Alte știri din fotbal
Știri din fotbal internațional
Lifestyle
„Băiatul rău” Rodrigo de Paul se căsătorește cu fosta lui iubită: „Visez la această zi de multă vreme!”
4
Sorana Cîrstea a văzut imaginile de la căsătoria Irinei Begu cu antrenorul ei și a reacționat într-un singur cuvânt
6
Starul din Formula 1 a făcut pasul cel mare! A cerut-o de soție pe superba Carmen, în plin sezon
0
După titlul mondial, fostul coleg al lui Drăgușin și-a cerut iubita în căsătorie: „A spus da, pentru totdeauna”
2
Planul de urgență al Guvernului după ce Reactorul 2 de la Cernavodă va fi ...
Libertatea
Fata din Roșiori de Vede care a absolvit Harvard și lucrează la NATO. ...
Adevărul
Cum arată astăzi stadionul din Caracal: IMAGINI și un mare paradox
GSP SPECIAL
Patru scenarii și soluții de rezervă pentru criza energetică, după ce se ...
Libertatea
Pai din ce am vazut, au cam trecut! Rezultatul ala a fost obtinut de Arlauskis....in conditiile in care fcsb e o echipa alcatuita haotic.
Normal ca nu a facut fata! Nu e obisnuit sa joace cu fileu la centru.
Da,sint niste argumente bune,care dau sperante reale insa mie mai mult mi-e teama de gafele noastre ca de CFR.Vom vedea ce va fi,nici un egal nu ar fi rau pina la urma.
Si eu care credeam ca am fost binevoitor cind am spus ca gsp este o fituica cu care nici macar nu te poti sterge la dos.
Craiova are viteză prin tinerețea jucătorilor, dar la un meci decisiv valoarea are prioritate.
Si noi, cititorii, avem o mie de motive sa spunem ca aceasta *** nu poate fi folosita nici macar la ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
S-a văzut asta și la ultima întâlnire de pe Oblemenco...
auzi bă, leule cel mai albastru, fosilă e tak-tu. Arată puțin respect pentru actualii și viitorii campioni ai României.
Se califica la Olimpiada la suta de metri!!! La fotbal trebuie sa iei si mingea cu tine cand alergi!!! Iar regizorul Nistor... nu a facut fata nici la rezervele lui CFR!!!
Păi cum? Craiolguța joacă cel mai frumos forbal din lume. Cum săcâștige din penalty când are killeri, regizori, fundași neînfricați și de netrecut, au două victorii de la relansarea campionatului, una cu Liverpool alta cu Real Madrid, nimeni nu mai gafează....totul e miere și lapte, începe să semene a fcsb.... E perfect, ce naiba.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.