Alte știri din fotbal
Atacanții convocați de Mircea Lucescu s-au întâlnit în meci direct: „Să vedem cu cine vom juca finala!”
0
Mihai Pintilii nu vede nicio schimbare în bine la FCSB: „Eu la asta mă așteptam”
0
CFR Cluj - Rapid 0-0 » Derby încins în play-off
5
Adrian Mihalcea, misterios după eșecul cu FCSB: „Mie nu îmi convine așa ceva! Discuția va rămâne internă, mă opresc aici...”
0
Știri din fotbal internațional
Arne Slot, despre accidentarea lui Salah: „E o veste bună pentru Liverpool, nu și pentru Egipt!”
0
Inter vrea să-și recupereze banii » Jucătorul lui Chivu nu a confirmat și ar putea fi vândut în Premier League
0
Gafa Federației Engleze de Fotbal în momentul publicării lotului ales de Tuchel
0
Luciano Spalletti, anunț despre viitorul la Juventus: „A sosit momentul”
0
Lifestyle
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
4
Fosta gimnastă a dat lovitura după retragere: „O să apar la TV! Întotdeauna mi-am dorit asta”
0
Noul stadion național, aflat la 32 km de capitală, prinde contur » Cele mai noi imagini de pe șantierul arenei de 400 de milioane de euro
6
O bătrână din Italia i-a lăsat 100.000 de euro badantei sale din Moldova, ...
Libertatea
Unui angajat al băncii ucrainene, reținut în Ungaria, i-ar fi fost ...
Adevărul
Uluitor: căpitanul Africii de Sud a venit să dea probe de joc în liga ...
GSP SPECIAL
Trump a fost convins de Netanyahu că războiul cu Iranul va fi ușor dacă ...
Libertatea
Un lucru nu inteleg de ce au acoperit bercenarii simbolurile Stelei cand ei sustin ca sunt Steaua ??? Sincer va rog sa ma faceti sa inteleg .
Eu nu inteleg. CSA Regal joaca de 2 ani pe stadionul asta si nu au reusit niciodata sa-l umple? Sau macar pe acolo. Vad ca Fcsb a reusit din prima.
Succint, concluziile zilei de ieri sunt astea: 1) Felicitări PSD, anul asta au echipa de titlu! 2) pe banii cui au fost aduși miile de jandarmi (din 8 județe!), cu cai si elicopter cu tot, pt acest show electoral PSD!?
Am mai vazut(de prea multe ori)„filmul” asta!Arbitrii... niște bârsane din târla„binefacatorului”,comentatori-daca nu„miluiți”,atunci intimidați de caracatița becalista-cameramani...la fel ca comentatorii!Domle, ce dezavantajata”echipa e fcsb,se tânguie„oițele”!Probabil pentru ca arbitrii aia se fandosesc și incearca sa respecte aparențele,in loc sa le dea vreo doua penalty-uri și sa elimine vreo doi adversari inca din primele minute-ca sa nu mai aiba atâtea emoții ,iar dupa aia„perlele”sa faca„spectacol”!!Puah!
Ei sunt CeSeA Regal Talpan UM 02301
Nu ti-e ba rusine sa plangi asa fara decenta?
Reacțiile fecesebiștilor aseară pe stadionul Steaua, au adus aminte de filmele în care o bandă de infractori dă spargere la o casă mare (pe afară auzindu-se mașini de poliție și... elicoptere), iar hoții bine abțiguiți cu băutura găsită rapid, își fac poze lângă pian sau sub tabloul stăpânului casei, se împodobesc caraghios cu bijuteriile gazdei etc. Regia ("spontanele" discursuri-manifest de la stația de amplificare a arenei sau de la televiziunea lui Grădinescu, prea multele cadre cu galeria fecesebistă) dar și prestația actorilor (Meme și Mustață, prea puțin credibili în rol, jucând un soi de fericire responsabilă, mimând "normalitatea pe stil nou") au fost de FILM PROST...
A fost nevoie de 4 ziaristi gesepisti ca scoata acest super articol cu FCSB care “s-a dezlantuit” )). O victorie dintr-un penalty inventat, jenant. Stai sa vezi joi cand vin danezii, nici 100 de ciolaci sau de barsani nu-i mai scapa )).
Ramai tu cu scârbă ,tu și încă o mana de CSA iști...Restul lumii s a bucurat aseară.A fost mai puțin important rezultatul aseară. Nu s a jucat campionatul.CFR rămâne în cărți pt titlul.Lumea s a bucurat pt altceva aseara.Si daca pierdea FCSB nu cred că ar fi dispărut entuziasmul celor 28 000 din tribună Ăștia de la CSA rămân în lumea lor mică și strâmbă trăind din necazurile altora.Genul asta de oameni sunt oricum marginalizați de societate
Ia un calmant. Nu exista "gigisti", sint oameni care simpatizeaza cu FCSB (Steaua)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.