Alte știri din fotbal
Victor Angelescu a confirmat transferul care încheie mercato la Rapid: „Am plătit! Costel nu are cum să fie nemulțumit”
1
Ce a făcut Matteo Duțu la Sibiu, imediat după Hermannstadt - Dinamo: „Tânăr cu suflet matur”
0
Andrei Nicolescu, laude în direct pentru titularul lui Dinamo: „Cel mai bun din România!”
0
Transfer-surpriză REZOLVAT de Rapid! Întâmpinat de Bolgado la București, urmează să semneze contractul
3
Știri din fotbal internațional
Chivu a întârziat la conferință, italienii au ascultat cu răsuflarea tăiată ce a urmat: „Familia pe primul loc, îmi neglijez îndatoririle de soț și tată!”
0
Nota primită de Cristi Chivu, după revenirea epică a lui Inter
0
Condus 0-2 de Pisa, Cristi Chivu și-a scos jucătorul în minutul 34! A urmat ceva de poveste pentru Inter
8
„Plin de amărăciune, probabil nu primește sex acasă!” » Antonio Conte a fost făcut praf de fostul său golgheter
0
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Ilie Bolojan a vorbit despre varianta demisiei din fruntea Guvernului, după ...
Libertatea
Posesorul unui Ferrari de 38,5 milioane de dolari și-a dezvăluit ...
Adevărul
Machetele stadionului Dinamo cu care fanii au fost amăgiți după '90 » Prima ...
GSP SPECIAL
Andra a început să plângă în emisiunea „La Măruță”: „Nu pot să cred”! Ce a ...
Libertatea
Si tu ai senzatia ca nu exista si olteni idioti ???. Idioti sunt peste tot . Si munteni si ardeleni si moldoveni ... Ca tu ai senzatia ca totii oltenii-s muc si sfarc este strict problema ta . "Domnule" . Si stiu ca este un sfat inutil : du-te la un control psihiatric !! . Iti spun asta sincer si fara ranchiuna !!
de ce sa nu aduc in discutie la moartea unui om si faptele sale rele?ca asa zice popa?coaeeEU sunt cercetez inainte sa cred!
nu trebuie sa-l bagi in seama. ala este un redus mintal,un bolnav psihic care nu are alta viata decat sa stea pe toate site-urile sa jigneasca lumea. un oltenas care sta prin Timisoara si se da sarb,fosta trompeta si sclavul puscariasului solomon si al pdl,apoi dupa ce "corabia"acestuia s-a scufundat a devenit trompeta olgutei. trebuie ignorat si atat.
M-a dus cu gandul la un dialog imaginar Rapid-Nae Manea......:( "“Fugi”, iti zic, caci a mea minte Prevesteste numai rau; “Nu te du”, sopteste-n taina Sufletul si dorul meu. Tu cunosti cata iubire Pentru tine eu pastrez, Si-apoi cu cuvinte rele Cum mereu te departez; Si nu stii cui a te-ncrede Vorbelor ce ti-am rostit, Sau iubirii far' de margini Ce tu-n ochii-mi ai cetit. Vai! Si eu nedumerit Ma muncesc cu mult mai mult Caci nu stiu ce-a fi mai bine : Mintea sau inima s-ascult"-Veronica Micle Requiescat in Pace Nae Manea
Nu aduci asta in discutie la moartea unui om !!! Eu nu te injur si incerc sa pun capat unui dialog halucinant pe o pagina de comemorare . Esti cu adevarat o persoana cu grave probleme psihice si nu ma pun la mintea ta . Este ca si cum as bate un caine turbat care nu se poate controla din cauza bolii . Valahul este om sanatos in comparatie cu problemele tale . Incearca sa pleci , 'domnule' !!
Nae Manea;Se schimbă foaia: “Gigi, nu mai luăm olteni de-ăştiaIDIOTI!
D-zeu sa-l ierte si sa-l primeasca in echipa lui de fotbal care o are cu siguranta acolo sus...condoleante familiei si echipei Rapid.
mai da-te-n pana mea de CIOARAvopsita. sa nu-ti pun un copy paste ce spunea Manea despre noi .sa zici ms ca am fost bland.toti ajungem la judecata lui Dumnezeu
Sa ma corectez , totusi.. "Altceva" . -Si poate nu are rost sa ii spun grobianului , dar : rapidistii l-au regretat si pe Oblemenco si pe Crisan ... nemernicul ala vine la o veste trista cu niste banuieli demne de Balaceanca !!
"Prin stropii de ploaie, aivea se regasesc, Lacrimile celor ce au plecat si inca ne mai iubesc. Prin norii cenusii, un trasnet rasuna, Asta e semnul, revenirii lor in tribuna. Un semn ce da speranta sa gandim lucid, Sa fim toti alaturi, de marele Rapid. Un fulger ce coboara din cer, chiar pe pamant, Si da trezirea vechii brigazi din mormant."-Zamfir Constantin RIP NAE MANEA!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.