu! Lipsa golurilor face ca roș-albii să nu aibă în acest moment șanse de remontada.

S-a molipsit de la Papură?! A bătut-o pe Dinamo și a făcut o afirmație stranie după meci: „Sincer...”
CSU CRAIOVA - DINAMO 1-0
S-a molipsit de la Papură?! A bătut-o pe Dinamo și a făcut o afirmație stranie după meci: „Sincer...”

Craiova avea nevoie de un rival "împăiat" ca să-și revină

Cinci meciuri fără victorie bifase Craiova până la succesul cu Dinamo, trei remize și două eșecuri. Juveții aveau nevoie de Dinamo ca să se refacă în Liga 1! Un succes pe care oltenii l-au bifat prin simpla apariție pe teren și datorită golului din startului duelului, în rest nu s-a văzut o diferență între cele două formații.

Pe Ovidiu Burcă îl lasă nervii!

Spre deosebire de omologul său, Ivaylo Petev, temperat și gânditor în multe rânduri, Ovidiu Burcă s-a exprimat energic pe durata meciului, fiind surescitat, având în vedere miza și situația pentru el și echipa lui. 

Oltean la origini, din Slatina, fost jucător la U Craiova la începutul anilor 2000, înainte de a ajunge cu tot "lotul Nețoiu" în Ștefan cel Mare, Ovidiu Burcă, 43 de ani, a fost apostrofat în câteva rânduri de spectatorii din spatele băncii de rezerve a "câinilor". 

În momentul întreruperii partidei pentru "momentul Sezione Ultra", Burcă a intrat într-o dispută verbală cu câțiva fani olteni, după care tot el a aplanat divergența. În minutul 78, după ce și-a lăsat și sacoul pe bancă, "încălzit" la maximum de jocul fără noimă al echipei, Burcă a avut și o reacție nervoasă la o decizie a "centralului", primind cartonaș galben din partea lui Chivulete. A tras cu ochiul și la analiza VAR a "centralului", după golul anulat din cauza hențului lui Abdallah, dar a evitat să mai facă iureș. 

+24 FOTO

Doar galeria Dinamo București, atât! Oltenii reci tare

„Câinii” au fost mai puțini, dar mai gălăgioși decât oltenii, care au fost mai mult pe silențios în derby-ul orgoliilor dintre Bănie și Capitală. Oaspeți pe "Ion Oblemenco", fanii dinamoviști, în jur de 700, au cântat în permanență, măcar au condus meciul din tribune. 

Suporterii alb-albaștrilor au arătat o răceală vizibilă față de jucători în prima repriză, existând o nemulțumire generală a fanilor la adresa echipei și a rezultatelor nesatisfăcătoare. 

Oamenii din Craiova au venit la meci ca la mall, cu familii, cu copii, pentru atmosferă și concursuri, "câinii" au sosit cu speranța că poate ei vor mișca, din nou, "uriașul" țintuit cu genunchii în pământ. La final, ultrașii nu i-au apostrofat pe jucătorii veniți "la raport" în fața galeriei, suporterii au continuat să cânte, iar jucătorii au aplaudat.

Aroganța juveților: „Serie B, Serie B!”

În afara momentului aniversar al galeriei gazdelor din startul părții secunde, când au aprins torțe și și-au desfășurat scenografia în peluză, juveții și-au manifestat o vizibilă răceală față de favoriți. Și-au revenit abia la finalul partidei, când au savurat succesul cu un rival istoric. 

Profitând de situația "câinilor", împotmoliți pe loc retrogradabil, suporterii din galeria Craiovei au scandat "Serie B, Serie B" la adresa rivalilor. 

VIDEO. Sorin Cârțu, sărbătorit înainte de CS Universitatea Craiova - Dinamo

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FCSB a decis cine va fi jucătorul care acoperă regula U21 la meciul cu FCU Craiova: ultima dată când a fost titular în campionat, roș-albaștrii au suportat o umilință istorică!

Sorin Cârțu și-a făcut ziua pe stadion! Moment emoționant înaintea startului meciului din Bănie

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează