Alte știri din fotbal
Mihai Stoica, dezamăgit când a citit ce a spus internaționalul român: „Tragic!”
9
„Dădeai «bună ziua» și la clanțe, acum ești altul”. Mihai Stoica acuză modificările de comportament din vestiarul lui FCSB
6
„Asta m-a convins să vin la Rapid” » Talisson dezvăluie prin ce a trecut ca să ajungă fotbalist
0
Kyros Vassaras a luat decizia, după controversele din UTA - Rapid: l-a reținut de la delegări!
13
Știri din fotbal internațional
Vin turcii! Bucureștiul e iar în alertă: mii de suporteri de-ai lui Fenerbahce sunt așteptați azi în Capitală
0
Remarcații lui Cristi Chivu în succesul cu Borussia Dortmund + Cum a răspuns, întrebat despre un duel cu Mourinho în play-off
0
Dennis Man, cel mai slab de pe teren în PSV - Bayern » Ce au scris jurnaliștii olandezi
0
„Pentru prima dată” » Ce au remarcat jurnaliștii italieni la Cristi Chivu, în victoria cu Dortmund + Nota primită de român
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Omul lui Vîntu și al lui Voiculescu e la un pas să redevină om cinstit. ...
Libertatea
Avocată membră PNL, prinsă în flagrant în timp ar fi luat mită 60.000 de ...
Adevărul
Martor la marea tragedie din viața lui Dumitru Dragomir: „Veniți! Veniți! ...
GSP SPECIAL
Teoria erorii cognitive în cazul accidentului din Timiș: „Creierul ...
Libertatea
Pai din ce am vazut, au cam trecut! Rezultatul ala a fost obtinut de Arlauskis....in conditiile in care fcsb e o echipa alcatuita haotic.
Normal ca nu a facut fata! Nu e obisnuit sa joace cu fileu la centru.
Da,sint niste argumente bune,care dau sperante reale insa mie mai mult mi-e teama de gafele noastre ca de CFR.Vom vedea ce va fi,nici un egal nu ar fi rau pina la urma.
Si eu care credeam ca am fost binevoitor cind am spus ca gsp este o fituica cu care nici macar nu te poti sterge la dos.
Craiova are viteză prin tinerețea jucătorilor, dar la un meci decisiv valoarea are prioritate.
Si noi, cititorii, avem o mie de motive sa spunem ca aceasta *** nu poate fi folosita nici macar la ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
S-a văzut asta și la ultima întâlnire de pe Oblemenco...
auzi bă, leule cel mai albastru, fosilă e tak-tu. Arată puțin respect pentru actualii și viitorii campioni ai României.
Se califica la Olimpiada la suta de metri!!! La fotbal trebuie sa iei si mingea cu tine cand alergi!!! Iar regizorul Nistor... nu a facut fata nici la rezervele lui CFR!!!
Păi cum? Craiolguța joacă cel mai frumos forbal din lume. Cum săcâștige din penalty când are killeri, regizori, fundași neînfricați și de netrecut, au două victorii de la relansarea campionatului, una cu Liverpool alta cu Real Madrid, nimeni nu mai gafează....totul e miere și lapte, începe să semene a fcsb.... E perfect, ce naiba.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.