FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 0-0

5 partide fără gol la Rapid-Steaua în ultimele 7 sezoane. Ce crezi că se va întîmpla în Cupă?

rapid, steaua
rapid, steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2010 00:00 / Actualizat vineri, 15 iulie 2011 16:09

Partidele dintre Rapid şi Steaua nu mai sunt atît de spectaculoase în ultimii ani, dovadă fiind rezultatele înregistrate între cele două echipe în ultimele şase sezoane în campionat, fie că se joacă în Ghencea sau în Giuleşti.

Jocul tacticizat, prudenţa cu care abordează cele două echipe acest derby în ultimul deceniu, fac ca aceste meciuri să-şi piardă din strălucirea de altădată.

De la începutul anilor 2000, am avut parte de 6 partide încheiate fără gol între cele două rivale, iar ca o simplă comparaţie, din 1957 pînă în 2000 au fost doar 8.

2004/2005: Steaua - Rapid 0-0
2005/2006: Rapid - Steaua 0-0
2007/2008: Steaua - Rapid 0-0
2008/2009: Rapid - Steaua 0-0
2010/2011: Rapid - Steaua 0-0

Totuşi, au existat şi excepţiile de rigoare:

-în 2004, cele două echipe încheiau la egalitate, 3-3, la capătul unui meci extrem de spectaculos, cu Rapidul revenind de la 1-3
-în 2007, Steaua se impunea în Giuleşti cu 3-2, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1
-în sezonul trecut Rapid a surclasat-o categoric pe Steaua, impunîndu-se pe teren propriu cu 5-1

Citește și:
Jucătoarea de tenis cu cele mai lungi picioare a plecat în vacanță, dar fanii n-au uitat de scandal: aproape să se bată din cauza ei
Tenis
Jucătoarea de tenis cu cele mai lungi picioare a plecat în vacanță, dar fanii n-au uitat de scandal: aproape să se bată din cauza ei
Mihai Neșu și sfatul de la Muntele Athos care i-a schimbat radical viața: „Eram supărat pe Dumnezeu și tot. Știți ce mi-a zis?”
Special
Mihai Neșu și sfatul de la Muntele Athos care i-a schimbat radical viața: „Eram supărat pe Dumnezeu și tot. Știți ce mi-a zis?”
Afacere imorală? Actorul Ryan Reynolds e în centrul atenției, după ce și-a vândut clubul de fotbal unui gigant
Campionate
Afacere imorală? Actorul Ryan Reynolds e în centrul atenției, după ce și-a vândut clubul de fotbal unui gigant
„Clona” patronului din Superliga a apărut la gală și i-a luat pe toți prin surprindere: „Eu sunt fratele mai mare. E an de titlu la noi!”
Superliga
„Clona” patronului din Superliga a apărut la gală și i-a luat pe toți prin surprindere: „Eu sunt fratele mai mare. E an de titlu la noi!”
Reguli noi pentru șoferii români. Cele mai mari schimbări din ultimul deceniu
Profit.ro
Reguli noi pentru șoferii români. Cele mai mari schimbări din ultimul deceniu
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Soluția de urgență? Un fost mare internațional, pregătit să-i ia locul lui Arne Slot la Liverpool

Louis Munteanu, INTERZIS la interviu?! » Iuliu Mureșan a intervenit în direct și a explicat ce s-a întâmplat după meci

Comentarii (5)
dolha93
dolha93  •  09 Noiembrie 2010, 17:29

Cine imi poate spune cand se pun in vanzare biletele la fcm -RApid

stefan888
stefan888  •  09 Noiembrie 2010, 17:05

sa vedem formula , de jok , avem nevoie de lazar la mijloc , cu ceci inlocu lo frunza , leaga mai bine cu bozo pasesele .

marckuss
marckuss  •  09 Noiembrie 2010, 14:18

stai linistit maestre ca intra rui duarte si se schimba treaba

Vezi toate comentariile (5)
Comentează