Alte știri din fotbal
Metaloglobus - FC Argeș, în deschiderea rundei #23 din Superligă » Echipele probabile + cele mai tari cote
0
Hermannstadt - Dinamo, în etapa #23 din Superliga » Echipe probabile + cote
0
Mircea Lucescu, internat la spital: „Sunt sub supravegherea medicilor, sper să mă refac repede”
5
Dinamo are un plan uriaș pentru Cătălin Cîrjan: „Top 3 din Olanda sau Belgia”
1
Știri din fotbal internațional
Stelea și Rusescu au păreri diferite pe un subiect fierbinte la FCSB: „Mai sunt unii aiuriți” / „Eu pot găsi o scuză staff-ului”
0
Gigi Becali i-a anunțat plecarea de la FCSB: „La revedere! Să-mi dea 200.000 de euro pe el”
1
Barcelona bifează primul transfer al sezonului » Ce a întârziat perfectarea achiziției
0
Croații, șocați de ieșirea lui Charalambous: „Și el e vinovat! Astfel de reacții rămân în vestiar”
0
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
0
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Avocata care plănuia să „răzbune” moartea fiului ei prin asasinate, ...
Libertatea
Cum l-a forțat UE pe Trump să-și înghită amenințările privind Groenlanda: ...
Adevărul
Machetele stadionului Dinamo cu care fanii au fost amăgiți după '90 » Prima ...
GSP SPECIAL
O șoferiță din Suceava a urcat beată la volan pentru că i-a murit porcul și ...
Libertatea
se vede clar ca cine face transferuri nu stie,pai Abdallah e cel mai bun atacant si vrei sa l dai afara ,pai Ghezali e de prima liga ,la DINAMO trebuie schimbat tot axul central incepand cu fundasi si mijlocasi. chiar daca Gregorio a dat cateva goluri tot nu e de prima liga,cu POLTIC ,ABDALLAH SI POATE ROTARIU VOM AVEA ALTA FATA in atac,problema mare la fundasi centrali fac greseli prea mari pentru prima liga,iar mijlocasi sunt ineficienti nu pot da o pasa buna pentru atacantisi nu pot lega mai mult de trei pase si in multe situati au gresit si au pus pe contra atac adversari si am luat gol.Ramane de vazut cine va veni si cine va pleca,poate cineva il va sfatui pe Nicolescu sa ia decizi bune la DINAMO
Foarte bine!
"din informațiile gsp"..adică preluate de la radio Dinamo 1948..?
*** e asta,,Abdallah pleaca doar daca gasesc alt atacant mai bun"...!?Abordarea corecta si profesionista este ,,Abdallah ramane dar lupta pentru titularizare cu alt atacant ce va fi adus in locul lui Tara" e bine don Nicolescu..!?
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Hai bah cu cat mai multi !! Nelut Rosu , Giafer , Moura , Patriche , Bena , Abdalah , Gregorio !! Sunt slabi toti !!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.