Alte știri din fotbal
„La Craiova e ultima lor șansă” » Verdict în Giulești
0
Herea salută și el decizia radicală a lui Gâlcă în privința lui Dobre
0
Universitatea Craiova - Rapid, orice pas greșit devine fatal » Echipele probabile + Cele mai tari cote
2
Petrolul Ploiești - FC Hermannstadt, duel în zona roșie a clasamentului » Echipele de start
0
Știri din fotbal internațional
Bayern Munchen - Stuttgart în Bundesliga » Echipeie de start, meciul în care bavarezii pot să devină astăzi campioni
0
AEK - PAOK, derby de titlu în Grecia » Primul meci pentru Răzvan Lucescu, după decesul tatălui
0
Manchester City - Arsenal, derby-ul decisiv pentru titlul din Premier League. Echipele de start
4
Everton - Liverpool, primul derby „Merseyside” pe „Hill Dickinson Stadium” » Gazdele restabilesc egalitatea
0
Lifestyle
„Au vrut să împartă sala în două” » Imagini halucinante cu polivalenta istorică din România
4
Primele imagini: noua Dacia Evader a fost surprinsă astăzi pe stradă!
0
Lovitură pe piața auto » Rivalul Dacia ajunge în premieră în Europa! E al doilea cel mai vândut model la nivel global
4
Ioana Cosma: „Ești una dintre cele mai frumoase sportive” » Replică hazlie: „Pun o poză în lenjerie, bubuie Instagramul!”
16
Tot mai mulți șoferi își pun saci scumpi pe oglinzile retrovizoare: au un ...
Libertatea
Cumnata i-a stricat cea mai frumoasă zi din viața ei. Mireasa s-a trezit ...
Adevărul
Cum a retrogradat-o ginerele lui Mussolini pe Napoli! » Peste nici doi ani, ...
GSP SPECIAL
Căsătoria pe durată determinată, inedita propunere a unei judecătoare. ...
Libertatea
Sincer sa fiu Astra cam pare iesita din cursa la ce meciuri are. CFR-ul e abia pe opt si la cum joaca Petrolul nu o sa castige Cupa, asta daca ajung in finala. Nici Astra nu prea are sanse la Cupa. Totusi locul doi nu mai joaca pentru Champions League? Eu credeam ca si locul doi joaca toate tururile... Oricum, ar fi fost frumos sa joace Petrolul in Champions League.
steaua nu este calificata in Liga campionilor, deocamdata va juca in preliminarii.
Io ţi-am mai zis că tu ai un fix cu diversitatea sexuală, pesemne perioada de puşcărie te-a marcat rău de tot ...
Chiar ma asteptam sa fie ca in celelalte campionate..Cine ajunge in finala cupei alaturi de Petrolul si daca acestia vor termina pe 2 sau 3 sa mearga in locul Petrolului in Europa.De ce sa mearga locul 4?Bine ca in Anglia Wigan retrogradeaza si la anul merg in Europa League.Ori nu sunteti bine informati, ori aceste schimbari intervin de la Liga.
In cazul in care Dinamo merge in cupele europene ,Romania primeste puncte suplimentare pentru intrarea in Schengen ,acceptarea diversitatii sexuale fiind pusa la mare pret in UE.
Pai si ramanerea in Liga 1 nu e o miza ? Si acolo se mai pot schimba lucrurile
Petrolul, CFR si Dinamo sa se califice. Restul sunt echipe de judet, fara galerii, cu suporteri de rezultat, care nu vin la meci daca a doua zi se duc la "servici"...
Eu sper ca se vor califica Petrolul si Dinamo, deoarece, parerea mea e ca doar ele au puterea de a face ceva in Europa League. Dinamo daca se mai stabilizeaza la nivelul conducerii o sa joace un fotbal frumos. Petrolul deja are un joc superb, dar n-are portar de valoare prea mare, Bornescu si Hamutovski mi se par depasiti in multe faze.Un Silviu Lung Jr., Numovski care e bun, de aceeasi valoare ca Balgradean, un Panagopoulus care sincer mi se pare foarte bun si a salvato pe Severin in foarte multe situatii.
De CFR spunea ca se bate la unul de locurile de EL.......daca castiga Cupa Romaniei.
" CFR Cluj, mai speră la Europa League. Elevii lui Eugen Trică pot merge în Europa doar dacă vor cîştiga Cupa României. " cititi frate tot articolul , nu mai lasati comm aiurea ...de asta se bate CFR la cupele europene , ca mai are sanse la C.R.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.