Alte știri din fotbal
FC Argeș și-a cedat internaționalul în Superligă! Mutare rezolvată, urmează semnarea contractului
0
Schimbări majore în clasamentul din retur față de ierarhia la zi » Rapid, OUT din play-off! Două echipe sunt pe primul loc
0
Reacția genială a lui Daniel Pancu, la 48 de ore după victoria cu FCSB » Aluzie la Ionuț Chirilă: „Ar fi invidios”
0
Angelescu a spus fără ocolișuri care va fi componența play-off-ului: „Să fim serioși”
2
Știri din fotbal internațional
Real Madrid a sunat pentru Chivu!
1
Colegii lui Radu Drăgușin au făcut accident înainte de meciul lui Tottenham din Liga Campionilor
1
Atletico Madrid forțează transferul unui mijlocaș de top din Europa
0
Imagini copleșitoare de la Salonic, după tragedia din România » Cum a apărut și Răzvan Lucescu
1
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Ilie Bolojan a recunoscut pentru prima dată că nu exclude un guvern ...
Libertatea
Familia minorului de 13 ani implicat în crima de la Cenei ar putea încerca ...
Adevărul
Anghel Iordănescu, uluit de dosarul de la Securitate al lui Ștefan Kovacs: ...
GSP SPECIAL
Renta viageră pe care Sandra Izbașa o primește lunar de la statul român. ...
Libertatea
E mai discret ca de obicei ... Târfele de pe centură n-ar avea ce învăța de la prostituatul ăsta , chiar dacă e profesionist ...
Liniste ca a aparut Valahul. :))
Sa-l readuci doar pt retur si in CL sa joci un alt mijlocas care in timpul asta sta pe bara? Erupi de inteligenta nu am ce spune. Pintilii din var revine la clubul lui.
In primul rand cred ca Steaua a gresit ca nu l-a readus pe Pintilii. La ce a aratat Pintilii cu dinamo si la cum a aratat mijlocul Stelei aseara. Breeveld e de mini fotbal, o mare teapa luata de Steaua. In rest, sunt din ce in ce mai multe probleme la clubul asta. Este incredibil cum s-a transformat in doar cateva luni. S-a exagerat cu vanzarile de jucatori.
Un blat pe fata. Unii isi numara azi banisorii, altii nu inteleg nimic. Meritau ambele cluburi retrogradate pe jalnicul spectacol.
Nene, ai ceva cu Papp ? 1.Gecov a patruns printre fundasii centali, dar vinovat este bosorogul de filip, care si in prima repriza a jucat catastrofal; 5. ai vazut vreun meci al lui Chelsea, cum arata fundasul dreapta ? Papp a jucat bine in prima si in nota echipei in a doua repreiza; In pus: 2. relatia cu publicul e data de jocul prost al echipei si de atitudinea aroganta din teren si din interviuri a lui chipciu &co; 3. circulatia balonului si a jucatorilor este din cauza ANTRENORULUI, jucatorii nu sunt antrenati tehnico-tactic; 4. asta este scuza lui galca, cei doi nu puteau solutiona HARABABURA din teren! ESTE CALR, NU AVEM MANAGER, galca este un EXECUTANT, daca ar avea cap ar PLECA
Nici eu nu ma asteptam, dar cu atat mai meritorie e victoria Rapidului.
Eu sincer nu ma asteptam. Stiam ca unii dintre jucatorii transferati in iarna aceasta vor fi de calitate, dar nu exista nici un fel de relatii de joc. Echipa trebuie sa aiba jocuri in picioare. Lotul mi se pare calitativ dar destul de mic.
De fapt e vb. de 7.000 de Ron ... o amenda neplatita, in cazul unui litigiu pierdut cu jucatorii Damjan Djokovic, Liviu Ganea si Felice Piccolo! Plus restante salariale catre jucatorii: Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculet, Ioan Hora si Vasile Maftei! Deci vorbim de 5+1=6 decizii nerespectate de catre CFR ...x 4p fiecare = 24 de puncte depuntare ... si interdictia de mai efectua transferuri pe o perioada de timp! Totul este regulamentar ... si corect! Daca ai 6 decizii pe care nu le respecti ... deja eu zic ca a scapat usor ... nu vreti sa faca toate cluburile la fel? ...:))
DNA va incepe o ancheta privind privatizarea ilegala a echipei de fotbal a CS steaua.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.