FOTBAL  »  Superliga  »  

5 jucători ai Ceahlăului au plecat înainte de meciul cu CFR Cluj!

Articol de - Publicat sambata, 22 mai 2010 00:00

Ceahlăul a început să se dezintegreze, deşi mai are un meci de disputat, peste doar cîteva zeci de minute, cu campioana CFR Cluj. După ce Ambourouet a fost nevoit să părăsească România, din cauza decesului sorei sale, vineri seară, au mai plecat alţi

Este vorba de Jeremici, Edson, Rudison, Butricks, Dikaba şi se pregăteşte azi Velkoski, toţi aceşti strîăini încheiindu-şi conturile cu gruparea nemţeană. De asemenea, a părăsit deja de aseară Moldova şi secundul lui Zoran Filipovici, care nici nu va mai continua de mîine la Piatra Neamţ. Indiferent că se va găsi o portiţă legală pentru ca echipa să rămînă în Liga I.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  22 Mai 2010, 20:54

In ce stil ati scris :)) "alţi" - cu doi de "ii" "strîăini" - greseala de tastare dar totusi articolul trebuie recitit inainteb de publicare, nu? "De asemenea, a părăsit deja de aseară Moldova şi secundul" - lipsesc niste virgule acolo

 •  22 Mai 2010, 18:33

CONDUCEREA SA -SI DE A DEMISIA DEMISIA DEMISISA DEMISIA

 •  22 Mai 2010, 14:23

se vede ca gigi stefan nu mai are chef de fotbal.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează