Alte știri din fotbal
Jucător crescut în academia Barcelonei, prezentat oficial în Superliga
0
Ultrașii Petrolului le-au făcut pe toate în Giulești: s-au bătut între ei, au afișat o scenografie spectaculoasă, apoi unii dintre ei au fost evacuați
0
CFR Cluj a anunțat transferul jucătorului dorit și de FCSB
1
Final în Rapid - Petrolul: derby încins, cu două goluri și ocazii imense » Cum arată clasamentul din Superliga
9
Știri din fotbal internațional
Primul transfer din vară al lui Chivu » Ce sumă va trebui să achite Inter pentru fiul fostului coleg al antrenorului!
0
Mikel Arteta a anunțat o absență de marcă la Arsenal: „Este out câteva luni”
0
Ce spune fanul interist arestat care a aruncat petarda: „Nu m-am gândit la consecințe!”
0
Atacantul lui Sporting a rămas mască după accidentarea teribilă suferită de Antoine Baroan: „M-a lăsat devastat”
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
8
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Lucrările ilegale ordonate de Negoiță: „Bă, șefule, sunt anumite lucruri pe ...
Libertatea
Individul misterios care știa tot ce mișcă și se vorbește în România. ...
Adevărul
Ce poveste! Călugărița care dirija traficul în Italia e româncă și a jucat ...
GSP SPECIAL
Doi soți au cumpărat o casă în care știu că vor fi inundați, dar nu regretă ...
Libertatea
inca nu a aratat tot ce poate oricum trebuie titularizat ...ce sa faci cu Bilasco si Onofras mai mama ...sunt expirati rau...Maicon si a facut treaba...pun pariu ca bilasco rata de acolo...
mai sunt cateva motive: - se incadreaza in plafonul salarial - nu e un fotbalist scump, cred ca daca le mai pune 700000 euro pe masa la ucrainieni, il si ia! - e pariul lui gigilica sa ii mai dea un par in cap lui mieme, cu siguranta mieme e acum la Steaua din dorinta lui gigilica sa ii arate ca se pricepe mai bine, sa ii ofere o portie de umilinta, probabil in scurt timp o sa ii bage in carca un chitibus cu furaciuni sa il dea afara facut de rahat. - bila si surdu sunt ca si plecati la final de campionat - bila e varza -surdu marcheaza la 3 ani, asta a si dat gol in doar 2 meciuri oficiale si a fost gol de 3 puncte impotriva liderului de ieri.
pupalati in CHur , si pe mine, toti de la steaua care nu aveti loc de maicon, si care ziceti ca nu e bun.. pai se compara camila de bilasco cu maicon? lotul urziceni este inca o teapa data lui gigi, precum si tepele care si lea mai luat cu semedo, mihai gurita, pedriel, etc.... toti astia nu iau placut lui gigi i gata is cei mai slabi.
Numai el nu il vrea, MM este o j.....e
e fotbalist. cu moraes in spatele lui maicon ; tanase langa bicfalvi in centru , stanga mihai ocstea,dreapta nicolita ,,,defensiva bonfim-geraldo-gardos-latovlevic ,steaua se va lupta lejer la titlu la anu
afonul de MM nu are ce cauta la steaua,,,,,,sa plece odata
pai bila si onofras crek nu dau goluri nici la steaua 2 ...:| ...MM daca esti stelist scapa de astia 2.....MAICON TITULAR pana la FINAL....cea mai buna solutie
AR FI BINE CA CINEVA SA-L CONVINGA PE GIGI DESPRE RAMANEREA LUI MAICON. DAR MM(CARE NU ARE CE CAUTA LA STEAUA)NU AGREEAZA ALTI JUCATORI DECAT PE CEI DIN "LOTUTL URZICENI".M-AM INTREBAT DE MAI MULTE ORI CE CAUTA BILASCO LA STEAUA!!!!
eu zic sa il bage titular pana la final si apoi sa vedem daca merita pastrat sau nu ...
Foarte corect ce s-a scris aici, dar oricum patronul nu se pricepe la fotbal asa ca el da diverse declaratii total aiurea. Si dupa parerea mea MAICON TREBUIE SA RAMANA la STEAUA.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.