Alte știri din fotbal
Moruțan și-a găsit cu greu cuvintele: „Nu am mai trăit așa ceva”
0
Costel Gâlcă, întrebat despre demisie după Rapid - CFR: „Normal să fie frustrați. Vom vedea”
0
Iuliu Mureșan, întrebat dacă poate lucra cu el la CFR Cluj: „Am curățat clubul de unele personaje malefice”
0
Marian Aioani, după ce a fost huiduit în Giulești: „Sunt momente în care e mai bine să ridici mâna și să lași pe altcineva”
0
Știri din fotbal internațional
Everton întoarce spectaculos și o încurcă pe Manchester City » Lovitură grea pentru „cetățeni” în lupta la titlu
0
„Ăsta e un defect al românilor” » Fost coleg cu Chivu la Inter, Cristi Daminuță are un discurs dur: „Am văzut ce spuneau anumiți cunoscători”
0
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Cristi Chivu după titlul cu Inter: „Poate să câștige 5 campionate în Italia, poate în Marea Britanie”
0
Decizia instanței în cazul care a uluit fotbalul: scenariul ireal cu 133 de meciuri rejucate!
0
Lifestyle
Cea mai sexy antrenoare din România a leșinat în timpul meciului și a urmat scandalul: „Foame, disperare!”
2
Dacia decapotabilă face furori pe străzi în Italia: cum arată mașina specială
1
La 71 de ani, fostul patron miliardar din Superliga se căsătorește cu o femeie cu 21 de ani mai tânără
9
Ion Țiriac, dezvăluire din comunism: „Aveam pașaportul pe care 99% dintre români nu-l aveau!”
10
Statele Unite plătesc ca să scape de surplusul de gaze în timp ce Europa ...
Libertatea
Scenariul negru după moțiunea de cenzură: „Mâine nu există o soluție bună”. ...
Adevărul
În România, a practicat atletism, handbal, rugby, volei și fotbal, apoi a ...
GSP SPECIAL
Avertismentul unui economist: Euro va ajunge la 5,5 lei dacă moțiunea trece ...
Libertatea
Un lucru nu inteleg de ce au acoperit bercenarii simbolurile Stelei cand ei sustin ca sunt Steaua ??? Sincer va rog sa ma faceti sa inteleg .
Eu nu inteleg. CSA Regal joaca de 2 ani pe stadionul asta si nu au reusit niciodata sa-l umple? Sau macar pe acolo. Vad ca Fcsb a reusit din prima.
Succint, concluziile zilei de ieri sunt astea: 1) Felicitări PSD, anul asta au echipa de titlu! 2) pe banii cui au fost aduși miile de jandarmi (din 8 județe!), cu cai si elicopter cu tot, pt acest show electoral PSD!?
Am mai vazut(de prea multe ori)„filmul” asta!Arbitrii... niște bârsane din târla„binefacatorului”,comentatori-daca nu„miluiți”,atunci intimidați de caracatița becalista-cameramani...la fel ca comentatorii!Domle, ce dezavantajata”echipa e fcsb,se tânguie„oițele”!Probabil pentru ca arbitrii aia se fandosesc și incearca sa respecte aparențele,in loc sa le dea vreo doua penalty-uri și sa elimine vreo doi adversari inca din primele minute-ca sa nu mai aiba atâtea emoții ,iar dupa aia„perlele”sa faca„spectacol”!!Puah!
Ei sunt CeSeA Regal Talpan UM 02301
Nu ti-e ba rusine sa plangi asa fara decenta?
Reacțiile fecesebiștilor aseară pe stadionul Steaua, au adus aminte de filmele în care o bandă de infractori dă spargere la o casă mare (pe afară auzindu-se mașini de poliție și... elicoptere), iar hoții bine abțiguiți cu băutura găsită rapid, își fac poze lângă pian sau sub tabloul stăpânului casei, se împodobesc caraghios cu bijuteriile gazdei etc. Regia ("spontanele" discursuri-manifest de la stația de amplificare a arenei sau de la televiziunea lui Grădinescu, prea multele cadre cu galeria fecesebistă) dar și prestația actorilor (Meme și Mustață, prea puțin credibili în rol, jucând un soi de fericire responsabilă, mimând "normalitatea pe stil nou") au fost de FILM PROST...
A fost nevoie de 4 ziaristi gesepisti ca scoata acest super articol cu FCSB care “s-a dezlantuit” )). O victorie dintr-un penalty inventat, jenant. Stai sa vezi joi cand vin danezii, nici 100 de ciolaci sau de barsani nu-i mai scapa )).
Ramai tu cu scârbă ,tu și încă o mana de CSA iști...Restul lumii s a bucurat aseară.A fost mai puțin important rezultatul aseară. Nu s a jucat campionatul.CFR rămâne în cărți pt titlul.Lumea s a bucurat pt altceva aseara.Si daca pierdea FCSB nu cred că ar fi dispărut entuziasmul celor 28 000 din tribună Ăștia de la CSA rămân în lumea lor mică și strâmbă trăind din necazurile altora.Genul asta de oameni sunt oricum marginalizați de societate
Ia un calmant. Nu exista "gigisti", sint oameni care simpatizeaza cu FCSB (Steaua)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.